Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
tysiaa93 wrote:Bruska wez nie przesadzaj, fajnie wygladasz
Ale tak to juz chyba jest, ze na siebie patrzymy bardziej krytycznym okiem niz na innych
O tak zawsze będzie coś co się nie podoba...choć słyszy się"ładnie wyglądasz" to zamiast się cieszyć to "eee no chyba żartujesz"
Oj żeby nam tam ubyło gdzie trzeba tak bez diety i katowania
Dobrej nocki kobitki -
Wszystkiego dobrego dla chlopakow juz 5-miesięczników
Ps. Czy juz mozna wozić w spacerówce na poziomie półleżącym czy to za wcześnie? Całkowite rozłożenie nie wchodzi w grę bo jeszcze mniej widać jak w gondoli buda jest bardzo głęboko wtedy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2016, 22:23
Kri lubi tę wiadomość
-
Brusia wyglądasz spoko, choc ja tak samo siebie widze i tylko oglądam dziewczyny z wózkami i patrzę czy odstają im brzuchy haha takie moje "zboczenie" i jak jest płaska to tróję mężowi ze mam zle geny
Tusiaa, Bruśka lubią tę wiadomość
-
Brusia co Ty chcesz od siebie !!
Lexi ja tak samo mam oponke na brxuchu. Jak stoję to jest ok ale jak wiąże to wtedy mega skóra i tłuszcz . Waga mniejsza niż przed ciążą ale za to plaskodupie nadal jest. w ogóle nie mam Tylkamąż mi powiedział tyłek masz jak dziecko z podstawówki
hehe
Testuje dzisiaj Kubusia. Dałam mu na noc 150 ml i zobaczę jak mi będzie spał. Budzi się często w nocypłakał mi łzami i to chyba z głodu po 135 ml obudził sie po 2h20min. Od 4:30 do 9 spał ze mną , wtulony w cyce. jeść mu nie dałam bo minęły 2 godz . na spoiocha o 9dałam mu 120ml mm z kaszą . Wypił wszystko i jeszcze trochę pospal
dzisiaj w kościele już na luzaka jadł sobie palca u stopy
Bruśka lubi tę wiadomość
Kubuś
-
Moja to juz od dawna na kolanach, noszona tylko w pionie, inaczej zaraz kwęczy...to efekt odwiedzin babć i cioć, ktore tylko tak nosiły, bo wtedy mloda była spokojna no i pozniej juz samo poszło niestety
-
Ja powiedzmy ze byłam z siebie wiarę zadowolona do soboty do czasu ubrania stroju kąpielowego. Jeszcze jak stałam to spoko, ale jak siadłam na materac w basenie to sie brzuch rozlał, masakrycznie wyglądał. A dziewczyny ktore maja rozstępy, zmieniły sie po tych preparatach ci stosujecie, bo ja po bio oil mam wrażenie ze tylko jaśniejsze sa, jest to w ogole możliwe zeby całkiem zeszły?
-
Dzięki dziewczyny ale się podlamalam. A co do noszenia Jasiek pozycje leżąca toleruje w wózku i jak śpi. A tak to siada na kolanach lub najlepsze co to stanie na nogach m nic go nie uspokoi w ataku szału jak to. Stawia całe stopy gdyby nie był tak ciężki to mozw już by poszedł troxhe. Jak leży to dupka w górze ręce jak wvpompce tylko głową nie współpracuje. Taki koci grzbiet robi. I gdyby ręką ruszył to by poszedł.
-
u nas od kilku dni z siedzeniem jest masakra. Blanka sama nie siedzi, podciągnie się jak jej się da ręce, ale leżeć nie chce
na leżąco płacze i tylko wyciąga rączki. Trochę może posiedzieć, ale nie chcę żeby siedziała cały dzień, bo skoro jeszcze sama nie siedzi to dla niej widać za wcześnie. Wprowadzamy nowy plan dnia - likwidujemy jedzenie o 3. Zobaczymy jak nam się uda. Póki co dziś przetrzymałam ją do 5, a chce do 6. Może udałoby się do tej 6 ale płakała, tylko że miała mega napompowaną pieluchę, chyba nie do końca z głodu. o 3 dałam jej smoczek i spała jeszcze 1,5 h a ja się mega wyspałam bez rozbudzania i robienia mleka.
-
Zosia_wop wrote:Wszystkiego dobrego dla chlopakow juz 5-miesięczników
Ps. Czy juz mozna wozić w spacerówce na poziomie półleżącym czy to za wcześnie? Całkowite rozłożenie nie wchodzi w grę bo jeszcze mniej widać jak w gondoli buda jest bardzo głęboko wtedy.
My mamy dwa wózki - spacerówka rozłożona na maksa i tak nie jest idealnie na płasko. W 3w1 da się rozłożyć tak jak w gondoli płaściutko, bo jest 5 poziomów, ale wczoraj w kościele mały był nieco w górze (nie na płasko, tylko raz wyżej) i przespał 2h, co się nie zdarza, więc chyba się podobało -
adelka77 wrote:Nie mogę uwierzyć że już niedługo pół roczku niuni stuknie. Dziewczyny czy Wy sadzacie swoje pociechy na kolanach ? Jak długo można tak dziecko trzymać jeśli jeszcze samo nie siedzi ?
Ja czasami na chwilę odegnę się na maksa do tyłu i położę Jasia na sobie, ale on wtedy leży bardziej, a nie siedzi. Lekarz nam zabraniał go sadzać i nie mam zamiaru tego robić, chociaż sam dźwiga głowę i ciągnie się do siadania, więc daję mu na 5 sekund pobyć nieco w pionie i zaraz kładę znowu. -
Zosiu my jeździmy w spacerówce podniesionej o jeden ząbek. To jest takie trochę podniesione ale napewno mniej niż w leżaczku. Jak widzę że zmeczony to rozkładam na płasko. Co do siadania to rzadko go na rękach noszę ale jak już to sadzam go na kolankach a on się strasznie wtedy chichra
Wczoraj wprowadziłam Młodemu gluten po raz pierwszy. Dziś też dostanie troszeczkę.
Sto lat Jagódce! -
Hej! Melduje ze noc super przespana! od 21 do 5, zjadl i spal do 7 30 czyli tak jak kiedys bylo. ale dalismy mu paracetamol na noc to moze dlatego. dzis ma 37 stopni, troche kaszle i ma katar niewielki. albo go cos bierze albo idzie zab i stad podgoraczkowy stan chyba tez moze byc co nie?