Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Nasza spacerówka ma 3 poziomy ustawienia oparcia, coraz gorzej jest w gondoli, ale w spacerówce na płasko to jeszcze gorzej, dzieci siadają same nawet w 8-9mcu to i tak tyle mi w gondoli pewnie nie wytrzyma, ale poczekam jeszcze az sie w ogole nie bedzie dało jej wozić w gondoli. Koleżanki syn 2mce starszy i wozi go w odwróconej gondoli na brzuchu i tak sobie ogłada świat, ale u mnie chyba sie tak nie da wpiąć gondoli odwrotnie do kierunku jazdy
Wszystkiego dobrego dla JagodkiWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2016, 09:48
-
tulipanna wrote:A probowalas wpiac fotelik Zosiu? Jagoda uwielbia specery fotelikiem:)
W foteliku jakas taka wygięta mi die wydaje, moze jednak wypróbuje bo widze ze duzo dzieci tak jeździ
-
Nasza gondola też miała podnoszone oparcie ale za wysoko, w spacerówce jest niżej.
Córeczka mojej przyjaciółki ma zaraz 8 miesięcy i dalej w gondolce jeździ. Sama jeszcze nie siedzi.
My Igora też kładliśmy na brzuchu w gondoli ale na tych naszych alejkach w parku takie dziury że cały się biedny telepał i uderzał główką o gondolę.
Nasz nie lubi fotelika. Godzinka, półtorej to max jaki wysiedzi w podróży. Ale Igor to po ojcu lubi rozwalony siedzieć/leżeć a tam za mało miejsca ma.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2016, 10:11
-
nick nieaktualnyBruśka laska jesteś, nie wiem czego Ty chcesz od siebie.
Pola też pewnie jeszcze długo nie siądzie, a uwielbia spacerówkę. My tymi pasami to tak żeby było przypinamy, bo nie są wyregulowane - ma spore luzy - no i zapinamy tylko w nogach bo i tak tylko leży. No i musiałam się nauczyć jeździć bez torby wózkowej bo też mało co widziała.
Pola nadal trenuje "mamama"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2016, 09:42
Tusiaa, tulipanna, Lexi150, tysiaa93, szara myszka, L, dana222 lubią tę wiadomość
-
Pola wygrywa!
Ja nie zapinam Igora w pasy bo zaraz nerw. A poza tym te "pasy" to o kant stołu rozbić, ni cholery nie da się ich dobrze wyregulować, na nas też za luźne a ściągnięte na maxa.vayn lubi tę wiadomość
-
Ta moja spacerowka do wozka 3w1 to tez jakas dziwna, pasy lataja mimo ze sa wyregulowane. Widocznie Gabrysia jest za mala mimo ze to kawal babeczki
Fajne sa spacerowki parasolki ale to jeszcze kupa czasu zanim bedzie w tym jezdzic.
Na swoich kolanach czesto ją sadzam.
Sto lat dla Jagodki.
Przeslodka Pola.vayn lubi tę wiadomość
-
Tuli nawet u rocznego dziecka byłoby je ciężko wyregulować-serio. Jak jeszcze te dolne jak cię mogę to tak te na ramiona to w ogóle nie dają się zmniejszyć/zwiększyć. Jedyny minus mojego wózka.
-
Znow sie zaczęła nagonka na za chude dziecko...dostała od babci 4 palety słoiczków gerbera...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2016, 12:08
Moniaa lubi tę wiadomość
-
Zosia_wop wrote:Znow sie zaczęła nagonka na za chude dziecko...dostała od babci 4 palety słoiczków gerbera...
Nie kazde dziecko jest przeciez pulpecikiem.
-
Wiecie, że ja serio tego nie czaję, że Wam babcie/ciocie/mamy wtrącają się w żywienie Waszych dzieci? My mamy dużą rodzinę i dużo małych dzieci ale nigdy w życiu ani ja ani moje kuzynki od nikogo nie usłyszały "dobrych rad" na temat wychowywania. A każda robiła co innego choćby z rozszerzaniem diety.
Moniaa lubi tę wiadomość