Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ucina posty...wszyscy zamilkli...

hchy0tc79jyv0psk.png

https://www.maluchy.pl/li-72379.png
    Niskie amh, endometrioza...
    Aniołek [*]12.2014
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój syn dziś przespal w dzień 4 godziny ale jak był opętany tak jest ;-). Rano po godzinie krzyku i butli zasnął musiałam go obudzić bo ostatnia wizyta na bioderkach. Po powrocie butla i zasnął znów do kolejnego karmienia ale nie mogłam się zdrzemnac z nim bo trzy razy na spiocha smoczek jedno odbicie i dwa razy sok ale to i tak sukces. A no i trenuje okrecanie się idzie mu idealnie tylko jak się przekreci z pleców na brzuch zaraz ryczy i po co się przekreca więc nie wiem po co to robi.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • dana222 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bruska moj tez tak miał na początku jak uczył sie przekręcać na brzuch. Najgorzej było w nocy bo czesto sie przekręcał i brzęczał. Teraz na szcźescie juz tak nie brzęczy czesto. Spodobała mu sie ta pozycja, bi jak go zostawię na macie to zaraz sie przekręca

zem33e5e6q3eb1ur.png
    zem32n0aejiedvpj.png
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brusia no to jest paradoks z tym przekręcaniem :) jak nie lubili tak teraz 90% dnia ma brzuchu i to czesto wlasnie z nerwami ;)

A nasza teraz jeździ w wózki z szyją w gorze, ciągnie sie do siadania, ale jeszcze za słaba jest. Brokuł nie podszedł oczywiście. No i zrobiła sobie smoczek z dużego palca :P

Bruśka lubi tę wiadomość

hchy0tc79jyv0psk.png

Aniołek [*]12.2014
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poszliśmy do sklepu po bułki i jak ciule bez smoka ani Niczego kupiłam mu mus ten Kubuś baby nie przeszkadza że bez łyżeczki prosto z tubki jadł. Jedyna metoda aby się nie darl. I trafiłam na 5 bodow za 15 zł w biedrze, 3 pak majtek i dwie pidkoszulki po 5 zł. Ale dziewczęce dużo ładniejsze.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ale powiedzcie mi pi jaka cholere się przekreca jak się Wkurza na tym brzuchu.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brusia moja tez sie przekręca na brzuszek i po chwili sie wkurza wiec ja przekrecam na plecki a ona dalej na brzuszek.

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha nie wiem jak to działa, ake to większość dzieci tak robi no chyba, ze od zawsze lubiło leżeć na brzuszku. U nas to młoda jak sie przebudzi w nocy to od razu na brzuch i jęczy :D

Bruśka lubi tę wiadomość

hchy0tc79jyv0psk.png

Aniołek [*]12.2014
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brusia bo to właśnie doskonalenie umiejętności. Niedługo nauczy się przekręcać na plecy i wtedy się będzie turlał po całej podłodze :D Nasz już dziś próbował ale nie wie co ma z rękoma zrobić. Igor całe dnie na brzuchu leży, śpi na brzuchu. Ale też czasami już jęczy że za długo. Na szczęście teraz znalazł swoje stópki więc i na plecach trochę poleży :)

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha wiecie co po tym skoku co on przechodzi to powinien już mówić chodzić z nocnika korzystać i sam jeść. Nie no żart. Ale już jestem zmęczona dziś spodnie prasowalam z nim na ręku.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka29 wrote:
    Brusia moja tez sie przekręca na brzuszek i po chwili sie wkurza wiec ja przekrecam na plecki a ona dalej na brzuszek.
    Dokładnie tak to wygląda tylko że on jest purpurowy że złości muszę go pół godziny nosić zanim znów go położę na mate na 5 minut.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2016, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pola nie przekręca się ani z pleców na brzuch, ani z brzucha na plecy. Nadal nie lubi na brzuchu leżeć...

Za to nauczyła się 'pyrkać' ustami. Jest tylko prrrr i piana śliny

• Mila920 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mój Ksieciunio przewraca się z brzuszka na plecy, a odwrotnie nie (pewnie dlatego ze na brzuszku dalej średnio lubi :-D). Stopki to ulubiona zabawka i bardzo chce już siedzieć. Jak biorę go tak poziomo np do cyca to się podnosi do pozycji siedzącej, a jak mu pozwolę na chwilę 'posiedziec' to taki banan na twarzy, że hej :-). Poza tym smieje sie już jak szalony, normalnie jak z reklamy gerbera :-D.
    Ile takie maleństwo daje szczęścia to się w głowie nie mieści. Tym bardziej boli mnie to co się dzieje w moim związku.. Chyba nic z tego już nie będzie. Mam wrażenie, ze on mnie po prostu juz nie kocha. A te wszystkie przykre słowa bolą jeszcze bardziej, gdy patrzę na Tymonka, bo przecież on zasłużył na kochających sie rodziców..

Sorki za smęty..

ckaiskjotzqxyjdt.png
    dqprp07wug12eik7.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo miła co się dzieje??

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Kri Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bez kitu, mi też m. działa na nerwy. Dziś chyba na złość po kąpieli ubrał dziecko i nie nałożył mu pieluchy. Wtf?! :|
    Mila wygadaj się, może Ci ulży...

oar8flw1nowd9vtv.png
    74dipiqv6mmnfuyl.png

• Lexi150 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kri może myślał, że Wojtek już woła? :D

A mnie Mężu pozytywnie zaskoczył. Przez dwie noce to on wstawał do Małego tak więc mamuśka miała czas na odespanie. No i w ciagu dnia też przejmował opiekę. A i tak się czuję jak zwłoki. :/

mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem Wam że w swoim gronie mam różne pary i widzę, że w związkach gdzie partner jest straszy i miał już słuszne lata kiedy został ojcem dzieje się dużo lepiej niż w pozostałych. Oczywiście nie chcę tu mówić, że wiek jest wyznacznikiem odpowiedzialności. No ale w wielu przypadkach tak jest. Mężczyźni muszą dojrzeć do bycia mężami a żeby być ojcami muszą dorosnąć. Mój mąż w tym roku skończył 36 lat i wiem że dopiero teraz jest gotowy na bycie ojcem. Gdyby to było tak z 6 lat temu to pewnie też by było kiepsko. Wcześniej nie był na to gotowy.

mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • e-ness Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kri mojemu mężowi tez się zapomina o pieluszce ;) i najbardziej mnie dziwi że jak bierze Klarę na ręce to nie czuje ze ta jej dupka taka maleńka bez pampka ☺

Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
    córeczka luty 2013, córeczka luty 2016

Moja Wielka Rodzina 2+4+kot
  • e-ness Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mila głową do góry . Ja tez juz myślałam że to koniec. nawet prawnika juz zakatwilam i zaczęłam planować życie po...

Obecnie moje małżeństwo przeżywa renesans czego i Tobie życzę.
    Buziaki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2016, 23:11

• e-ness Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexi sporo prawdy w tym co piszesz :( Mój pomimo iż młody juz nie jest i trójkę dzieci powitał na świecie to po pojawieniu się Klary zachowywał się jak wtedy gdy urodziła się pierworodna.

Zagubiony,zazdrosny,odsunięty na drugi plan - tak to opisywał . Pretensje i f ochy były normą a le ja juz nie wdawałam się w rozmowy.
    Mąż się otrząsnął bo wygrało doświadczenie i wiek(tak mysle) przepraszam tez powiwdzial co dla mnie wiele znaczyło,

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2016, 23:24

‹‹ 1820 1821 1822 1823 1824 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ