Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak w Orsay kupowana w 15 min więc chyba źle nie wyszło.
Mi zaufana farmaceutka koleżanka pracująca w polfie poleciła magne b6 lub magne b 6 forte. Ja nie narzekalam super uzupelbia nawet teraz miałam takie skurcze od roboty przy tym wszystkim i super ulga na drugi dzień. -
Brusia super, ze wszystjo sie udało , torcik ekstra! Super rodzinka z Was
Baga kazdy magnez zarejestrowany jako lek - brałam magne b6, a w szpitalu dawali mi slowmagBruśka lubi tę wiadomość
-
D jeśli dzidzia nie ma problemów z mlekiem to kupuj zwykłe. A te bezmleczne możesz robić jak chcesz. Ja na początku robiłam na wodzie a teraz przemycam mm bo zjada już na śniadanko ok. 60 takiej gęstej i popija 100 ml mleka. Stwierdziłam, że sama woda to tak cienko więc dosypuję mm.
Pamiętajcie, że w tym wieku bobaski już mocno kumają smaki. Ja miałam super laktację, więc nic innego nie dawałam do 6 miesiąca. Później 3 dni stresu i przemęczenia sprawiło, że cycki padły. Tzn. zbierały się na 2 karmienia w nocy. I jak rozszerzyłam małemu dietę to od razu przestało mu smakować moje mleczko. Z nocnej wygody pociągnełam tak jeszcze 2 tygodnie i koniec. Mały ewidentnie nie chciał pić. -
Mamusia synusia tak wiem,ze w tych sokach jest cukier dlatego dwa razy robiłam podchody,zeby kupic i jednak nie kupiłam
Wody moja to zbytnio nie lubi weźmie trzy łyki i wypluwa.
Zrobie jutro kompocik tak tez mi radziła siostra i jutro będzie pauza w obiadkach,sam cycus
Brusia super rodzinka :* pieknie .
DobranocBruśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBruśka świetnie wyglądacie, Jasio to przystojniak
musimy się umówić!
Vayn ja mam w rozpisce, że mleko i produkty mleczne po 1 rż.
My do tej pory przerobiliśmy dynie i buraczki, nie wiem co dalej... jakieś propozycje, oprócz marchewki?Bruśka lubi tę wiadomość
-
Bruska wow, Wy piękni a tort cudny.
Dzisiaj moj maz rozmawiał z swoim bratem co ma syna z marca. Kupił juz kolejny fotelik, zamówił go na necie, my mu mówiliśmy ze lepiej pierwsze w sklepie przymierzyć do samochodu, i sie okazało ze cos ńie pasuje, bo fotelik złe leży, a on ma dość mocno wyprofilowane siedzenia z tylu. Wiec jak macie możliwość sprawdzeńia fotelika w samochodzie to lepiej to zrobicBruśka lubi tę wiadomość
-
A ten ryż to taki zywkly co my jemy czy jest jakiś specjalny dzieciowy?
Z tym glutenem tak dopytuje, bo ja wporwadzalam jakies 1,5 miesiaca codziennie mieszalam glutenową z bez i ostatnio dostał tylko glutenową i dziwna kupa była, ale to też mogło być po szczepieniu, więć sprobujemy z kaszka jeszcze raz.
Lexi gdzie kupujesz enfamil? Bo ja zawsze w rosmannie, ale widze, ze na gemini i w innych aptekach taniej.
A z tym nielubym to ja się już wyzalilam na swiezo tyle, ze tego nie wyslalam, bo bym pol strony zajelaha ha. W skrócie to rece i cycki opadają. Mialam w sobote urodziny przyjaciolki (a mam tutaj tylko jedna taka bliską) taki typowy babski wieczor na dzialce z domkiem, wielkie ognicho itd, cieszylam sie na to wychodne jak dziecko i trąbilam mu o tym z 2 tygodnie... Wszystko super tylko, że jak wrocilam z zakupow z malym to on już po pracy zdazyl dwa piwka wypic, no to mowie ze przeciez zostaje z Malym, a ja ide na impreze, no to w czym ja widze problem przeciez to tylko dwa piwka. Dobra pojechalam, wracam po niecalej godzinie, bo maly strasznie plakal, ewidentnie chcial mamusi, bo zaraz sie uspokoil i zasnal. No to mysle wracam na impreze, bo to dopiero 20sta byla, patrze a on kolejne piwko otwiera i mowie mu, ze jest niepowazny i ze ktos musi byc trzezwy i ze ten jeden dzien by sobie odpuscil to sie smiertelnie obrazil,ze w czym ja problem widze bo przeciez spi. Tylko, ze moze jeszcze 10 razy sie budzic.. No i zostalam. Bo nie potrafilam wyjsc i sie zamartwiac.. To tez mial pretensje czemu tam nie wracam. Ostatecznie zakonczylo sie klotnia gdzie powiedzial mi kilka bardzo przykrych slow, Cholernie mi sie przykro zrobilo i ryczalam jak dziecko, ale wzielam sobie Tymusia do lozka i odrazu lepiej na sercu. Słaby ten skrót
-
Ale w kaszkach "dodaj wode" w skladzie jest juz mm, wiec raczej nie ma potrzeby go dodawac, balabym sie o problemy brzuszkowe.
Edit, juz doczytalam ze chodzilo o bezmleczne, czyli trzeba dodawac mm
Co do krzeselek to ja kupilam Lionelo Milan, krzeselko z hustawka, ale gdybyscie mialy kupic teraz to juz sie nie oplaca, bo z funkcji hustawki nasze klocki pokorzystaja mkze jeszcze miesiac moze dwa, ale dla maluszka byla super.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2016, 09:22
-
Adelka spóźnione sto lat dla Małgosi
Bruśka super wyglądaliście, torcik rzeczywiście wygląda pysznie
Nas w sobotę odwiedziła Polcia i Vayn, goście pierwsza klasaMała fotorelacja...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2016, 09:34
gorgeous, tulipanna, Mila920, Mamusia_synusia, Kri, Bruśka, d84, Lexi150, Zosia_wop, szara myszka, marissith, vayn, dana222, She86, Ediii, Biedroneczka29, Tusiaa, adelka77, L, Iwa2016, Moniaa lubią tę wiadomość
-
Ale Wam fajnie! Tysiu, ile Gabrysia waży? Jaśko ponad 10kg, ale jakiś mniejszy się wydaje. Czyżby dziewczyna go przeganiała? Nieładnie!!
Chyba, że dłuższy jest, bo teraz nosi rozmiar 86, rzadko 80
Piękne dziewczyny! wszystkie cztery))
tysiaa93, vayn lubią tę wiadomość
-
Ostatnio było 9200
Nie wiem jak na długośc bo nie była mierzona. Ciuszki nosimy 74 albo 80, zależy jaka rozmiarówka. Polcia przy Gabrysi to wygląda jak okruszek hihi
Ale już jak się weźmie na ręce raz jedną, a potem drugą to jakoś nie czuć za bardzo tej różnicy, Vayn potwierdzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2016, 09:45
gorgeous lubi tę wiadomość
-
Ale słodkie Dziewczyny! Zazdraszczam...
Mamusia szczerze przyznam, że tacy jeszcze nie zakładałam to nie wiem. My cały czas jeszcze karmimy się w pozycji półleżącej bo jak trochę podniosę to Igor skupia się na siedzeniu zamiast na łyżeczce i nic nie je.
Mila na melissie kupuję. Odrobinkę taniej jest na gemini ale ja tam już nie kupuję bo zawsze długo czekam na przesyłkę a w melissie po 2 dniach max zawsze mam kuriera.tysiaa93, vayn lubią tę wiadomość
-
dziewczyny super że się spotkałyście, ale między córami widać różnicę - nawet w samej główce
moj nienawidzi owoców toleruje tylko maliny wepchane w kawałku na siłę i banana i już nic więcej nawet jak jest to zmieszane z bananem. Już nawet próbowałam mu podać w formie rozrzedzonej z dioidy cup i tez nic, a wodę z tego pije tak 1/4-1/3 kubeczka na raz wypije. ani domowe, ani słoikowe mu nie smakują.tysiaa93, vayn lubią tę wiadomość
17/2/2016 B
11/3/2018 I