Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
szara myszka wrote:a i doszedl mi juz ten gryzak kidsme do podawania pokarmu - zachecilyscie mnie do tego
tylko powiedzcie - daje tam np normalnie kawalek banana czy jakos go rozgniatam i wtedy dopiero?
Normalnie w kawałku wkładaj i tak maluch jak wsadzi do buzi, to wszystko się rozdusiszara myszka lubi tę wiadomość
-
szara myszka wrote:a dziewczyny powiedzcie jeszcze jak tam u Was z kp przy wprowadzaniu nowych posilkow? bo ja nie moge dojsc do ladu zeby mi sie laktacja unormowala znowu
dzis jadl o 3 w nocy mleko a potem o 12 i reszte nie chce a ja mam piers jedna twarda jak kamien
chcialam mu dac tak jak zwykle o 15 ale nie chce no to nic na sile. o 9 zjadl ta dynie a o 12 mleko i wiecej nic dzis
ps. sorki za tyle spamu
Mój syn jest cały czas wierny mleczku... Zje parę łyżeczek czegoś i musi być cyc. Nie ma opcji, żeby tak jak Twój nie jadł od 3 do 12... w tym czasie je dobre kilka razy. -
Bagabaga wrote:Dziewczyny z tymi naszymi facetami... Mój mi takie tekstu nie puścił na szczęście. To ja raczej go do pionu sprowadzam i mówię, że samotną matką nie jestem... No nie moge generalnie na niego narzekać, ale jak palcem nie pokarzę, nie powiem albo nie zrobię awantury to sam nie pomyśli. Do tego teraz by ciągle siedział na dworze, bo "trzeba wykorzystać lato". A dom magicznie sam ma się ogarniać.... (bo ja i mały mamy z nim siedzieć).
Niektóre z was już wywoływały zdjęcia dzieciaków, no nie? Czy tylko ja mam na jego punkcie taką fobię, ze wszystko fotografuję? (oprócz kupki...Czy ktoś jeszcze wydał fortunę?
Ja wydałamjak mąż będzie miał urlop to będę robić album
-
Ktos podmienił mi dziecko czy co. Budzi sie co 1-1,5h juz o 5 wstała i marudzi, płacze nie wiem o co. Mam dość? Dzis jest ten dzien kiedy macierzyństwo mnie przytłoczyło całkiem
-
zosia wlasnie tez mnie to dziwi bo on najchetniej by chyba jadl tylko po obudzeniu i na noc moje mleko a reszte inne jedzenie tylko jestem w tyle z rozszerzaniem i kompletnie bez fantazji co mu dawac
dzis super spal bo przespal noc obudzil sie o 5 20 i zjadl i zasnal do 7 30oczywiscie cycka w ogole juz nie chce, robie mu ziemniaka ze sklepu pod blokiem pierwszy raz nie ze sloika to zobaczymy czy zje a mleko mysle ze sie troche napije po 12, to juz norma ze po sniadaniu mlecznym ze 6 godzin nie chce mleka
ale rano je dlugo nawet z pol godziny, moze to dlatego? -
Zosia_wop wrote:Ktos podmienił mi dziecko czy co. Budzi sie co 1-1,5h juz o 5 wstała i marudzi, płacze nie wiem o co. Mam dość? Dzis jest ten dzien kiedy macierzyństwo mnie przytłoczyło całkiem
zosiu tez tak mialam jakis czas temu, kompletne przytloczenie. to wszystko z niewyspaniatrzeba przetrwac, przyjdzie dobry dzien :*
Zosia_wop lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLexi ja dodaję w zależności co gotuję: ziół prowansalskich, oregano dzisiaj bazylię testuję. Z tym że ja nic nie mrożę.
Ale zioła dopiero od niedawna dodaję, jakoś po 7mscu zaczęłam. Wcześniej jadła "gołe" zupy
u nas nocka super, tylko starzy przytrolili. Premiera dodatku gry była i zamiast pójść spać to graliśmy z małżem do prawie 3 rano. O 4 Pola miała 1 cycowanie, a o 6 już się po nas turlałaTakże jestem niewyspana na własne życzenie.
Ogólnie zauważyłam, że odkąd dostaje te 120ml mm przed kąpielą to dużo lepiej mi śpi.
Dzisiaj mi wzgardziła kaszką, taki ryk byłTak się jej spać chciało.
Małżu jest właśnie na spacerze z Polą, 1 raz.... jakoś mi dziwnie -
gorgeous wrote:Zosiu, to pocieszę Cię, że ja takie pobudki (niekiedy częstsze) mam od 6 miesięcy i 2 tygodni. Mnie to dopiero macierzyństwo przytłacza...
Qrde w takim razie jak żyć ja sie pytam ?! -
hej laski.
U nas lekka ujnia. Wykryli w wodzie bakterię e.coli i mam lekki bałagan w głowie jak to ogarnąć by małemu nie zaszkodzić.
Vayn - w co gracie? My też lubimy, ale jakoś od paru miesięcy nic. No bo spać trzeba wcześnie chodzić
Wszystkim niewyspanym współczuję. Sobie też. -
Ja dziś tłukłam się do 1 w nocy a wszystko przez Męża który chrapał jak lokomotywa. O 1 poziom wk#$# sięgnął zenitu i wykopałam go do drugiego pokoju. Także też jestem meeega wyspana
Moje dziecko obudziło się o 7, zjadło po czym przez godzinę turlał się po łóżku i gadał zanim znów zasnął. O 9 zaczął mnie walić rączką po buzi i krzyczeć żebym wstała. To się rozbudziłam a on odwrócił głowę i poszedł spać! No co za wredota Mała. Małżu się śmiał że chciał mieć łóżko dla siebie -
Ma któraś organizer na łóżeczko? Do tej pory trzymałam podręczne rzeczy na przewijaku ale Młody wszystko teraz zrzuca a muszę mieć pod ręką pieluchy itp. Są takie niedrogie materiałowe na łóżeczko ale czy to się w ogóle sprawdza?
-
nick nieaktualnyBaga aktualnie path of exile
Lexi my mamy i pełni głównie funkcję ozdobną - ma zastosowanie w nocy co by jej nasze monitory w oczka nie raziły to organizer zasłania. Ewentualnie jak Pola jest w łóżeczku to go zrzuca
Masakra, ogłaszam 4 dzień jojczenia. Ile jeszcze?! Ciągle jojczy, oczy trze, no wiecznie niewyspana. Co ona potrafiła nie spać od 5 do 20, tak teraz 3 drzemki 2 godzinne to mało.... -
Lexi mi sie to podoba tez i tez o tym myslalam ale poki co mamy na ramieniu kanapy pudelko ze wszystkim, nie chcialabym sie schylac do tego ochraniacza zeby cos wyjac ze wzgledu na to ze bola mnie i tak plecy