Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
tulipanna wrote:http://m.euro.com.pl/ekspresy-cisnieniowe/saeco-poemia-focus-hd8423-19.bhtml?gclid=CODfk6Om-M4CFWF5cgodXzIMHA&gclsrc=aw.ds&dclid=CMiTy6Om-M4CFSM4cgodJrAL6A
Myszko ja nam taki i jestem bardzo zadowolona. Zadnych saszetek czysty smak pysznej kawki:)
Tulipanna wlasnie mam go w zakladkach i sie zastanawiam nad nim teza jaka kawke tam wrzucasz? mielisz sama?
-
Zosia znam ten ból, Gabrysia nie raczkuje, ale pelzanie opanowala po mistrzowsku i jest wszędzie
Założyłam jej ostatnio białe spodenki to pod koniec dnia były szare, a przecież sprzątam
Przeglądam te krzesełka i tyle tego jest, że głowa boli. Jedne drogie, drugie tanie a wydaje mi się, że niczym się nie różnią poza wyglądem. A chcę jakieś kupić do 200/300 zł. Ma któras krzeslko z takiej półki cenowej? -
Adelka dzięki za adres stronki! Super przepisy, ale tutaj to widać jak różnie żywi się dzieci na świecie. Weszłam w przepis na niespodziankę z łososia a tam ser żółty cheddar i sok z pomarańczy. Mi samej ślinka cieknie na samą myśl, ale mój ani sera żółtego ani pomarańczy jeszcze nie jadł...
-
D na melissie zamawiałam z lebeswerta i holle. Ale póki co nie daje. Po ryżowo-jaglanej Igor miał straszne zaparcia więc się wstrzymałam. Spróbuję za jakiś czas. Mam jeszcze samą jaglaną i z muesli.
-
A my dzis pierwsze blw z brokułem. Poradziła sobie lepiej niz myslalam. Brała do buzi spore kawałki, ja juz w stresie ale bardzo ładnie sobie poradziła, bardzo chciała trafić do buzi, ale raczki nie bardzo potrafiły i wszystko spadało na ziemie, takze bałagan straszny, pozniej sie wycwanila i zjadała buzia prosto z tacki
Tysia kupujemy te zwykłe najprostsze krzesełko, testowaliśmy w restauracji i nie dziwie sie, ze jest takie zachwalanetysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Tysia ja jestem na świeżo po zakupie krzesełka, a głowa jeszcze nie przestała mnie boleć. Tydzień przeglądania w necie i 3 dni jeżdżenia po sklepach
Poważnie braliśmy pod uwagę Espiro i Baby design. Pierwszy ma ładne krzesełko i jest a'la skóra, drugi ma większy wybór kolorów i cerata jest matowa, więc wygląda jak satynowy materiał - pięknie.
Docelowo kupiliśmy Chicco, ale chyba będzie mnie denerwowaćtysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Szara myszko ten ekspres, który ma Tuli ja mam w pracy - zrobiliśmy sobie zrzutkę w kilka osób i kupiliśmy jakieś 3 lata temu. Sprawuje się świetnie i pomimo tego, że jest na prawdę bardzo intensywnie używany nic się z nim nie dzieje
Saeco są na prawdę bardzo dobre
-
tulipanna wrote:Mnie po bobini w 40 st schodza wszystkie plamy. Kupe wczesniej zapieram zwyklym mydlem:) Nawet burak ostatnio pieknie zszedl z tetry bo uciapysmy
Ja tez piorę w bobini i plamy schodzą, tylko tez jak pisze Tuli, kupę musiałam wcześniej zapierać mydłem.
U nas by nie było szans przebierać dziecko do jedzenia, bo jest brzęczenie a nieraz płacz. Teraz jak jest taka pogoda w kratkę, raz mu ubieram koszulkę z długim rękawkiem, raz ściągam bo za ciepło a młody sie tylko denerwuje
-
a moczycie w zimniej wodzie najpierw te ubrania? mi schodzą plamy najpierw ida pod zimna wodę a poźniej mydełkiem czy odplamiaczem pocieram, zostawiam, i piore . no ale wiadomo że nie leża pare dni tylko tego samego dnia to robie .
A ja Kube od rana ubieram w brudny- czysty ciuch . Tylko przebieram go jak mam gdzies isc
Dzisiaj podałam żółtko w zupie a zrobiłam z ziemniaka, marchewki, brokuła, selera, królika, masła
Jakiej wielkosci podajecie dzieciom słoiczki? te 125g czyv te juz wieksze? bo mój jak zje te obiadek to po 1,5 max 2 godz juz jeczy i jeczy . Oszalec mozna.
Aaa i super laseczki z WasTysia czym Ty karmisz Gabi że taki pulpecik konkretny jest ?
Fajnie że mogłyscie sie spotkać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2016, 17:10
tysiaa93 lubi tę wiadomość
Kubuś
-
Lexi ryżowe kaszki są z tego co czytałam na scalanie kup i daje się je jak jest biegunka też
ja daję 125 ale to mi starcza na 2 dni i jeszcze zostaje pare łyżeczek choc dałam mięso widzę postęp.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2016, 17:14
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
D no właśnie najlepsze jest że wcześniej kilka razy dostał ryżową z bobovity o smaku jabłkowym i nic po niej nie było a po tej jaglanej masakra.
Igor zjada już praktycznie cały słoik 190g. A po 2-2,5 h daję owocka na deser i po kolejnych 2 mleczko.