Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
My po szczepieniu. Następne dopiero po roku. Iguś jak zwykle dzielny. Waży 8600 więc już baaardzo zwolnił z przybieraniem. Myślałam, że będzie już z 9 kg.
Dupcię pięknie podnosi i to na wyprostowanych rączkach. Czuję że lada dzień zaczniemy raczkować!Mamusia_synusia, Mila920, Kri, tysiaa93, vayn, Zosia_wop, Tusiaa, L lubią tę wiadomość
-
Kri, zrobisz jak uważasz, ale ja właśnie specjalnie chciałam wprowadzić mm, żeby mieć na W. I to było chyba pokierowane naszym dodatkowym "matczynym zmysłem", bo na wakacjach straciłam pokarm w 3 dni. Wtedy byłaby katastrofa bo samego mm mały nie ruszał. Wprowadziłam w tydzień przed wyjazdem i teraz jest ukochanym mleczkiem. Nawet mojego odmrożonego już nie chciał pić. No i HA u nas się nie sprawdziło, więc kupowałam sama pepti, a później już dostałam receptę
-
Fajne przepisy na Dania sa w ksiazće "u malucha na talerzu". Książka jest podzielona na miesiace, sa tam obiadki i deserki. W każdym przepisie jest podane ile tego obiadku wyjdzie i tez jest podana gramatura każdego składnika. My dzisiaj buraczano jarzynowa robimy, zobaczymy jak buraczki mu podejdą
-
Tuli nie straciłam pokarmu przez mm, tylko jak już wcześniej pisałam, 3 dni stresu i mega zmęczenia. Nigdy nie wierzyłam "starszyźnie" jak ględzili, że w ten sposób można stracić pokarm. A jednak. Cycki wyschły z dnia na dzień. Tylko na noc zbierały się po jednym. Kiedyś przy zachwianiu laktacji najadał się z flaka, a teraz w dzień było sucho. Wtedy ruszyłam z mm i mały odzwyczaił się od smaku mojego mleczka. Niby jadł te 2 razy na śpiocha, ale wiercił się jak za karę. Więc ogłosiliśmy koniec cyckowania. Najadłam się nutelli i lodów
-
Tak senseo jest na saszetki ale jak się kupi specjalnego pada można też sypać kawę zmieloną. W niemczech można kupić w realu te saszetki i jak się dorwie w promocji to grosze kosztują. U nas chyba na allegro można kupić 36 szt za 25 zł. Ale to zależy jaki smak i firma.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2016, 14:21
-
Do jedzenia zakładajcie te ciuszki upaprane. Później najwyżej się wyrzuci. Igor już teraz ładnie je ale na początku wszystko upaprane było. Teraz jak coś mi się zdarzy namaczam z vanishem a później piorę w 60 stopniach.
-
masakra czytam o tych ekspresach i wszystko mi sie mega skomplikowane wydaje, wiem ze to idiotyczne
ale powiedzcie mi jeszcze - zeby zrobic latte to w takim senseo np ktory ma pojemnik na mleko jak sie da saszetke z czarna kawa to zrobi latte? -
ja mam odplamiacz z dzidziusia i po nim marchewka schodzi, bananie odplamiałam bo biały
tak mi się wydawało
odkąd daję mojemu mięso to chętniej je zupki, dziś musiałam mu dokładać. Zaliczona cielęcina i kurczak póki co te słoiczkowe.17/2/2016 B
11/3/2018 I -
a jeszcze okazuje sie ze kapsulki ze zwyklymi kawami czarnymi maja w skldzie tylko mielona kawe takze ok - w sumie moge kupic prosiutki spieniacz i tak dolewac mleko <mysl>
podoba mi sie ten bosch tassimo bo jest tani i maly a te kapsulki juz przeboleje te cenyWiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2016, 14:42
-
Lexi ja sie cieszę jak rano USA mi sie go ubrać. Tak nienawidzi. Drze sie w niebogłosy czasami. Wiec przebieranie tylko do jedzenia nie wchodzi w gre
mam pancerne śliniaki ale czasami cos mi kapnie albo kichnie pod zaś jedzenia i jakies plamy sie robią....
-
szara myszka wrote:a ten philips senseo jest na saszetki? ogladam rozne jego modele i to jest na saszetki ekspres - jak to cenowo wychodzi z nimi?
Myszko ja nam taki i jestem bardzo zadowolona. Zadnych saszetek czysty smak pysznej kawki:) -
My mamy ten i juz posalam, ze spisuje sie swietnie
https://www.przyjacielekawy.pl/ekspres-do-kawy-philips-saeco-xsmall?gclid=CJLRkeqo-M4CFcr2cgodkmgEBQ
Ja zawsze odpieram wszystko mydełko namaczam pozniej piorę z reszta rzeczy i zawsze sie dopiera o ile dobrze trafie na plamę, bo w łazience ciemno
Musze codziennie odkurzać i myć podłogę przez to raczkowanie, nie wiem skad tyle piachu, okruchów i kurzu sie bierze