Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dana inhalacje zrob z soli fizj i wody , mozesz dac wit c cebion ewentualnie
Moje dziecko od 6 nie spi opiera sie o mnie i wstajetulipanna, dana222 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny z tej strony lutówka 2017. Chciałam się poradzić, czy któraś z Was miała podobne wyniki badań prenatalnych chodzi mi dokładnie o ryzyko stanu przedrzucawkowego i zatrzymania wzrastania płodu przed 34tc?
Mam wysokie ryzyko preeklampsji przed 34tc 1:9 przed 37tc 1:4 przed 42tc >1:4.
Ryzyko zahamowania wzrastania płodu przed 37tc 1:45
Samoistny poród przedwczesny przed 34tc 1:71
Czy któraś z Was miała podoby wynik? Orientujecie się na jakiej podstawie oceniają ryzyko stanu przedrzucawkowego, co prawda przed badaniem miałam wysokie ciśnienie, ale na co dzień jest w normie. -
Ilonka nie wiem czy któraś z nas tutaj pomoże. Szczerze mówiac pierwsze słyszę o takich badaniach i nie kojarzę żeby któraś o czymś takim pisała. To jakieś poszerzone badania? Pamiętam że na prenatalnych było tylko ryzyko wystąpienia trisomii.
-
Lexi dziękuję za odpowiedz
miałam robione zwykłe badania prenatalne gdzie było rozpisane ryzyko trisomii i oprócz tego dodatkowo ryzyko dla stanu przedrzucawkowego i ryzyk zahamowania rozwoju płodu
-
pierwsza wizyta Michasia nad morzem
Tule chciałam pożyczyć od jakieś pani żeby sprawdzić czy młodemu spasuje a okazało się że moja bratowa miała
[Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2016, 02:35
Zosia_wop, d84, tulipanna, Kri, Biedroneczka29, Tusiaa lubią tę wiadomość
-
Michaś przesłodki!
Igor dziś jęczy i chyba coś na rzeczy bo nawet lekko podwyższoną temp ma. No i oczywiście wszystko gryzie jak szalony. W domu zaduch ale muszę przeczekać. Dopiero po 17 wyjdziemy na spacer. -
Dana piękna mama i synek
Biedronki pakujemy walizki i bierz nas na bagażnik
Byliśmy pierwszy raz na basenie, najpierw był ryk, ale pozniej juz spoko. Zaraz po tym cyc, padła i spi -
Mąż coś przebąkiwał o wypadzie nad morze ale trochę mi się nie chce tyle jechać na kilka godzin a poza tym pogoda już jutro ma być inna. Chyba weźmiemy przykład z Zosi i Florki i pojedziemy na basen. A byłyście na takim zwykłym z chlorowaną wodą?
-
Tak normalnie w zwykłym tylko w tym co ma 30st, akurat gorąco na dworze to było mało ludzi w środku, byly tez inne ciut stasze bobasy, wzięliśmy piłeczkę i makaron co maja na stanie i była zabawa
powiem szczerze, ze obawiałam sie jak to bedzie, ale było fajnie i chcemy chyba zapisać sie do szkółki zeby uczyła sie pływać pod okiem profesjonalisty
aaaa no i smoczek sie przydał na pierwszy rzut, uspokoił i pozniej juz poszedł w zapomnienie