Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Joanna_88 wrote:Lexi, kiedy masz wizytę u lekarza? Trzymam ogromnie kciuki!
L, jak ciemieniucha u Adusi? U mojego Małego też się pojawiła. Oliwka i wyczesywanie słabo pomagają
Wiem że są specjalne szampony na ciemieniuchę zakupię jak w rosmanie będę u mnie w okolicy nie ma. A teraz to parafiną ma wysmarowaną główkę i tak co jakiś czas wyczesuje jej grzebykiem takim małym. -
d84 wrote:u nas ciemieniucha pojawiła się jak włosy małemu zgęstniały, nie jakaś wielka ale jednak. Ja daje jakiś specyfik na to i jak go kąpię to paznokciami delikatnie drapię. Jaką szczotką to wyczesujecie taką z włosia - bo ja go tym czeszę i to wcale nie schodzi, działają tylko moje paznokcie.
No właśnie wydaje mi się że to przez to że włoski małej zgęstniały i też ma nie wiele ale wyleczyć trzeba. -
Lexi150 wrote:
Adelka cały czas mnie muli. Colę pochłaniam bo to jedyne co pomaga. Ale to samo było z Igim. Także chyba drugi chłopak się szykuje :
Mi przy pierwszej córce wymioty i mdłości utrzymywały się przez całe 9 miesięcyteraz przy Adzie było zdecydowanie lepiej choć też mdłości do końca dawały o sobie znać. Lexi ciekawe co tam nosisz pod serduchem
-
Kurczę tak czytam co Wy juz dajecie do jedzenia to ja jestem w "czarnej dupie " my dopiero dzis zaczynamy ma obiadkami."rosół" na ziemniaki i marchwi sie gotuje
Bagabaga ja jakies foty dodawałam musisz sie cofnąć,a nad morzem było rewelacyjnie moze uda sie jeszcze pojechać
Wczoraj mieliśmy "imprezę"z okazji pol roczku przyjechała moja ciocia i Sofija znowu płakał jak ja zobaczyła a jak obcy ludzie ja zatrzepiali nad morzem to nic,nie wiem co jej z ta ciocia odbija -
Bagabaga wrote:Tuli to fajnie, ze dałaś jaglane zwykła w takim razie ja tez juz spróbuje. Ja uwielbiam zobaczymy czy synio tez. U nas gluten juz dawno wprowadzony. Chlebkiem żytnim. Skórkę mu dałam. Jest to chyba wygodniejsze niż gotowanie łyżeczki manny. A nie mozesz ugotować wiecej i podzielić na kilka dni?
-
dana222 wrote:Dzisiaj pierwszy dzień z kaszka, nie poszło nam zbyt dobrze, wszystko wyładowało na śliniaku i sie zastanawiam czy codziennie próbować czy spróbować za pare dni
-
L, d84. Ja też ciągle walczę z ciemieniuchą. Ma ją od urodzenia prawie. Nie rozrasta sie, ale też nie znika. Bepanthen i oliwka nic nie dały. Mówisz, że szampon jest specjalny? Ciekawe co robi.... Tzn na jakiej zasadzie działa.
Biedroneczko te zdjęcia co dawalas na bieżąco na szczęście widziałam. Ty Chodakowska nasza forumowa.nie powiem mnie zmobilizowało do pracy nad sobą. Wczoraj próbowałam, ale podczas porodu w szpitalu zaraziłam sie brodawka Hpv i teraz walczę z tym juz 5 miesiecy. Obecnie mam opatrunek i zakaz moczenia. W sumie nie wiem po co to pisze
chyba zeby sie wytłumaczyć dla złego dupy z kanapy nie ruszam:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2016, 12:49
-
d84 wrote:vayn jak robisz budyń?
G jaki kupiliście fotelik dla Jasia?
nam picie z doidy cup idzie ok, z niekapka też, ale rurki mój niestety nie łapie - a chciałam go z rurki poić na spacerach.
odebralam wyniki malego i z tarczycą ma ok, żelazo ok, ale ma podwyższone leukocyty
Joie Stages 0-25 -
nick nieaktualnyBiedroneczka29 wrote:Kurczę tak czytam co Wy juz dajecie do jedzenia to ja jestem w "czarnej dupie " my dopiero dzis zaczynamy ma obiadkami."rosół" na ziemniaki i marchwi sie gotuje
dopiero daliśmy Ninie dynie przez tydzień, a od jutra buraki. Z glutenem poczekam jeszcze z miesiąc, aż więcej warzyw będzie miała za sobą.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2016, 16:28
vayn, Lexi150, Zosia_wop, L, Tusiaa, Moniaa, Kri, adelka77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa nosidło po roku dopiero zmieniać będę. Mieliśmy kupić kolejny recaro, ale nasza baza nie pasuje do tego montowanego tyłem
także ten no... :p nóżki jeszcze jej nie wiszą, a zagłówek można w nim wyciągnąć. No ale na to jeszcze czas bo głowa też nie wystaje.
Eh zrobiłam koperkową i smakowało dopóki na ryż nie trafiła. -
Jeszcze trochę czasu na przemyślenia jest. Nasz cybex jest do 13 kg tak więc jeszcze możemy jeździć. Bardziej mnie zastanawia fakt jak zamontujemy dwa foteliki
Ediii, adelka77 lubią tę wiadomość