Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
To Was trochę podenerwuję i powiem, że odkąd Igor dostaje większą porcję mleczka na noc to przesypia całe noce. Dziś spał 21-5.40. I wstałam tylko raz bo podpełzł pod szczebelki. Rano zjadł, pogadał chwilkę i kima do 9. Teraz znów zasnął.
Nasz Niuniek też postępy robi. Pięknie trzyma zabaweczki, przekłada z jednej rączki do drugiej, potrząsa. Zaczął się też przewracać na brzuszek po prawym boczku. Gada jak najęty, robi cacy mamusi
Co do holle to faktycznie dobre kaszki. W aptekach online często można dostać. A porcja zbóż z bobovity to już chyba z glutenem.
Moje Słoneczko kończy dziś 5 miesięcy!Kiedy to zleciało...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2016, 13:44
Zosia_wop, Mila920, adelka77, tysiaa93, L, vayn, Bruśka, szara myszka, Tusiaa, dana222 lubią tę wiadomość
-
Zaczęliśmy używać doidy cup i powiem, ze jak na razie rewelacja, super zabawa i wypija sporo wody w porównaniu z butelką!
Kaszki holle i mamuko kupowałam na gakeriabobasa.pl zamówiłam jednego dnia do paczkomatu i na drugi dzien juz były
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Nie Lexi-porcja zboz-ryzowa od 4 mca o smaku waniliowym zawiera 99,3 %make ryzowa,waniline,wit b1. Ma najmniejszy sklad. Bo juz z nestle jablko-gruszka ma i cukier i maltodekstryne i jakies inne rzeczy ale tez jest bezglutenowa ale po 6 mcu.
Mamy juz 4 zeba!!!!!Wychodzi kolejna dwojka gorna,zatem poki co ida nam parami!
Czasem narzekam ze Jagoda nie spi w dzien ale przynajmniej ma wiecej czasu na zdobywanie swiata:) czy wasze dzieci stawiaja cale stopki na podlozu? Czy na razie paluszki?Odpychaja sie od sciany na czworakach?Jagoda to tak kica smiesznie:)Sprezynuje na czworakach:)
Aaaa i kasza niekoniecznie jej smakowala,zakrywala sie rekami,plula a druga luzka to az nia trzasnelo:) jutro rano znow proba:) Cierpliwosc,cierpliwosc:) Dalam na 90ml mleka jedna lyzke,jutro zrobie gestsza,zobaczymy. Dzis zjadla moze ze 4 lyzeczki takie pelne:) -
Gabrysia stawia cale stopki, i smiesznie skacze na tych tlusciutkich nozkach
Ale rzadko ją tak stawiam bo wiadomo ze to malo zdrowe. A raczkowac jeszcze nie raczkuje, nie wie jeszcze ze mozna dupke uniesc do gory ale cos tam czasem powolutku probuje. Przemieszcza sie na brzuszku, czesto wokol wlasnej osi, mata zrobila sie za malutka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2016, 12:21
-
hej dziewczynki!
dawno mnie nie bylo bo dochodze do siebie, wyobrazcie sobie ze mielismy z mezem 3dniowa paskudna grype zoladkowa, CUD ze malego nie chwycilo!! musiala tesciowa 400km przyjechac nam pomoc bo nie mielismy sily go utrzymac na rekach ;/
dziewczyny co o tym sadzicie, znowu dostal marchewke, trzeci dzien wczoraj i humor mial bardzo dobry, nie marudzil tak jak ostatnio wam pisalam. po czym w nocy budzil sie dzis co godzine!!!! normalnie jestem jak zombie, pierwszy raz w zyciu cos takiego sie dzialo, nie byl glodny, troche ciumkal cyca, troche go trzeba bylo lulac. rano zrobil wielkie marchewkowe kupsko. ale uwaga, wcale mu nie przeszlo marudzenie, dalej strasznie jojczy dzisnie wiem czy to przez marchewke czy w ogole np jakis zab w koncu idzie, nie wiem, ale straszna byla ta noc
-
Myszko moj chrześniak, ktory jest młodszy od Michała o miesiąc tez miał ostatnio takie noce co sie non stop budził i marudził, za kilka dni ząb mu wyszedł.
Moj nie stawia całych stopek.
Jak ponad 5 miesiecy karmie to nigdy nie miałam problemu z piersiami, a teraz zrobił mi sie zastój. Chyba sie górne kanaliki zatkały, bo dolna cześć piersi jest miękka, a górna boli jak cholera. Masuje, przystawiam Michała, wzięłam gorący prysznic i polowałam ta pierś masując i nic to ńie daje. A ten masaż to mam robić w kierunku brodawki prawda? Oszaleje zaraz
-
Szara myszka moze byc albo brzuszek, albo wlasnie zeby. Niestety wiem co znaczy co godzinne wstawanie i ze czlowiek czuje sie wtedy jak zwloki
Dana wypusc troche mleczka. Jak mi sie nie chce uzywac laktatora to sciskam cyca obiema dlonmi i leci. Chyba ze piers ci sie tak zablokowala ze nie da radyco do masazu to nie wiem jak to powinno wygladac bo nie robilam nigdy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2016, 18:10
-
pisze tak na szybko bez nadrabiania.
My po chrzcinach mały w kościele zachowywał się jak diabeł!!!! Na kazaniu musiał być wyprowadzony na zewnątrzjak ksiądz go polał wodą to darł się jak..... i oczywiście zrobił to czego się obawiałam najbardziej przesrał wszystko i potem paradował w rampersie koszulowym w czerwona kratę!!!!!
Lexi150, natalica06, dana222, vayn, Bruśka, tysiaa93, Zosia_wop lubią tę wiadomość
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Ojej D!
no trudno się mówi, współczuję, ale będzie co wspominać
Myszko u mnie to samo było kilka nocy i przeszło i w dzień maruda - chyba był skok.
Lexi sto lat Igusiowi
Niusiek też dziś 5widac w wózku juz nie taka kruszynka, jak w łóżku śpi z nami to zajmuje cały środek. W poprzek
Lexi150, natalica06, dana222, L, vayn, tysiaa93, Zosia_wop lubią tę wiadomość
-
CHLOPAKI NAJLEPSZEGO!!
A ja sie zalamalam dziś moim wyglądem jak zaczęłam mierzyć kiecki. Tragedia totalna. Włosy o fryzjera blagaja ale nie mam gdzie iść tutaj w pobliżu pójdę dopiero tam u mamy. Dupsko wielkie. Porażka.
A u nas się mały trocje naprawil i ja nie wiem czy te krzyki to nie po szczepionce późno ale po niej. I wstalismy a mały ciepky takie 37,2 - 36,8 ale nic się nie rozwinęło więc po 18 poszliśmy na spacer. Mimo że wygląda brzydko to cieplutko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2016, 09:20
tysiaa93, Kri, Lexi150, L, Mila920, Zosia_wop, Tusiaa, adelka77, dana222 lubią tę wiadomość