Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tak samo pomyslałam jak Zosia. JAKOS na innych zdjeciach wygladałas inaczej . Moze przez okulary. No ale tu byłas odpicowana
Iguś też pieknie wyglądał
wydaje mi sie że jest podobny do Ciebie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2016, 21:45
Lexi150 lubi tę wiadomość
Kubuś
-
Tusiaa wrote:aa to szkoda. Jutro podskocze i zobacze czy cokolwiek tam jest jeszcze...
Adelka a dlaczego zwracałas ciuszki ? Ja jak byłam to były same wieeelkie rozmiary. Wygrzebałam pajaca w rozmiarze 74/80 albo 80 ale był ogromniasty więc nie wziełam. takie wielkie mi sie wydawało wszystko. Szkoda ze w sobote mi auto nie odpaliło. Moze by był rozmiar 62/68 albo 68/74 ..
oddałam właśnie ze względu na rozmiary, 74/80 to jakieś giganty. Zatrzymałam body, jednego pajaca, jedne rajstopki i 2 bluzeczki.
A kosmetyków u nas stoi pełno.
wklejam może ktoś chętny kupić to tu jest opis
http://www.srokao.pl/2016/08/analiza-lidl-cien-baby.html -
W pepco tez kupiłam dzis taka polarkową a z drugiej strony bawełniana chustkę pod szyje i czapeczkę, kusił mnie sweterek seledynowy z serduszkiem, ale zdrowy rozsądek wygrał
Kupiłam wczesniej 2 bluzy z Lidla fajne po praniu ok, milusie -
Lexi chyba nie dokońca cały tatuś, na pierwszej fotce do Ciebie podobny.
Zosia a ta chusta pod szyjkę wiązana czy na nap ?
Ja kupiłam słodką puchatą czapę z uszkami turkusową. I body z tutu różowym, rapmersa dresowego z kapturem, 2 body z dł rękawem, rękawiczk 2 pary, rajstopki. No włąśnie te na 74/80 jakieś długaśnie mi się wydają. Czy one się wszerz rozciągną ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2016, 22:11
-
adelka77 wrote:Lexi chyba nie dokońca cały tatuś, na pierwszej fotce do Ciebie podobny.
Zosia a ta chusta pod szyjkę wiązana czy na nap ?
Ja kupiłam słodką puchatą czapę z uszkami turkusową. I body z tutu różowym, rapmersa dresowego z kapturem, 2 body z dł rękawem, rękawiczk 2 pary, rajstopki. No włąśnie te na 74/80 jakieś długaśnie mi się wydają. Czy one się wszerz rozciągną ?
Wiązana akurat , ale napa zawsze mozna doszyć, z jednej strony szara a z drugiej różowa w białe serduszka
Dla chłopców nawet fajne kamizelki misiowe były na jesień wydają sie fajne, my juz mamy pikowaną
-
Mój to się tak odkrywa ze szok. Czasem myślę że robi mi na złość bo co ja wstabe i go przykryje a on już na drugi bok się przekteca i znowu go przykrywam a on znowu mi to robi
nieraz sprawdzam jego kark i raz jest gorący a innym razem taki chłodny . Ciężko wyczaic. Ja swojego ubieram w pajacai przykrywam na początek tetra aa później tetre zabieram a kocykiem przykrywam a jak się tak Skopje ze znowu odkryty i nievhce go budzić wyciągając kocyk to przykrywam flanela
ciężko mi go wyczaic jak będzie dobrze
Kubuś