Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Lexi150 wrote:L u nas zawsze po jabluszku taka i po soczku jablkowym tez. Ogólnie odkąd wprowadzamy pokarmy to jest albo szara albo zielonkawa. Żółta zdarza się sporadycznie.
Ziemniak zjedzony:) puyycha-dzien 3:) dopije sobie potem troszke z cyca i basta:)I musze przyznac ze tak nie ulewa! -
Ale sie dzisiaj rozpisalyscie, chyba brzydka pogodę macie.
A ja chyba jestem wykorzystywana przez moje dziecko albo za mocno je rozpieszczam, w poradnikach pisze ze dziecko juz nie powinno jeść w nocy i powinno samo zasypiać. A ja karmie jeszcze 2-3 razy i zasypia najcześciej na cycu. Cos czuje ze bedzie trudno nauczyć Michała zeby sam zasypiał.
Pola pięknie gaworzy, moj najchętniej w ogole by nie gadał. Z 2 tyg temu zaczął ładnie mowić bla bla bla a teraz znowu cichy jest
-
U nas tez najczesciej zasypia przy cycu, ale czasem i bedzie leżeć bawic sie nożkami i nagle głowa w bok i spi
Dziewczyny zwariuje...nie dość ze te słoiczki to jeszcze skwitowała, ze mąż schudł i ze my jemy takie rzeczy mało sycące (jak była unas to mieliśmy pity z kurczakiem, warzywami i sosem tzatziki) i pewnie przez to ja mam słaby pokarm i pewnie anemię tez mam i stad mała tez ma i jest taka chuda...ehhh...no głodze cała rodzine -
Zosia uważaj bo policję babcia wezwie, za to że swoją rodzinkę głodzisz!
Ewenement normalnie... Może zrób tak jak Natalica. Albo wszyscy w końcu przestaną komentować albo nie pozwolisz im Florci oglądać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2016, 19:11
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Zosia danie bardzo pożywne i zdrowe
ty się tak nie przejmuj co gadają ciotki babki "dobra rada" i " wiem lepiej" . Wiesz przy następnym komentarzu czy dobrej radzie powiedz że jak będziesz potrzebować rady to poprosisz i nie życzysz sobie wytkania bo to nie na miejscu jest. Glowa do góry
tysiaa93 lubi tę wiadomość