Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
D84, nowosci co kilka dni jak juz widzisz ze dobra reakcja jest. A co do przechowywania.. No ja dynie zrobilam i zamrozilam,ziemniaka gotuje codziennoe bo dla mnie ziemniaki na drugi dzien nieladnie pachna. Ale musle ze ugotowac na dwa dni spokojnie mozna.
-
Tusiaa wrote:Lexi a jak cenowo wygląda ta kolekcja 3za2 ?
Pod czym i w czym śpią Wasze dzieci w nocy ? Zwłaszcza te w domkach jednorodzinnych. Pewnie w bloku jest duzo cieplej -
Tusia, nie wiem, czy tak w bloku jest cieplej - przynajmniej u mnie grzeją dopiero, jak temperatura spadnie do 8 stopni na zewnątrz, więc sobie wyobraź, jak potrafi być niekiedy zimno... A w domku jednorodzinnym rozpalasz, kiedy chcesz.
Mój Jaś odkrywa się zawsze i wszędzie, ale to w ogóle gorący chłopak jest.Teraz śpi w bodziakach na długi rękaw + spodenki czasami i bez skarpet, a jak chłodniej to pajacyk. Przykrywam go przy każdej nocnej pobudce, czyli co najmniej 6 razy w nocy, ale i tak od razu skopuje koc, więc czasami odpuszczam.
-
Dana śmieszny Haha i chyb czas obniżyć łóżeczko
Lexi ja rownież plamilam i nawet myslalam, ze znow nic z tego nie bedzie, a jednak jestbratowa teraz tez od plamien zaczęła i jest w 30tc, bierz lutke i badz dobrej myśli
-
Ja też z Igorem plamiłam. Ale ten ból krzyża. No i jeszcze dół brzucha zaczął boleć jak cholera. Rano wzięłam dwie tabletki apapu a i tak ledwo się ruszam. Jest masakra.
Ale za to mój Synuś zrobił dziś postęp. Zjadł właśnie prawie cały słoiczek obiadku!Kri lubi tę wiadomość
-
Lexi150 wrote:Ja też z Igorem plamiłam. Ale ten ból krzyża. No i jeszcze dół brzucha zaczął boleć jak cholera. Rano wzięłam dwie tabletki apapu a i tak ledwo się ruszam. Jest masakra.
Ale za to mój Synuś zrobił dziś postęp. Zjadł właśnie prawie cały słoiczek obiadku!
A Jagoda o 9 odmowila jedzenia kaszy i nic nie chciala. Od 10-12 spala co jest totalnie nie w jej stylu a w nocy zaczela tak inaczej plakac.. Oblalan sie zimnym potem az i usnac nie moglam.. Albo jej sie cos przysnilo albo bolalo no ale po minutce na raczkach sie uspokoila i poszla dalej spac. Podejrzewaz ze kolejne zeby beda wychodzic...Lexi150 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLexi mnie też bardzo podbrzusze bolało od początku ciąży, już miałam czarne wizje ale na szczęście nie było to nic takiego
No i było łatwiej, mogłam leżeć. Teraz sobie nie wyobrażam mieć ciąży takiej jak przy Poli, ah pachwiny bardziej bolały jak skurcze...
Moja Polena to mnie dzisiaj do szewskiej pasji doprowadza. Nie mogę wyjść nawet z pokoju, od jakiegoś czasu jest taka, ale dzisiaj to przeszła samą siebie. No od razu ryk na całe gardło. Tylko na spacerze spokój, ale też mi emocji nie oszczędziła. Nie wiem jak to zrobiła, z pozycji leżącej złapała się pałąka i siadła. No dumna ja, że w końcu zaczyna kombinować. Siedziała dumna, do momentu aż ją zaczął interesować stelaż wózka. No prawie z niego wypadła
Młoda jeszcze sama nie siedzi, posadzona chwieje się na bokia tu już niedługo 8 mscy...
Zrobiłam jej jajecznicę, zjadła z 2 jajek.
Lexi super zdjęcia, sexy mamuśkaTeż mi się wydaje, że Iguś to jednak bardziej w Ciebie się niesie
Kri niezły akrobata!Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2016, 14:44
Lexi150 lubi tę wiadomość
-
Vayn u mnie też Mikołaj jeszcze nie siedzi, nie ciągnie się za raczki do dźwigania, nic, kompletnie nic. Dodatkowo nie chce sie przekręcać na plecy z brzucha, jak miał 3 miesiące to robił to a teraz głowa w mate i ryk. Mikołaj jest młodszy od Jagody od Tuli o 3 dni, przeskoczyła go 100 razy.
-
Roberta Igor miał tak samo przekręcił się z brzucha na plecy kilka dni przed ukończeniem 5 miesiąca dopiero. Zrobił to kilka razy i koniec. I tak przez miesiąc czasu ani razu się nie przekręcił. Dopiero ze 3 dni temu znów zaczął.
-
Kri moj w tym samym leżaczku robi tez takie ewolucje i przekręca się na brzuch w strone tego grającego tak że pół ciała mu wystaje po za leżaczek
Dzis go przyłapałam jak rozpiął sobie pankowego puzlai chciał go zjeść więc uważajcie jakbyscie je miałay żeby dzieciaki nie odgryzły i nie połkneły kawałaka.
u mnie była ostatnio koleżanka co ma dziecko z listopada i zaczeło ono siedzieć w wieku ok 10ms. mój tez sam nie posiedzi.17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Lexi kciuki za fasolinkę. Ja zAliczylam 3 plamienia. W dniu @, w 7 tygodniu i jeszcze później. Po tym plamieniu z 7 tyg 2 miesiące leżałam plackiem bo mi się krwiak zrobił. A bierzesz już to
clexane ?
Małgosia dziś parę razy usiadła. Szlifuje to siedzenie uparcie. Jęczy bo widać że ją to męczy ale siada. Na razie na jednym pół dupka i się z przodu podpiera rękami. No i dalsze próby raczkowania są.
Jestem teraz w parku, mała wreszcie zasnęła a ja czuję się fatalnie. Cała mokra, spocona. Boli mnie pod zebrami. Gorycz w ustach. Chyba mi woreczek żółciowy siadł. Jutro zrobię badania. -
d84 wrote:Kri moj w tym samym leżaczku robi tez takie ewolucje i przekręca się na brzuch w strone tego grającego tak że pół ciała mu wystaje po za leżaczek
Dzis go przyłapałam jak rozpiął sobie pankowego puzlai chciał go zjeść więc uważajcie jakbyscie je miałay żeby dzieciaki nie odgryzły i nie połkneły kawałaka.
u mnie była ostatnio koleżanka co ma dziecko z listopada i zaczeło ono siedzieć w wieku ok 10ms. mój tez sam nie posiedzi.
Ha Klucha dziś też rozebrala matę i w najleosze zajadala jeden kawałek. A mnie tknelo vo nagle taka cisza.
Fajnie wasze dzieciaczki śpią.