Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Szafka byłaby idealna ale nie mam ani grama miejsca żeby ją gdzieś umieścić także tylko taki zawieszany przybornik wchodzi w grę. Kupię, majątku nie kosztuje a zawsze lepsze to niż każdorazowe zbieranie wszystkiego z podłogi
W sklepie moncziczi.pl jest -20% na produkty lullalove jakby któraś coś
-
mój dziś też daje czadu wstał przed 6 i dopiero zasnął teraz a jest 17:24 masakra.
Ja kupiłam gryzak w pepco i chyba jest za duży bo mały owszem chwilkę coś poje ale ufajda się przy tym tak że hej... i wole mu dać z łyżeczki czy w drobnych kawałkach przez to. A nie wiem czy inwestować w ten oryginalny czy mu się spodoba.17/2/2016 B
11/3/2018 I -
D też mam ten z pepco i jest do bani. Ten kidsme jest bez porównania. Zgrabnie się mieści w rączkach i buzi. Małemu od razu podpasował nie to co ten pepcowy.
Moje dziecko dziś uparcie złazi na parkiet i liże podłogę. No i oczywiście podnoszenie dupki i bujanie się cały czas ćwiczy -
Bagabaga wrote:Kri twój mały ma tak prześliczne rysy twarzy. Takie oryginalne. Jakby się ciągle śmiał czy coś... Do kogo podobny?
pomieszany, ale głównie to do męża ale oczy moje
Dziękujemy -
Mila ja lustrzankę mam a i tak najwiecej fot robi się komórka bo ona zawsze pod ręka
Mamusia Synusia witam w naszym gronie
Brusia udanej imprezy.
Wprowadziliśmy jedzonko i moje dziecię drugi dzien kupki nie robi ale pierdzi sobie.Mamusia_synusia lubi tę wiadomość
-
http://www.empik.com/kidsme-gryzak-silikonowy-do-podawania-pokarmu-rozowo-zolty-kidsme,p1086496088,zabawki-p
dziewczyny czy o taki kidsme chodzi ?
Brusia spokojnej imprezy.
Mamusiu_syniusia witaj
O jakich gryzakach mówiecie ?
Myślałam żeby zamówić z lulalove śiniak z gryzakiem kauczukowym ale strona na której jest promocja, nie działaMamusia_synusia lubi tę wiadomość