Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Zazwyczaj pisze łyżeczkę oliwy z oliwek lub oleju rzepakowego albo odrobina masła.
Moje gotowanie zakończyło się płaczem Tymoniastego, bo mama nie pomyślała, ze dziecko moze się blendera wystraszyc.. ostatecznie musialam dac szybko mleczko na uspokojenie, więc jeść będziemy jutroAle buraczki super slodkie
dałam jeszcze marchewkę i ziemniaka.
-
A gdzie to kupić lexi? Bo jakoś tak nigdy mi w oko nie wpadło.. a co do Twojego męża to nie martw się myślę, ze każdy facet jest taki, rzadko bywa taki ogarnięty, a to dlatego ze my ich do tego przyzwyczajamy
myślę, ze jesteś ciepłą osobą i dbasz o męża i dlatego też zawsze myslisz o wszystkim. Myślę, ze tylko 'osy' maja facetów jak w zegarku ustawionych
mój facet widać, ze się stara, ale takie gafy typu co to za problem z dzieckiem do ginekologa to codzienność. On do tej pory nie rozumie dlaczego nie tankuje auta z dzieckiem. Albo tekst 'jakos wszystkie matki na świecie sobie jakoś radzą,a Ty masz zawsze problem' oo! A najlepszy jest tekst 'to jak to robią samotne matki?' Wtf?! A czy ja jestem samotna matka? Hehe
-
Haha Mila serio mój też właśnie dziś mi powiedział, że inne matki jakoś chodzą do lekarza z dziećmi. Serio?! Do ginekologa? Dziwne, że jakoś nigdy żadnej z dzieckiem nie spotkałam
A amarantus w lidlu można kupić. -
Dziewczyny z tymi naszymi facetami... Mój mi takie tekstu nie puścił na szczęście. To ja raczej go do pionu sprowadzam i mówię, że samotną matką nie jestem... No nie moge generalnie na niego narzekać, ale jak palcem nie pokarzę, nie powiem albo nie zrobię awantury to sam nie pomyśli. Do tego teraz by ciągle siedział na dworze, bo "trzeba wykorzystać lato". A dom magicznie sam ma się ogarniać.... (bo ja i mały mamy z nim siedzieć).
Niektóre z was już wywoływały zdjęcia dzieciaków, no nie? Czy tylko ja mam na jego punkcie taką fobię, ze wszystko fotografuję? (oprócz kupki...Czy ktoś jeszcze wydał fortunę?
-
Mój chłop to z takiego gatunku, że trzeba mu wszystko powiedzieć, bo inaczej nawet nie widzi wody w wanience, która czeka na to aż się ją wyleje
Ja mam zdjęcia posegregowane miesiącami i w każdym takim folderze jest mniej więcej 300 zdjęćOstatnio puściłam do wywołania 1000 zdjęć i wydałam dwie stówki więc to nie taka duża sumka na tyle zdjęć
Albumy też dzisiaj przyszły. Będę to potem nocami segregować haha
-
ja też robię fotoksiazki na colorland i polecam ja robię zawsze rocznikami.
a jakie deserki robicie, bo ja póki co to daje jakieś owocki banan czy 4 maliny.
A gatunki mięsa też się wprowadza pojedynczo jeden gatunek parę dni? A w ogole to co się daje drób, królik i cielęcina? wołowinę można?? Ja się zastanawiam jak będę w tej grecji jakie mu tam owocki dawać, bo obadki wiozę z PL. A owoce chcę świeże17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Ja też segreguję miesiącami. Ale się ograniczam baaardzo i wszystkich mam parę setek. Łącznie z tymi dla babć.
Albumy puste czekają. Ale takie całkiem puste. Lubię scrapbooking i mam nadzieję mu takie własnoręczne książeczki porobić, ale wiadomo jak to z tym czasem...
Właśnie chcę posłać do wywołania. Zawsze robię w Rossmanie. Czy tam gdzie wy robicie jest taniej? -
Jak dobrze że nie tylko u mnie pojawiły się problemy z jedzeniem i marudzeniem...wybaczcie dziewczyny szczerze wam współczuje
Ada na chwilę obecną gardzi zupkami i kaszką najlepsze mleko
aaa co do zabawy to uwielbia wszystko zrzucać nic nie może leżeć na stole czy łóżku. Ja podnoszę ona zrzuca i tak w kółko. A zabawki mało ciekawe woli tak jak u was różne sprzęty typu pilot siatka czy butelka po wodzie.
Jasiu kochany dużo zdrówka ma kolejne 7 miesięcy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2016, 20:51
-
Ja zawsze gotuje na oko, troche tego troche tamtego kawałek mięsa i tak nigdy nie zjada do końca, wiec niema obawy że bedzie czegoś za duzo.
Olej surowy jest ważny rownież dlatego, ze zawiera niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, ktore odpowiadają za dobra prace serduszka, wspomagaja układ immunologiczny i rozwój mózgu, w ogole sa ważne rownież dla dorosłych
Najlepszego dla Jasia!
Szara myszko jakis skok ma i chyba Ci sie młody na cyca obraził?! U nas rozszerzanie diety w polu, ale mleczko czasem popije tylko sie przy tym wierci, bo juz chce gdzieś isc
Byliśmy dzis na imprezie i był chłopczyk pare dni młodszy i bardzo widać różnice w wielkości mojej małej, a tego chłopca, ona przy nim rzeczywiście wyglada jakby 4mce miała, nie dziwie sie, ze ludzie tak myślą.
No i w restauracji były krzesełka z ikea do karmienia kurde super są, nasze chicco sie umywa, tam wszystko współgra, stolik jest blisko, mała cała weszła mogła sie opierać, nie latała na boki, pasy potrzebne tylko przy próbie wstawania. Aaaa no i wstaje mi w wózku, zamiast spac to cyrkuje, bez pasów ani ruszWiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2016, 20:52
-
Najlepsze zabawki to kolorowe piłki za którymi sobie raczkuje, butelki wszelakie, smoczek, kapcie a do memłania zabawkowe koty z ikea , a no i mamy taka lalkę co kał sie naciśnie to gra to sie do niej śmieje i jest ubaw, ale dotykać jej nie bardzo chce, jedyna rzecz której do buzi nie pcha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2016, 20:56
-
Lexi150 wrote:Haha Mila serio mój też właśnie dziś mi powiedział, że inne matki jakoś chodzą do lekarza z dziećmi. Serio?! Do ginekologa? Dziwne, że jakoś nigdy żadnej z dzieckiem nie spotkałam
A amarantus w lidlu można kupić.
Kurcze no jakoś ciężko jest mi sobie wyobrazić jak z takim bobasem miałaby wyglądać wizytano ale przecież my kobiety to zawsze widzimy problem tam gdzie go nie ma...eh faceci.