Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja nawet zastrzyki brałam na kręgosłup/nerwobóle tylko u mnie to moze inna historia bo oprócz plevow to mnie brzuvh z prawej strony boli od 5 lat i nikt nie wie co mi jest...byłam juz u tylu lekarzy, ze juz mnie chyba za wariata mieli
nieraz to mam dość z tym brzuchem i ryczeć mi sie chce i mam takie myśli Że moze cos przeoczyli mam tam guza albo co...ale juz nie mam sił nigdzie chodzić
Mam takie ćwiczenia na kręgosłup od reumatologa jakby ktos chcisl to moge zrobić zdjęcia -
Mi też czasem wieczorem kręgosłup odpada, takiego klocuszka nosić
Dodatkowo mam skoliozę. Zosia to porób w wolnej chwili zdjęcia tych ćwiczeń. Może i ja się za siebie wezmę
Przyjechała teściowa i wzięła Gabrysię na dwór a ja zamiast coś pożytecznego porobić, siedzę na forum i zdjęcia do albumów wsadzam, leniuuuszekWiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2016, 11:22
-
szara myszka wrote:moze my tez sprobujemy bo narazie ciagle te sloiki i sloiki ;/ i troche bananka zwyklego
ale w poniedzialek gotuje zupe z ziemniaka i marchewki, mam swojskie od sasiadki przywiozla od rodzinki
Myszko śmiało, to proste. Żeby dla doroslych gotowanie bylo takie proste ech. Ostatnio w ogóle nie mam weny i sił nam gotować.
-
Tysiaa i bardzo dobrze. Odpoczywaj bez wyrzutów sumienia ☺
Ja też mam krzywy kręgosłup. U nas to rodzinne. Dziadek, mama i teraz ja. Mam okropne bóle plecow i napięcia mięśniowe. Ale żeby iść do lekarza albo na ćwiczenia. ... leń ze mnie. No i lekarzy unikam jak ognia.tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Tych bocznych nie widać? Tysia ja tak samo, mała zasnęła a ja sie na necie "odmóżdżam" miałam cos robic, ale mi sie wszystkiego odechciało po tym poranku
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
A moje Szczęście kończy dzis 7 miesiecy ♡ to juz kawał bobasa do tulenia ♡
Trochę Tymonkowego spamu:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2016, 07:35
tysiaa93, Zosia_wop, Lexi150, Bruśka, Tusiaa, marissith, dana222, Mamusia_synusia, gorgeous, Kri, L lubią tę wiadomość
-
Brusia byłam na diecie bezglutenowej, bezmlecznej, wegetariańskiej...ale testów nie robiłam. Gastrolog stwierdził, ze to nie to, choc i tak faszerował mnie tabletkami. Nic to nie dało. Nawet kolonoskopię mialsm... Dlatego szukałam w stronę kręgosłupa no moze to tak promieniuje, ale nic z tego. Ginekolog dawał mi antybiotyki bo niby zapalenie przydatkow - 3 tyg zastrzyków z silnymi antybiotykiem - nic. Ale chyba znow musze isc w stronę gin,bo w ciazy mnie nie bolało (raz tylko w 15tyg pare dni) i 4mve po porodzie znow zaczęło, wiec nawet na tle nerwowym nie da sie tego przypisać jak niektorzy twierdza...są takie dni, ze mam czarne myśli, a teraz przy małej to juz w ogole ciezko mi do lekarza pójść, z reszta byłam po porodzie 2 razy u gina u wszystjo niby ok
-
Kri ja na poczatku dawałam jeden dzien warzywo a drugi dzień owoc ale to wszystko rano. tak zeby móc obserwowac
Moje dziecko na śniadanie dostaje mleczko w butli
bo nawet nie wiem co bym mogła mu dac. Kasze dostaje na noc . Dwa dni podałam w dzien tą holle owsianą z glutenem i nic mu nie było więc dzisiaj dam na noc
Kuba zjadł o 20:15 , 4:00 i o 10:10. NO ale co z tego jak tak sie wierci w łózeczku że sie budze. czasem podaje smoka, wodę albo po prostu musze go przełozyc bo sie przekreci w poprzek łózeczka i nie ma na nic miejscadzisiaj chciał wyprostowac nogi i przywalił głową w szebelki. On sie tak rusza w nocy że ja sie budze strasznie i wstaje do niego a co najlepsze że jak wstane jak sie tak wierci to nagle usypia ...
Ja żółtko juz wprowadziłam i było ok. Z glutenem niby tez ok . Jeszcze tej ryby nie podałam. Mam jeden słoiczek i chyba jutro podam bo na dzisiaj mam jeszcze buraka z wczoraj. Czy Wasze dzieci tez tak łapią za łyzeczki a co najlepsze łyzeczka poełna przy budzi a on mi bach reka walnie w ręke moja i wszedzie buraki sie usmiecha jeszcze przy tym.
Aaa i mam pytanie jesli chodzi o krzesełka w Ikea sa za 45zł podobno białe , plastikowe. Wygląda ok i sie zastanawiam czy kupic. Tak czy siak nie wiem czy bedzie mi chciał w tym siedziec za jakis czas a szkoda mi wydac ze 200zł jak ma poźniej leżec w kącie
Mila - Tymuś przesłodkiMila920 lubi tę wiadomość
Kubuś