Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Zosia_wop wrote:, a no i mamy taka lalkę co kał sie naciśnie to gra
Zosiu ja sięnie dziwię, że nie chce się nią bawić jak namawiasz ją by nacisnęła KAŁ..... hahahahahaEhhhh
A my dostaliśmy szczeniaczka-uczniaczka. nie wiem czy już to pisałam. podoba mu się, ale jeszcze nie wycził, że się naciska żeby śpiewał...Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2016, 21:01
d84 lubi tę wiadomość
-
Też robię zdjęcia ale w dużo mniejszej ilości. Zawsze tak mam że patrze na Młodego jak fajnie coś robi i dopiero po chwili załapuję, że przecież muszę zdjęcie zrobić
Przez to wiele takich chwil mi ucieka.
Ale też posegregowałam miesiącami i na roczek zrobię jakąś ładną fotoksiążkę.
-
Bagabaga wrote:Zosiu ja sięnie dziwię, że nie chce się nią bawić jak namawiasz ją by nacisnęła KAŁ..... hahahahaha
Ehhhh
próbowałam męzowi opowiedzieć i się popłakałam ze śmiechu))
Jaśko zdrówka przede wszystkim, róśnij zdrowy i roześmiany)
Dziewczyny, a czy któraś z Was wywoływała zdjęcia robione telefonem, bo ja się przyznam komórką fotki pstrykam. Jak wywołałam na próbę jedną w takim samoobsługowym punkcie to wyszła jedna kaszna.
Mnie rozbrajają komentarze/pochwały typu " jak tobie mąż przy dziecku pomaga ".
Normalnie telepie mną. Mąż to tylko do dorywczej pomocy, a nie ojciec na pełen etat.
Szczęście trafiłam na super ojca, bo jako mąż to ma trochę za uszkami -
Moje dziecko odmawia jedzenia innego niż mleko... a już było tak pięknie. Dziśugotowałam pyszną zupkęi było chomikowanie, mówienie z pełnymi ustami i odruch wymiotny. Na koniec dostałam ochrzan od własnego dziecka. No nakrzyczała na mnie. Dostała mleko.
Ale ogólnie próbuję ją przestawić na mleko następne i mamy problem z bąkami i zaparciami. To chyba powód niejedzenia. -
Bagabaga wrote:Zosiu ja sięnie dziwię, że nie chce się nią bawić jak namawiasz ją by nacisnęła KAŁ..... hahahahaha
Ehhhh
A my dostaliśmy szczeniaczka-uczniaczka. nie wiem czy już to pisałam. podoba mu się, ale jeszcze nie wycził, że się naciska żeby śpiewał...te słowniki powymyślali
Ps. Tez sie bawię w obrabianie fotek na telefoniesnapseed polecam
-
Zbieram sie juz od dwoch miesięcy do kupienia na Allegro pakietu zdjec wychodzą bardzo tanio ws rodsmanna czy innych, ale tez nie wiem jak bedzie z jakością bo ja tylko telefonem , nie chce mi sie aparatu wyciągać
-
Ja wywołuje na fotoprint.pl jestem zadowolona
porównania Nie mam z innymi .
Kto góral pełna para
Ja buraka dawalam z ziemnuakiem, marchewka i mięsem. Kuba jadł mięso z królika, kurczaka i cielęcina. Z indyka mam też zamiar kupić . Rybek jeszcze nie podawałam . U nas mięso jest bardzo często.
Wyobraźcie sobie ze dzisiaj ten obiad z kaszą gryczaną, marchewka i cielęcina rypalam przez sitko. myślałam ręce mi odpadna. Mięso nie chciało przejść przez to sito. No ale przynajmniej Kuba zjadł i Noe miał odruchów wymiotnych/dlawiacych hehe . Jutro robię ryż z cukinią bo mam akuratwolałabym Dax brązowy ale jest twardzszy i inny w smaku. Nie wiem zresztą czy można taki dzieciom dac
Brudia zdrówka dla Jasia:) Ale ten czas leciWiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2016, 22:34
Bruśka, Kri lubią tę wiadomość
Kubuś
-
Moje dziecko od północy ćwiczy raczkowanie w łóżeczku, nie da sie przy tym spac. Dźwiga tyłek, szura nogami, tylko szczebelki go ograniczają i to wszystko z zamkniętymi oczami. Maz w końcu wstał i go przesunął na dół łóżeczka to sie obudził, ja go nie ruszałam bo wiedziałam ze tak sie to skończy. Teraz maz śpi a ja muszę cycowac zeby uśpić młodego
-
Co do zdjeć to ja nie robię ich zbyt duzo, bo tel mam słaby a aparat nie zawsze jest pod ręka. Ale wywołuje w miarę regularnie u fotografa, wychodzi drogo ale zazwyczaj zanosi mi te zdjecia tesciowa i nie chce potem kasy za nie. Tylko ze ja wywołuje po 30 zdjeć i nie odczuwa sie tak kosztów, jakbym wywoływała ich 1000 to tez bym gdzieś szukała na necie taniej
-
Ja wywolywalam na fotolab i zawsze byłam zadowolona, do czasu.. specjalnie zamówiłam jakieś odbitki delux i rzeczywiście jakość super, wzięłam jeszcze w jedwabiu to taka fajna struktura. No, ale zamówiłam z pełnym kadrowaniem, a tu mi przychodzą z takimi koncami białymi, niby nie duże, ale wkurzaja
wiec napisałam reklamację, a te poj#*&@ babsko mowi, ze żeby był pełen kadr to zdjęcie musi miec jakies specjalne wymiary, tyle ze ja wróżka nie jestem i skąd to niby mialam wiedzieć? A nie wspominając o tym, ze oprócz moich zdjęć wysłali mi 50 zdjęć kogoś innego.. No ja bym była zła, gdyby ktoś moje zdjęcia dostał.. także ten NIE POLECAM. Zazwyczaj wywołuje 150 szt i te fajniejsze zamawiam po kilka, żeby rodzince porozdawac.
Ja zdjecia też robię telefonem, jakość widzicie jak wrzucam na forum. Dupy nie urywa, ale też nie jest zle. Jak wywołuje to nie widać, ze z telefonu. Ogólnie marzy mi się jakiś fajny aparat od dawna, Luby obiecał rozejrzeć się za jakąś używaną lustrzanką na początek