Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas noc w sumie nie najgorsza. Tez sie jakoś budził z płaczem. wiercił sie po łózeczku co chwile wstawałam i go przykrywałam. Musze mu w końcu załozyc ten spiworek... jakos nie moge sie zabrac za to . zapominam
Ostatnio w nocy spi mi ok 6-7 godz no ale pobudki robi o 6:30 kolejny dzien.
Wczoraj i dzisiaj było danie dla małego : ryż z cukinią, marchewką i masłem.
oo własnie jutro i ja mu wprowadze żółtko gotowane
Ja tez mam ten gryzak na jedzenue zwykły siateczkowy i jest chu**** . kuba cały wypackany i ciezko mu sie z tego je.Kubuś
-
A mi cos dolega ale co to nie wiem
kręciło mi sie strasznie w głowie i dwa razy zygalam i raz byłam w wc.Niby cos w powietrzu jest mam nadzieje ze jutro bedzie juz ok,juz jest lepiej ale czuje ze cos mi dolega.Malej cycka nie dawać prawda???
-
Adelka nie wiem czy orginalny ale to ten fajny
Biedroneczko zdrówka! Nie daj się!
Vayn Ty mówiłaś, że Polci dałaś gotowane żółtko. Gotowałaś całe jajko i dałaś tylko żółtko czy jakoś samo żółtko gotowałaś?
Młody dostał kaszkę z hippa w słoiczku i kilka razy skórkę od chleba. Także gluten mamy wprowadzony. A kaszki bezglutenowe można ominąć, w ogóle kaszki można ominąć. Nie trzeba ich dziecku podawać. -
Tusia mam cukinię wlasnie na jutro z działki mojej mamy. Powiedz mi proszę jak ja przygotowywalas? Bo na osesek pisze, żeby gotować ze skórką, ale jakoś nie wiem.
A z tym glutenem to ile czasu powinna trwać ekspozycja? Od kiedy mogę dac sama kaszke glutenowa?
Nawet nie wiecie jak mnie NIELUBY wczoraj wkur@$&*.. no ale szkoda zaśmiecać forum ciagle tym samym..
-
Mila dawaj przynajmniej Ci ulży...
A co do glutenu to najnowsze zalecenia mówią, że jeżeli w najbliżej rodzinie nie ma celiakii lub nadwrażliwość na gluten to wprowadza się go jak każdy inny nowy produkt. Przez 2-3 dni kilka łyżeczek a jeżeli reakcja ok to można spokojnie podawać. -
Mila a ja gotowałam bez skórki. Wrzuciłam do zimnej wody i gotowałam do czasu aż bedzie miekka
no i zblendowałam z ryżem i marchewką ale niestety były grudki i obawiałam sie ze Kuba nie bedzie tego tolerował więc przecisnełam przez sitko
Mila no właśnie wyrzuc to z siebie i bedzie Ci lepiej...
POdawałyscie takie kupne jogurciki dla dzieci ? czy lepiej podac zwykły jogurt naturalny dla dorosłych? a z czym ten jogurt mozna podawac ?
sama aż zakupie ten gryzak kidsme ale taki drogi sie wydaje troche... ale mysle ze sto razy lepszy niz ta siateczka .Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2016, 17:16
Kubuś
-
Tusia ponoć najlepszy serek bieluch, można do niego dodać owoce lub Piątusie owocowe.
Igor dziś jadł wiosenną zupkę z cielęciną i normalnie aż mnie poganiał tak mu smakowała. Cały duży słoik opierdzielił.