Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
To podaj mu dzisiaj jeszcze ten paracetamo na noc i zobaczysz. Zadzwoniłabym jeszcze do swojego pediatry i spytała czy faktycznie tak może być i jak długo można podawać przeciwbólowe. Biedny mały musi to ewidentnie coś boleć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2016, 11:15
-
dzis jeszcze zobaczymy co bedzie, jutro maz ma wolne to odespie najwyzej jutro, wlasnie tez jest dziwne ze w nocy musi isc do cycka jak on go wezmie to dalej placze, jak ja wezme to ok ale musze spiewac i nie da rady go odlozyc...
od samego poczatku on jest przyzwyczajony ze ja wychodze codziennie na chwile tak na godzine i nie protestuje ani nic, nawet juz sie zastanawiam czy to nie jest jakas jego forma przejscia tego leku separacyjnego -
Ja zawsze w nocy daje cycka, nie byłoby opcji pójść znowu spac bez, nawet nigdy nie próbowaliśmy, jesli za długo sie ociągam to jest ryk
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Jezu dziewczyny chwila grozy przed momentem. Młody spał jak zwykle u nas na łóżku. Wyszłam tylko odnieść naczynia do kuchni i słyszę bum. Spadł z łóżka. Nie wiem jak bo jak wpadłam to leżał na czworakach. Tylko się zajęknął. Nie płakał. Uśmiech na twarzy. Podotykałam go czy sobie nic nie zrobił ale wygląda na to że nic. Tylko się chichrał. Ma lekko czerwoną główkę z jednej strony. Ale położyłam na matę a on od razu śmiga i targa karton. Panikować i lecieć do lekarza czy obserwować? Boże normalnie serce mi zaraz wyskoczy. Koniec spania na naszym łóżku.
-
A to mój smieszek zdarzyłam już na sam koniec chociaż co wieczór mała tak rechocze przy starszej siostrze.
https://youtu.be/krHAlKq3hSIWiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2016, 11:43
Lexi150, tysiaa93, vayn, Mamusia_synusia, Mila920 lubią tę wiadomość
-
Obserwuj, jakby wymiotował to do lekarza, albo jakies inne dziwne rzeczy robił, niestety zdarza sie, moja na stojaka upadała na początku jak kłoda na plecy, a teraz tez czesto trzaśnie sieo panele, a jak zacznie chodzić to juz pewnie w ogole bedzie jazda
-
Ojej.obserwuj nic mu nie będzie. Wojtek też prawie mi dziś spadł z kanapy zdążyłam na szczęście. dzięki za odzew. A co wy wkładacie jeszcze do gryzaka kidsme bo mi właśnie przyszedł? Trochę się boje włożyć tam np malinę bo on jest na początku przygody z jedzeniem nie to co wasze. Rozmemlane tam będzie, żeby nie za duże kawałki.?
-
Kri maliny nie sa takie straszne, nawet we wszystkich tabelka jest ze od 6mc, lepiej malina moim zdaniem niz banan
A jeszcze sprzedam wam patent na zaparcia- odkąd dałam jogurt naturalny po obiedzie to nie ma juz plasteliny