Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Aaa i się gabarytami Ady nie pochwaliłam...wazy 6900 i ma 73 cm
oczywiście lekarka w przychodni mnie zdenerwowała bo mówię jej że mala od wczoraj marudna i czy to od zębów może być a ta że zębów jeszcze nie widzi by miały sie przebijać to pytam po jakimś czasie to od czego dziecko może być takie marudne a ona że może zęby idą noż k....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2016, 18:15
tysiaa93, Zosia_wop, d84 lubią tę wiadomość
-
Zosiu wyrobiłam się na foto Florki!
Cudna jest!
Słuchajcie moja od tygodnia obraziła się na leżenie na brzuchu. Nie przekręca się sama na brzuszek, na plecki ... normalnie nic a nic jej się nie chce ... no masakra jakaś.
Zaczęła drzeć paszczę jak Chylińska i dostała mega chrypkę. Nie przeszła po 5 dniach wiec lekarką powiedziała ze słychać lekkie szmerki i zaleciła inhalacje. No mam nadzieje ze przejdzie jej.
Dana Twój kawaler jest przeuroczy!!! I te włoskiZosia_wop, dana222 lubią tę wiadomość
-
Brusia duzo duzo sil dla Ciebie!
A mój mały dzis nie pozwala dotknąć sobie dziąseł czy to znaczy, ze będą sie przebijać? Bo coś tam już widać od dawna
No i ponarzekalam sobie troszkę na synia i co? Butla wieczorna, do odbicia, patrzę a on...śpi! Magia normalnie, wsadzilam do łóżeczka jak tykajaca bombę a tu nic, przewrócił się na boczek i śpi. A ja już fotelik mialam przygotowany, chcialam wypróbować Tysiowy patent
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
fotki mnie omineły ;/
mój dziś ma 6msale wygląda jak dzidziuś przy Michale, który prezentuję się przewspaniale
rozszerzanie diety idzie nam póki co ładnie - 3 dni jadł marchew i teraz 2 dni pasternak, jutro brokuł.
Ile Wasze dzieci piją dziennie samej wody?? Mój ok 50ml i reszta z cyca
Zaczęłam czytać artykuły o pierwszych butach dla dziecka - masakra zaś nie wiem co wybrać, a ceny tych butków już na zewnątrz są zajebiste....Lexi150, tysiaa93, vayn, dana222 lubią tę wiadomość
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Brusia jak czujesz że coś nie tak to drąż temat. Osobiście uważam że mamy mają magiczną intuicję jeśli chodzi o ich dzieci i trzeba jej zaufać.
L Adusia to już konkretna dziewuszka
D wszystkiego dobrego dla Boryska! 50 ml to ok jak na początek. Igor soczku potrafi wypić 200 ml na dobę ale woda idzie dużo gorzej i jest to max 100-120ml. A jak jeszcze z cycka popije to super.
A nie wolisz zamiast brokuła np. dyni albo cukinii, ziemniaka? Ja tak ostrzegam bo u nas za pierwszym razem była wysypka. Oby u Was bez problemów.
A buciki to ja zamierzam kupić takie porządne dopiero jak Młody zacznie chodzić. Bo zimą założę jakieś ciepłe paputki do wózka a dla dziecka najzdrowiej jest na bosaka albo tylko w skarpetkach. -
D w takim razie sto latek dla Borysa
Moja wody wcale nie pije. A co do butów to mam identyczne zdanie jak Lexi. Moja w skarpetach pomyka bo zawsze ma zimne stopy. Wiadomo, że jej na kilka minut zdejmuję, żeby nóżki odpoczęły, i w nocy śpi bez skarpet, ale poza tym ciepłe skarpeciochy to podstawa
-
nick nieaktualnyEh znowu mnie fotki ominęły
Zdrówka dla solenizantów
Dzisiaj Polena dała mi taki popis, że serio miałam ochotę wyjść i nie wracać. Uspokoiła się przy cycu dopiero i żeby była śmieszniej jadła - a cycowałyśmy się niecałą godzinę wcześniej - czyżby niedojadała?
Wściekła jak jasna cholera wyszłam z nią na spacer, trafiłyśmy do 51015 i zostawiłam majątekMłoda zadowolona z ciuchów, mamuśka jeszcze bardziej
Moja po kąpieli zasnęła przy cycu i co i pospała 20 minut... mi już gula urosła bo wiem czym to pachnie, a ta się do nas pouśmiechała, mama dada i pach zgon na brzuchu
Wiecie, że ja zapomniałam jej brokuła podać? Kalafiora też nie dawałam jeszcze
Jeśli chodzi o buty to raczej będziemy wierni jednej firmie, małżu pracuje z butami dziecięcymiKupiliśmy jej już na przyszły rok sandałki, mam nadzieję że trafiliśmy z rozmiarem. Mieli w pracy wyprzedaż powystawową i buty firmy B. z 219zł przyniósł za 20zł do domu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2016, 22:25
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLexi taki spam to ja baaaardzo lubię. Super Iguś!
Polena dzisiaj pięknie spała! Cyc o 21 i kolejny dopiero o 4Powiem Wam, że jestem wykończona
Jak wstaję do niej co 2 godziny to jestem pełna energii...
Brusia próbowałam.. nie pije. Jak dam na łyżeczkę czy smoka to aż się trzęsie, inaczej nie chce żadnego innego płynu
Biszkopciki wcina leżąc na brzuszku, może pić też tak będzie?Lexi150 lubi tę wiadomość
-
Iguś szalony wędrowniczek
Brusia jaka gitara fajna! A ta kuzynka wyglada jakby była z 2mce młodszasłodziaki
Kri cukinia spoko ja dawałam po, ale mozna i wczesniej nie ma reguły. Ja zrobiłam z ziemniakiem pierwszy raz, ugotowałam na parze i zmiksowalamWiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2016, 10:35
-
No Polcia chyba pierwszy raz tak pospała? A ja też widzę, że czasami jak przesypia całą nockę jestem bardziej zmęczona niż jak muszę wstawać w nocy
Kri cukinię można ale bez pestek. Jest bardzo łagodna. A co do ziemniaka to tak jak mówisz ale chyba lepiej podać go np z marchewką bo sam może być za mdły.