Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Wlasnie tato do mnie dzwonił, tydzien temu byliśmy w odwiedzinach u mojej babci no i dxis do mojego ojca, ze mała jest rozpieszczona i rozwydrzona bo uwaga macha rączkami i nożkami!! no zaraz cos mnie strzeli!! Wczesniej mowila ze jest zasuszona i teraz sie z mężem śmiejemy, ze to rozpieszczona zasuszeniucha
ale serio da sie rozpuścić niemowlę??? Ehhh
-
tulipanna wrote:Kri,wiesz co? To co Ty piszesz wszystko to mi pasuje do opowiesci mojej mamy o mnie i poczatkach alergii.. Tez nieustanna walka z odparzeniami,suche placki, wysypka.. A jak jestes teraz na diecie to jak Wojtus???obym sie mylila Kri!
A Wy jak tam? Jak Jagody wyniki, wiadomo co jej było? -
Vayn twoja teściowa zawsze palnie taką głupotą że normalnie ryczeć się chce ze śmiechu. Choć domyślam się że Tobie wcale do smiechu nie jest mając ją na głowie.
Zosia to skoro machanie rączkami i nóżkami świadczy o rozpieszczeniu to KAŻDE! dziecko jest rozpieszczone. Dobre...
Jej Igor znowu mi padł. Ale przy tej pogodzie to ja się nie dziwię, że on tak troli. -
Jagodzie napisali w rozpoznaniu wymioty z odwodnieniem. Po dwoch razach pytalismy czy odwodniona to ze nie mowili a tak wpisali. I mamy do konsultacji transaminazy i wyniki krzepnecia za 2 tyg. Podejrzewaja ze transaminazy mogly od lekow byc zwiekszone a ciemie bo lapala wirusa i stad wymioty ale ze karmiona cycem to sie w pelni nie rozwinelo. Kri,wy tez mieliscie z ta krzepliwoscia. Mozesz mi napisac wyniki Wojtka z karty szpitalnej??
-
O to jeśli machanie raczkami i nogami świadczy o rozpieszcżeniu, to ja mam bardzo rozpieszczone dziecko, on jak sie cieszy to tak macha nogami ze zawsze mówimy ze z niego piłkarz bedzie
Moja tesciowa to całe szcźescie nie ma takich tekstów, ogólnie mam cicha tesciowa, za bardzo nie mamy tematów, tyle co jej powiem o Michale i tyle. Mam czasem wrażenie ze ona sie boi mi cos powiedzieć bo ja jej zawsze odpowiem swoje. Ostatnio mi tylko powiedziała żebym nie usypiała Michała w wózku na słońcu, to jej powiedziałam ze nie ma 30 stopni i południe a 22 i godz 16 i było po temacie
-
Vayn. Szkoda słów do tej twojej teściowej. Nie dość, że grochówka to jeszcze z butli... Pewnie po oranżadzie ze smoczkiem odciętym samemu. Takie czasy były, ale na szczęście się zmieniają. Ja też małego mojego z butli zupą nie karmię. Staram się stałe posiłki robić i łyżeczką dawać.
-
No koszulka z narzędziami musi być
Tato wybierał
Gryzak to Kidsme, rozmiar M. Jak zamówiłam ten to te z siatki wywaliłam od razu. Bo tak zachodziły, że stawały się obrzydliwe. A tu jest silikon i super się myje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2016, 20:29
-
Tuli u mnie to 4 kartki wyników. Jak chodzi o te z układem krzepnięcia to np.:z dnia wypisu antytrombina 74, aptt czas 40,7, d dimery 169, fibrynogen 0,62, pt czas 14,9, pt inr 1,38, tt czas trombinowy 29,8. Płytki krwi 319, pdw 11,6, mpv 9,8, p lcr 24,9, pct 0,31.
-
O jaki blondasek z Miszy
Mówicie że te nosidla na przód to nie dobre są bbuuuuukurcze czy wasze dzieci też teraz cale dnie na rękach ? Ja już wysiadam dzisiaj mala przeszła sama sobie czekałam tylko na temperaturę od rana jeść nie chciała płaczliwa i spać też się nie dało. Na szczęście temperatura się nie pojawiła zjadła 150 mleka i teraz spokojnie śpi tfutfutfu oby tak całą noc.
-
nick nieaktualny
-
Bagabaga no cudny jest !
przypomina mi troszke mojego Tymonka
Powiedzcie mi jak Wy usypiacie swoje dzieciaczki? Mój Tymonek ma już pół roku, a ja dalej nie mam patentu na usypianie.. przyspia przy butli, potem przy odbijaniu zapomina o spaniu, a później problem bo jest taki śpiący ze nie może zasnąć.. i placz i nerw. A moje plecy juz nie dają rady. Cycek zły, chociaż kiedyś lubił tak zasypiac..
-
Mila my od jakichś 2-3 miesięcy po wieczornym karmieniu o 21 kładziemy Młodego do łózeczka. Czasami zasypia przy odbijaniu i go tak śpiącego odkładamy. A jak nie to go kładziemy, włączamy szumisia i tak w ciągu max 15 min zasypia. Czasami jak jest bardzo marudny to głaskamy go po pleckach, główce i już. Wcześniej jeszcze był dyduś ale teraz się na niego obraził. Tylko musi mieć pieluszkę do zasypiania przy buzi, później mu zabieram.
Bagabaga jutro zamawiam ten gryzak tylko się zastanawiam czy już rozmiaru L nie wziąć...
Dana można pokroić owocki, zmielić lub włożyć kawałek a dziecko sobie ciumka i wysysaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2016, 22:07