Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKochane!
Polenka dzisiaj kończy 8 miesięcy!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2016, 21:09
tysiaa93, Zosia_wop, Lexi150, L, Evans, Mamusia_synusia, Bruśka, Mila920, szara myszka, gorgeous, dana222, Biedroneczka29, Moniaa, Tusiaa, Iwa2016 lubią tę wiadomość
-
Lexi obserwuj. Mi kiedyś lekarka mówiła, że jak nic od razu nie widać to wystarczy obserwować. Gorzej jest z przewijaka bo już dochodzi do złamań.
Myszko możesz mieć tak jak my, czyli zęby + skok. Spróbuj też viburcol. U nas czasami działał. Dopiero jak nie pomagał to dawałam paracetamol.
Gryzak u nas się sprawdzał z bananem. Był szał. Teraz jak ma ząbki na dole to chyba mu zaczepiają i nie może tak wyciskać. Teraz planuję podawanie pozostalych, twardych owoców. I tak już wszystkich próbował ode mnie, więc niech sam sobie memła -
Co do gryzaka to raczej co się nie włoży to dziecko i tak upaprane
Dziewczyny minęły ponad 2 godziny. Nic niepokojącego nie zauważyłam. Troszkę mu się ulało ale tylko odrobinkę bo szalał na macie. Ale widzę że już chce mu się spać. Jego pora drzemki i próbuję przeciągnąć ale nie wiem czy mi się uda.
Normalnie jestem że tak powiem osrana. Pierwszy upadek. Mama moja się śmieje że mój brat co noc lądował za łóżkiem i nic mu nie jest więc mam nie panikować i spokojnie obserwować ale wiadomo jak to jest. -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny co planujecie kupic lub moze juz macie na zime swoim dzieciaczkom? Kurtka + cieplejsze spodenki czy raczej kombinezon? Wiadomo, ze wieksza czesc zimy spedza nasze dzieci w spacerowce wiec sie zastanawiam.Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Agulineczka ja kupiłam kurteczkę w lumpie i zamierzam też kupić kombinezon ale używany. Wydaje mi się że trochę bez sensu wydawać na nowy 150 zł bo nie wiadomo jaka zima będzie. Może założy się go tylko kilka razy. A na przyszły rok to już na pewno będzie za mały
-
gorgeous wrote:Zosiu, Twoje maleństwo też takie malinowo-jogurtowe? Mój da się pokroić za maliny i jogurt naturalny
Tej nocy znowu spałam może z godzinę... kręcił się niemożliwie... a jutro wesele. Znowu po 21 będę już ziewać.
Tak malinki są pysznejemy puki jeszcze są
Moze ta nocka bedzie ciut lepsza!
gorgeous lubi tę wiadomość
-
Ja mam 2 kombinezony z całymi nogami, zobaczymy czy sie przydadzą, bo cos czuje, że zimą bedzie chodzić
a dostałam z Niemiec 2 nowe ichniejsze 74 i powinno byc akurat lub ciut za duże, no u kurtkę tez mam, zobaczymy jakie beda temperatury, ale ciepłe spodnie tez na pewni bede musiała jeszcze kupić. Ostatnio to bardziej jesień niz zima, moze w tym roku tez bedzie cały czas na plusie
-
Myszko a juz zaakceptowali, że anulowałeś zamowienie? To chyba troche trwa nieraz, juz szczerze mówiąc nie pamieyam jak długo czekałam na pieniądze, ale zawsze kasa była z powrotem na koncie