Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny
W tamtą niedzielę mieliśmy chrzciny. Gabryśka na początku płakała i jęczała ale po 10 minutach na szczęście się uspokoiła, pod koniec mszy nawet padła mi na rękach i spała
Na sali luz, każdy ją nosił więc była w siódmym niebie
A ten tydzień masakra, maruda nie z tej ziemi. Na łóżku źle, na macie źle, nawet na rękach źle, jedyne co to na dworzu się trochę uspokajała. Ale tym razem jest winowajca, dziąsła napuchnięte i obrzmiałe. Dawałam maść i gryzaki ale to też taka ulga na moment. Za to dzisiaj na dole zauważyłam, że ząbek próbuje się przebić, postukałam metalową łyżeczką i faktycznie coś tam jest. Ciekawe za ile wyjdzie całkiem
Lexi dzięki za pamięć
L, Gorgeous i inne mamuśki ze słabymi nockami, jak tam, poprawiło się coś? Dajcie trochę nadziei!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2016, 13:52
-
Dana ja też cały czas kp, no i trochę te słoiczki wprowadzam.
Tuli raz na jakiś czas daję jej czopka viburcol ale on ogólnie chyba mało pomaga. No i smaruję jej dziąsła maścią bobodent, ona nawet mi uśmierzała ból jak ósemki szły. Ta maść podobno jest silna. Ale myślę, że te najgorsze dni za nami bo dzisiaj jest trochę lepiej. Odpukać ;p I miała nawet dwie 2godzinne drzemki co się dawno nie zdarzało ;p -
Chrzest zaklepany, ubranko zakupione
ksiądz chciał wygonic i kazał przyjść na dzień przed chrztem spisywać, ale nie dałam się
na zawał bym padła jakbym miała w niepewności żyć do ostatniej chwili czy czegoś nie zmieni
Komplet bez marynarki, biała koszula beżowe spodnie i dodatki. Niusiek nawet na ladzie przymiarki zadowolony robił także git -
Pisałam wczoraj że mi się dziecko na plecy nie przewraca i bach dzisiaj zaczął
Teraz turla się po całej podłodze
Tysia daj Małej paracetamol albo ibuprofen, to na bank trochę pomoże.
Kri kiedy macie chrzest? My na 27 sierpnia się szykujemy. Buciki zamówione, ubranko też. Jeszcze tylko knajpa nam została.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2016, 17:29
L, Tusiaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny żeby nie zapeszyć!
Rano 1/4 słoika marchew z jabłkiem zjedzona z uśmiechem. Teraz odgrzałam resztę bo stwierdziłam, że trzeba kuć żelazo póki gorące.... wyobraźcie sobie, że zjadła wszystko.. ba nawet mnie poganiała, że za wolno! No radośćadelka77, Lexi150, Kri, L, gorgeous lubią tę wiadomość
-
Tusiaa wrote:Natali a łyzeczka karmisz czy z butli dostaje ?
dlatego tak kombinuje. Po tej kaszce zwykle mi śpi z 2-3 godziny. Za jakiś czas będę chciała jej dawać 150 mleka i 5 łyżeczek kaszki bo mam wrażenie że jeszcze by chętnie jej zjadła
-
vayn wrote:Dziewczyny żeby nie zapeszyć!
Rano 1/4 słoika marchew z jabłkiem zjedzona z uśmiechem. Teraz odgrzałam resztę bo stwierdziłam, że trzeba kuć żelazo póki gorące.... wyobraźcie sobie, że zjadła wszystko.. ba nawet mnie poganiała, że za wolno! No radośćvayn lubi tę wiadomość
-
Lexi150 wrote:.
Kri kiedy macie chrzest? My na 27 sierpnia się szykujemy. Buciki zamówione, ubranko też. Jeszcze tylko knajpa nam została.pochwal się jak przyjdą ciuchy.
Ciekawe jak W. Będzie jadł... Przynajmniej oczytam się Was i będę jakieś pojęcie miała -
vayn wrote:Dziewczyny żeby nie zapeszyć!
Rano 1/4 słoika marchew z jabłkiem zjedzona z uśmiechem. Teraz odgrzałam resztę bo stwierdziłam, że trzeba kuć żelazo póki gorące.... wyobraźcie sobie, że zjadła wszystko.. ba nawet mnie poganiała, że za wolno! No radość
Super, mówiłam ze marchew z jabłkiem smaczniejszavayn lubi tę wiadomość
-
Tysia u nas nocki odpukać lepsze. Teraz małą karmie mm i śpi zdecydowanie lepiej zwłaszcza że zjada już nie 100ml a i nawet 150 ml. Je co 4 h i w nocy też się wierci jak pora jedzenia się zbliża pociągnie pierś ale to starcza jej na chwilę i znów się wierci do momentu jak jej butli nie dam. Poje i dalej śpi bez jęczenia i wiercenia. Chyba jednak pokarm może być słaby albo poprostu szybciej strawiany i dziecko niespokojne bo glodne. Tfutfutfu mam nadzieje że nie zapeszyłam
A i dzisiaj swojskiego ziemniaka ugotowałam małej wcinała choć w ogóle bez smaku byl bo nie solony. Tylko do wody dodałam trochę masla. Najważniejsze że malej smakowało
D spokojnego tygodnia i udanej imprezy