Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Zosia_wop wrote:Wiązana akurat , ale napa zawsze mozna doszyć, z jednej strony szara a z drugiej różowa w białe serduszka
Dla chłopców nawet fajne kamizelki misiowe były na jesień wydają sie fajne, my juz mamy pikowaną
Ja chcę kupić taki golfik pod szyjkę, są w pepco tylko kolory średnie.
te misiowe kamizelki były też dla dziewczynek, różowe taka fuksja.
A dla chłopców granat i turkus ale ten turkus to spokojnie i dla dziewczynki by się nadawał. -
Do siadania jeszcze nie. Nie spieszy się
chociaż dzisiaj jak go posadzilam to fajnie się utrzymuje.
Też widziałam te kamizelki. I chyba się skuszę
Nasz w spiworku ryczalWiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2016, 22:49
-
My mamy poddasze. Idzie sie ugotować. Mały spis tetrowym śpiworku jaki opisywała Adelka. Ale od małego miał takie gniazdo robione, ze nie przemieszcza sie dużo po łóżeczku. A jak były upały to w samej pieluszce spał. Dopiero koło 23 szlam go przykryć jak temperatura w jego pokoju spadała do 26(!) stopni.
-
No my mieszkamy w domu i Michał najcześciej śpi w pajacu i przykryty cienka kołderka i tez jest wiecznie odkryty przez przekładanie sie na brzuch, bo pościel laduje pod nim. I tez nie wiem od czego to zależy bo raz jest ciepły a raz jest zimny. Jak były mega upały i noce ciepłe to spał tylko w koszulce, ale teraz sa noce chłodne a okno mamy otwarte wiec wole mieć go w pajacu.
Lexi super wyglądacie. Igus odpicowany:)Lexi150 lubi tę wiadomość
-
Chyba wypróbuję jakiś spoworek. Niby mam jakieś w domu to nie bede kupować. kiedyś go włożyłam w niego i krzyczał bo nie mógł swobodnie majtac nogami na wszystkie strony .
A to w śpiworki da się przekręcić na brzuch ? Mój na szczęście ostatnio w nocy Noe przekreca się na brzuchKubuś
-
Mam śpiworek i sie w Nin przekręca na wszystkie strony, jak zapinacie je? Znaczy kiedy? Bo kak usypia sama to nie ma szans zeby wczesniej go założyć, jak zaśnie przy piersi to włożę go ale szelek juz nie żadne bo zawsze kładę na boczku po jedzeniu i nie wiem jak to robic. Tez sie cały czas wykopuje, a dzis w nocy co przykryłam to sie budziła
a zimno było, tak jak Adelka pisalas budzi sie i na czworaka zaspana wstaje i ryczy co chwila, dzis w nocy wstawałam chyba z 7 razu i juz po 5 sie obudziła i teraz czekam, az pójdzie spac to tez sie położę - jeszcze gorzej jak za noworodka...
-
Dzień dobry:)
Jestem dziś w mega dobrym nastroju, nie wiem czy to przez to że jutro rok szkolny rusza ( nie nie w wakacje były super ale ja muuusze juz robić cos tylko dla siebie ), czy dlatego ze w domu jest tak jak powinno być, nie wiem ale wiem jedno - jestem szczesliwa
Wysyłam pozytywne wibracje i mam nadzieje ze Was tez dopadnie nastrój szampański a swiat będziecie widziały przez różowe okulary.
Ps. Dziśnawet teściowa nie jest mi straszan ;P
Buziaki
tulipanna, d84, Lexi150, Tusiaa, dana222, Mila920, tysiaa93 lubią tę wiadomość
Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
córeczka luty 2013, córeczka luty 2016
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot -
mój w spiworku też nie czuje ograniczenia.
Ta noc była straszna co chwila się budził i ryk i też skoro świt wstał i rączki rączki.
Wy codziennie robicie nowe jedzonko dla dzieci? Bo nie wiem czy moge np dziś uparować dynię i ziemniaki i podać ją dziś i jutro???17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Fotelik już wczoraj przyszedł
Co do pałeczek kukurydzianych - wiele z nich ma w składzie sól, więc ja szukałam takich bez niepotrzebnych dodatków. Znalazłam świetne w Biedronce - 100% mąka kukurydzianaJaś do tej pory zjadł może ze 3, bo daję mu raz na kilka dni, bo to w sumie niepotrzebny zapychacz, ale tyle radości daje, że czasami mu podam. Biszkopty też ciężko znaleźć bez dodatków... jeszcze takich, na które skusiłabym się ze względu na skład, to jeszcze nie znalazłam
-
No u nas dzień zaczał się nieciekawie. Wstałam z ogromnym bólem krzyża. A chwilę później zaczęłam plamić także obawiam się że fasolinka się nie zagościła. Udało mi się wyszarpać wizytę na wieczór. Także zobaczymy. Najgorsze, że Męża nie ma a ja ledwo chodzę. Później wpadnie szwagierka żeby się chwilę Igorem zająć jak pojadę do lekarza.