Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Pozdrowienia lutowki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2016, 13:55
szara myszka, Lexi150, L, tysiaa93, Zosia_wop lubią tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
w sierpniu idziemy na wesele do mojej przyjaciolki
zapomnialam ze juz to tak blisko
trzy godziny drogi stad, kurde a on nigdy z butelki nie jadl, musze zaczac go uczyc bo moja mama z nim zostanie
ale dziewczyny boje sie wieczora bo on zasypia przy cycku i juz spi cala noc od 21 do 6 30 ale zasypia podczas jedzenia, myslicie zeby kiedys odciagnac i zobaczyc jak bedie z butelka? zeby moja mama sobie kurdeporadzila, no w koncu jej pewnie padnie ale lepiej jakby sie obylo bez nerwow -
Kri 17 lipca chrzcimy. Prawie 3 tygodnie zostaly a chrzestnej nie ma. Normalnie zaraz znowu sie wkurwie
Vayn z Poli niezla agentka, podejrzewam ze u mnie bedzie podobnieTym bardziej ze tylko raz bylam z nia w kosciele ale wtedy jakims cudem cala msze przespala a ja sie tylko modlilam zeby sie nie obudzila
Roxa hejco tam slychac
Myszka sprobuj z ta butelka -
Myszko spróbuj wcześniej i z butelka i z zostaniem na noc, u nas to nie przejdzie i tez mamy wesele w sierpniu i teściowa zgodziła sie pojechać z nami zeby ją pilnować, a my w razie w mamy blisko do hotelu inaczej by nie przeszło, bo z butelki nie wypije jak nie zechce, tez zasypia przy cycku, wieczorem bardzo marudzi, płacze, mleko odciągnięte uwalbi szybko u mnie lipazy i smakuje jak rzygi i moze nie smakuje...no i nie bedzie opcji szybkiego powrotu, wszystko na nie
-
U mnie jakos leci do przodu...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2016, 13:55
tysiaa93, L lubią tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
Tysia u nas tez był problem z chrzestnymi, ostatecznie wzięliśmy kuzyna męża którego widzimy od swieta, ale ma ślub kościelny
bo największy w tym problem, ze albo po rozwodzie kuzynka, albo z dzieckiem bez ślubu moj brat, albo z rozwodnikiem moja siostra hajtnięta i ksiądz kategorycznie sie nie zgodził...jesXze siostra bedzue chrzestna która juz bedzie w 20 tc bez ślubu oby tylko nie zczaił
wiec musieliśmy wziąć kogos kogo sie nie czepi, bo jeszcze sie chrzciny nie odbędą
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny wybieram sie na pierwszą wizyte w celu potwierdzenia ciąży. W planach mialam zrobić w dniu wizyty badanie beta hcg (odbiór mam w tym samym dniu) ,ale czytałam że takie badanie warto powtorzyc za dwa dni. Moje pytanie czy jest sens zeby zrobić np jutro i powtorzyc nastepne w czwartek i z tymi dwoma wynikami isc. Będe wdzieczna za odpowiedz od tych doswiadczonych:)
-
Zosia no coz, wiekszosc ksiezy ma sie teraz za krolow i to oni dyktuja warunki
Sylwciaa ja bety nie robilam ani razu bo ona niestety niczego nie gwarantujepierwsza ciaze poronilam, dlatego wolalam sie sugerowac tym co bedzie na usg. Na szczescie tym razem wszystko dobrze sie skknczylo. Powodzenia!
Roxa oby wszystko sie ulozylosylwciaaa, Cccierpliwa lubią tę wiadomość
-
Sylwcia moj lekarz tylko zetknął na bete, a generalnie patrzył jak na desperatke. Oczywiście zrób, ale dla siebie - pierwsza beta potwierdzi ciaze, a jak powtorzysz po 48h i będzie prawidłowo wzrastać (są różne kalkulatory na internecie) to znaczy, ze ciąża sie rozwija
podejrzewam, ze to początki ciazy? Beta szybciej potwierdzi ciaze niż test - u mnie tak było, kreska była taka blada, ze pod światło musialam patrzeć, żeby ja ujrzeć. Narzeczony patrzył na mnie jak na wariatke, bo on żadnej kreski nie widział
Ale beta wyszła pięknie
-
Roxa ja po pierwszej stracie tez cały rok czekałam nie wiem na co.. nawet nie rozmawiałam z Lubym o dziecku, bo miałam jakiś straszny uraz. Jak się pytał czy może czas zacząć się starać to w szał wpadalam. A przecież tak bardzo chciałam dzidziusia. Teraz trochę żałuję, ze tak długo czekałam, ale z drugiej strony widocznie tego potrzebowałam. Więc rób to co podpowiada Ci serducho, ale staraj się nie zamykać tak całkiem
bo w Twojej sytuacji strach jest naturalny i podejrzewam, ze nigdy nie przestaniesz się całkiem bać. A przecież będzie dobrze! :-)powodzenia
-
nick nieaktualnyJa betę robiłam 2 razy - dla mojego spokojnego snu. Kusiło mnie żeby zrobić kolejną, ale stwierdziłam że szkoda moich nerwów skoro przyrost miałam 200%
Na nas się dziwnie w kościele patrzyli, 2 chrzestnych, 3 facetów i Pola i jaAle co tam, młoda ma 3 zakochanych w niej na maxa tatusiów
Ogólnie mamy sporo zdjęc ze chrzcin, ale będziemy się jeszcze raz z małżem ubierać i porobimy ładnych zdjęć. Wszystkie zbiorę do kupy i zrobimy młodej fotoksiążkę podobną do tej ze ślubuA niech ma wypasioną pamiątkę
-
nick nieaktualnyMila920 wrote:Sylwcia moj lekarz tylko zetknął na bete, a generalnie patrzył jak na desperatke. Oczywiście zrób, ale dla siebie - pierwsza beta potwierdzi ciaze, a jak powtorzysz po 48h i będzie prawidłowo wzrastać (są różne kalkulatory na internecie) to znaczy, ze ciąża sie rozwija
podejrzewam, ze to początki ciazy? Beta szybciej potwierdzi ciaze niż test - u mnie tak było, kreska była taka blada, ze pod światło musialam patrzeć, żeby ja ujrzeć. Narzeczony patrzył na mnie jak na wariatke, bo on żadnej kreski nie widział
Ale beta wyszła pięknie
Może to wszystko od lekarza zalezy jak na to patrzy. Ja pierwsza bete zrobilam sobie w 5 tygodniu teraz dzisiaj mija pelne 6 tygodni. Zrobie w dniu wizyty,zeby było na świeżo. Może niepotrzebnie ,ale co tam. ;p -
....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2016, 13:56
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700