X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 18 września 2016, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mąż juz do końca roku nie dostanie urlopu niestety a w sobotę zazwyczaj tez pracuje :( ale za rok sobie odbijemy :)

Belizee lubi tę wiadomość

szczęśliwa mama :)
    www.babelu.pl polecam - ubranka i akcesoria dla maluszków ;)

f2wlj48apsehglf6.png
  • Kri Autorytet

Wysłany: 18 września 2016, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamusia_synusia wrote:
    Myszko D ma rację, jeszcze możecie wyjechać. Chciaż na dłuższy weekend. Widzisz, my też byliśmy w Grecji i pomimo, że samolot ok, to wróciliśmy po 3 dniach. Więc z bobasami bywa różnie. Ty żałujesz, że nie wyjechałaś, a ja żałuję, że wyjechałam ;)
    A co takiego się działo, że musieliście wracać? Dzieć się rozchorował?

oar8flw1nowd9vtv.png
    74dipiqv6mmnfuyl.png

• Lexi150 Autorytet

Wysłany: 18 września 2016, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kri i co kupiłaś ten fotelik? A tak w ogóle to nie szykowałaś się na chicco polly?

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • L Autorytet

Wysłany: 18 września 2016, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sto lat dla Michałka dużo zdrówka kochany:-*

Melduję się po weselu było super wróciliśmy po 2 a że młoda dzisiaj obudziła się po 6 jestem pół żywa.

D fajnie że wakacje się wam udały jak na pierwszy raz chyba nie ma co narzekać:-) a i gratuluję pierwszych ząbków!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2016, 20:02

dana222 lubi tę wiadomość

bl9cdf9hb2lk5j8d.png
  • dana222 Autorytet

Wysłany: 18 września 2016, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mojemu albo wychodzą wszystkie zeby na raz lub ma taki skok rozwojowy ze zaczeńie chodzić i mówić jednocześnie, ze bede go mogła z 3 latkami posłać do przedszkola. Jemu od tego brzęczenia i płaczu az sie głos zmienił. Tak szybko mu sie humor zmienia, ze nie wiem o co mu chodzi

zem33e5e6q3eb1ur.png
    zem32n0aejiedvpj.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 18 września 2016, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe jak będzie dziś w nocy, mały miał bardzo dobry dzień, dobry humor, na wieczór nie marudzi, tyle że teraz się tura po łóżeczku i śmieje mimo że powinien spać bo zjadł xd
    Chyba zjadłam za dużo ciastek i cukier do niego przeniknąl z mlekiem xd

f2wlj48apsehglf6.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 18 września 2016, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dana u nas mały tez strasznie emocjonalny ostatnio

f2wlj48apsehglf6.png
  • Mamusia_synusia Autorytet

Wysłany: 18 września 2016, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kri, mały po zmroku bał się pokoju, szły mu pierwsze ząbki i nadeszła fala upałów. On nie płakał tylko wył na pół wyspy. Nic nie pomagało. Wkońcu dostał chrypy i nie wiedzieliśmy czy od płaczu czy klimy. Lekarz stwierdził lekki wirus i dał magiczne greckie kropelki. Po drugiej nocy noszenia go na rękach na balkonie chciałam skakać z okna. Nie wyobrażałam sobie siedzenia do końca. Przebookowaliśmy bilety i zakończyłam cierpienie. Schudłam 3 kg i straciłam pokarm. Nawet nie kąpałam się w basenie, nie wspominając o opalaniu czy zwiedzaniu. Zaliczyłam tylko wejście do morza po kolana :(
    Dobra rada. Wykupujcie ubezpieczenie na wypadek przerwania wycieczki

• d84 Autorytet

Wysłany: 18 września 2016, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to mój na wakacjach był super, ale klimy specjalnie nie używaliśmy bo się bałam czy jest odpowiednio konserwowana. Ale i tak uważam że lepszym miejscem na wakacje z takim dzieckiem jest Sopot bylismy w lipcu, z reszta często tam jeździmy i tam jest dużo miejsca na spacery. No ale cóż lubię podróżować i już w listopadzie mam kolejny lot, a bi;ety kupowałam dawno temu, mam nadzieje że lot zniesie lepiej.

foto

L mój ma już 4 ząbki
    a tak idą górne zęby i koza w nosie
    foto

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2016, 20:20

tysiaa93, Lexi150, Tusiaa, Mila920, dana222, Mamusia_synusia, vayn, Kri, L, Zosia_wop lubią tę wiadomość

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 18 września 2016, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    D cudne zdjęcia, gratuluje zabkow, 4 kiełki to juz poważna sprawa ;)

Lexi te piatusie kupilam dzisiaj w Carrefour czy jak to tam się pisze, były trzy smaki do wyboru, ciekawe czy zasmakuja.

Gabrysia dzisiaj stanęła przy stole i utrzymała się tak kilka sekund. Musze obniżyć lozeczko na trzeci poziom. Szok jak te dzieci szybko rosną.

d84 lubi tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • dana222 Autorytet

Wysłany: 19 września 2016, 02:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gorgerous a ja bym sie przeszła na jakieś wesele, ostatnio miałam takie lata ze byłam na 3-5 weselach rocznie a teraz cisza, większość znajomych i kuzynów juz po. Z tym ze ja bym najchętniej na taka imprezę poszła jakbym mogła sie napic% i na drugi dzień ktoś by mi przypilnował dziecka, ochhh poszalaloby sie tak. Ostatnio z pracy dostałam zaproszenie na wyjazd integracyjny, jadą do Szczyrku wiec dość blisko mnie, to zawsze były mocne imprezy ale jakby ten moj biedulek wytrzymał bez moich cycków

D wczasowicz pierwsza klasa

Mamusia synusia No nieciekawa historia

zem33e5e6q3eb1ur.png
    zem32n0aejiedvpj.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 19 września 2016, 06:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spóźnione życzonka dla solenizanta! Michaś sto lat.

D84 dzięki za zdjęcie zębów. Wyczekuję ich i szczerze mówiąc nie wiedziałam gdzie powinnam patrzeć. A tak to już wiem :) myślałam, że będą na tym twardym wwłeczku a one ponad nim!
    Reszta zdjęć z wczasów super. Fajnie, że odpoczęliście :)

dana222 lubi tę wiadomość

atdc6iyei0o27of5.png
  • d84 Autorytet

Wysłany: 19 września 2016, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baga dolnych zębów w ogóle nie widziałam, że idą tylko poczułam jak się przebiły jak mnie w palec ugryzł, a te górne pojawiły się rano takie bielsze plamy i po południu się przebijały. Lekarz widział że idą juz dawno ja nie.

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • e-ness Autorytet

Wysłany: 19 września 2016, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko nie nadrobię Was, nawet nie próbuję ;)

Wszystkiego najlepszego dla małych jubilatów i uściski dla Was kochane
    Mamusie.

U nas sezon chorobowy uważam za otwarty, już druga infekcja w toku,niestety tym razem przegraliśmy i trzeba było wprowadzić Klarze antybiotyk - zapalenie ucha obustronne. tyle co płakała przez ostatnie 2 dni to przez 7 miesięcy swego zycia nie słyszałam.
    Maaaasaaakra!!!!

do tego jeszcze przyplatała się trzydniówka i bite 7 dni gorączki po 40 st C.
    Młodzizna niestety tez już 2 raz chora wiec w domu szpital, a miałam plan zając się wreszcie sobą :(

Moje zmęczenie sięga zenitu, a plecy tak bolą, że zastanawiam się nad gorsetem ortopedycznym :(

Pozdrawiam

Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
    córeczka luty 2013, córeczka luty 2016

Moja Wielka Rodzina 2+4+kot
  • gorgeous Autorytet

Wysłany: 19 września 2016, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexi, ja nigdzie nie znalazłam owocowych jogurtów z dobrym składem, więc daję naturalny, czasami z owocem, ale bez smakuje Jaśkowi najlepiej. Co do podgrzewania jogurtu - ja tylko wyciągam go przed podaniem, aby postał w temp. pokojowej i później podaję.

Dana, też chciałabym trochę poszaleć, ale na razie Jaśko za mały. Szykują mi się dwa wesela w 2018 roku - wtedy będzie już dużym chłopcem, ale z drugiej strony miałam plany być wtedy w ciąży lub już urodzić, więc możliwe, że znowu się nie pobawię. :D

dxom9vvj2dzo2yyb.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 19 września 2016, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O. Pobudziły się... :) cicho jakoś tu ostatnio. Pewnie na Ali siedzicie. Ja mam dość mojej torby do wózka, bo nic mi sie w niej nie mieści, wiec też siedzę i szukam tam może coś fajnego, o u nas fajne torby to poniżej 250 zł nie schodzą. Chyba, ze któraś z was jakąś poleci...

atdc6iyei0o27of5.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 19 września 2016, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajne były po 16 $ lub takie płytkie organizery po 6. Ale na kom jestem i linków nie podam.
    Jogurtów, mleka, jajek nie podgrzewa się w mikrofali.
    Sto lat dla solenizantow. My wróciliśmy i żałuję nie cgxialam wracać i rację miałam. Zimno tu, już jesień widać. W domu też zimno mieszkanie mało alineczne no i nie nagrAlo się. Więc grubo poubierani. Mały ma drzemke ja idę łazienkę ogarnąć mam zdecydowanie za dużo kosmetyków.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • dana222 Autorytet

Wysłany: 19 września 2016, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bruska nie ma czegoś takiego jak za duzo kosmetyków, choć tez muszę przyznać ze jak robię porządki to wyrzucam polowe, ale znowu nowe kupie i tak w kółko. Teraz rzadko sie maluje a jak zrobię mocniejszy makijaż to mam wrażenie ze dziwnie wyglądam

zem33e5e6q3eb1ur.png
    zem32n0aejiedvpj.png
  • dana222 Autorytet

Wysłany: 19 września 2016, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eness zdrowia dla dzieci!!!

e-ness lubi tę wiadomość

zem33e5e6q3eb1ur.png
    zem32n0aejiedvpj.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 19 września 2016, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    E ness zdrowia, zapalenie ucha to chyba najgorsze co może być, mega bolesne. Oby jak najszybciej minęło.

Bagabaga ja niestety obudzilam się o 6 :D

Tak piszecie o tym Ali, ze sama tam dzisiaj zawitam :P

e-ness lubi tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
‹‹ 2025 2026 2027 2028 2029 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter: