Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Mamusia_synusia wrote:Myszko D ma rację, jeszcze możecie wyjechać. Chciaż na dłuższy weekend. Widzisz, my też byliśmy w Grecji i pomimo, że samolot ok, to wróciliśmy po 3 dniach. Więc z bobasami bywa różnie. Ty żałujesz, że nie wyjechałaś, a ja żałuję, że wyjechałam
-
Sto lat dla Michałka dużo zdrówka kochany:-*
Melduję się po weselu było super wróciliśmy po 2 a że młoda dzisiaj obudziła się po 6 jestem pół żywa.
D fajnie że wakacje się wam udały jak na pierwszy raz chyba nie ma co narzekaća i gratuluję pierwszych ząbków!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2016, 20:02
dana222 lubi tę wiadomość
-
Mojemu albo wychodzą wszystkie zeby na raz lub ma taki skok rozwojowy ze zaczeńie chodzić i mówić jednocześnie, ze bede go mogła z 3 latkami posłać do przedszkola. Jemu od tego brzęczenia i płaczu az sie głos zmienił. Tak szybko mu sie humor zmienia, ze nie wiem o co mu chodzi
-
Ciekawe jak będzie dziś w nocy, mały miał bardzo dobry dzień, dobry humor, na wieczór nie marudzi, tyle że teraz się tura po łóżeczku i śmieje mimo że powinien spać bo zjadł xd
Chyba zjadłam za dużo ciastek i cukier do niego przeniknąl z mlekiem xd -
Kri, mały po zmroku bał się pokoju, szły mu pierwsze ząbki i nadeszła fala upałów. On nie płakał tylko wył na pół wyspy. Nic nie pomagało. Wkońcu dostał chrypy i nie wiedzieliśmy czy od płaczu czy klimy. Lekarz stwierdził lekki wirus i dał magiczne greckie kropelki. Po drugiej nocy noszenia go na rękach na balkonie chciałam skakać z okna. Nie wyobrażałam sobie siedzenia do końca. Przebookowaliśmy bilety i zakończyłam cierpienie. Schudłam 3 kg i straciłam pokarm. Nawet nie kąpałam się w basenie, nie wspominając o opalaniu czy zwiedzaniu. Zaliczyłam tylko wejście do morza po kolana
Dobra rada. Wykupujcie ubezpieczenie na wypadek przerwania wycieczki -
no to mój na wakacjach był super, ale klimy specjalnie nie używaliśmy bo się bałam czy jest odpowiednio konserwowana. Ale i tak uważam że lepszym miejscem na wakacje z takim dzieckiem jest Sopot bylismy w lipcu, z reszta często tam jeździmy i tam jest dużo miejsca na spacery. No ale cóż lubię podróżować i już w listopadzie mam kolejny lot, a bi;ety kupowałam dawno temu, mam nadzieje że lot zniesie lepiej.
foto
L mój ma już 4 ząbki
a tak idą górne zęby i koza w nosie
fotoWiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2016, 20:20
tysiaa93, Lexi150, Tusiaa, Mila920, dana222, Mamusia_synusia, vayn, Kri, L, Zosia_wop lubią tę wiadomość
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
D cudne zdjęcia, gratuluje zabkow, 4 kiełki to juz poważna sprawa
Lexi te piatusie kupilam dzisiaj w Carrefour czy jak to tam się pisze, były trzy smaki do wyboru, ciekawe czy zasmakuja.
Gabrysia dzisiaj stanęła przy stole i utrzymała się tak kilka sekund. Musze obniżyć lozeczko na trzeci poziom. Szok jak te dzieci szybko rosną.d84 lubi tę wiadomość
-
Gorgerous a ja bym sie przeszła na jakieś wesele, ostatnio miałam takie lata ze byłam na 3-5 weselach rocznie a teraz cisza, większość znajomych i kuzynów juz po. Z tym ze ja bym najchętniej na taka imprezę poszła jakbym mogła sie napic% i na drugi dzień ktoś by mi przypilnował dziecka, ochhh poszalaloby sie tak. Ostatnio z pracy dostałam zaproszenie na wyjazd integracyjny, jadą do Szczyrku wiec dość blisko mnie, to zawsze były mocne imprezy ale jakby ten moj biedulek wytrzymał bez moich cycków
D wczasowicz pierwsza klasa
Mamusia synusia No nieciekawa historia
-
Spóźnione życzonka dla solenizanta! Michaś sto lat.
D84 dzięki za zdjęcie zębów. Wyczekuję ich i szczerze mówiąc nie wiedziałam gdzie powinnam patrzeć. A tak to już wiemmyślałam, że będą na tym twardym wwłeczku a one ponad nim!
Reszta zdjęć z wczasów super. Fajnie, że odpoczęliściedana222 lubi tę wiadomość
-
Baga dolnych zębów w ogóle nie widziałam, że idą tylko poczułam jak się przebiły jak mnie w palec ugryzł, a te górne pojawiły się rano takie bielsze plamy i po południu się przebijały. Lekarz widział że idą juz dawno ja nie.17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Matko nie nadrobię Was, nawet nie próbuję
Wszystkiego najlepszego dla małych jubilatów i uściski dla Was kochane
Mamusie.
U nas sezon chorobowy uważam za otwarty, już druga infekcja w toku,niestety tym razem przegraliśmy i trzeba było wprowadzić Klarze antybiotyk - zapalenie ucha obustronne. tyle co płakała przez ostatnie 2 dni to przez 7 miesięcy swego zycia nie słyszałam.
Maaaasaaakra!!!!
do tego jeszcze przyplatała się trzydniówka i bite 7 dni gorączki po 40 st C.
Młodzizna niestety tez już 2 raz chora wiec w domu szpital, a miałam plan zając się wreszcie sobą
Moje zmęczenie sięga zenitu, a plecy tak bolą, że zastanawiam się nad gorsetem ortopedycznym
PozdrawiamCóreczka lipiec 2007, synek luty 2009,
córeczka luty 2013, córeczka luty 2016
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot -
Lexi, ja nigdzie nie znalazłam owocowych jogurtów z dobrym składem, więc daję naturalny, czasami z owocem, ale bez smakuje Jaśkowi najlepiej. Co do podgrzewania jogurtu - ja tylko wyciągam go przed podaniem, aby postał w temp. pokojowej i później podaję.
Dana, też chciałabym trochę poszaleć, ale na razie Jaśko za mały. Szykują mi się dwa wesela w 2018 roku - wtedy będzie już dużym chłopcem, ale z drugiej strony miałam plany być wtedy w ciąży lub już urodzić, więc możliwe, że znowu się nie pobawię. -
O. Pobudziły się...
cicho jakoś tu ostatnio. Pewnie na Ali siedzicie. Ja mam dość mojej torby do wózka, bo nic mi sie w niej nie mieści, wiec też siedzę i szukam tam może coś fajnego, o u nas fajne torby to poniżej 250 zł nie schodzą. Chyba, ze któraś z was jakąś poleci...
-
Fajne były po 16 $ lub takie płytkie organizery po 6. Ale na kom jestem i linków nie podam.
Jogurtów, mleka, jajek nie podgrzewa się w mikrofali.
Sto lat dla solenizantow. My wróciliśmy i żałuję nie cgxialam wracać i rację miałam. Zimno tu, już jesień widać. W domu też zimno mieszkanie mało alineczne no i nie nagrAlo się. Więc grubo poubierani. Mały ma drzemke ja idę łazienkę ogarnąć mam zdecydowanie za dużo kosmetyków. -
Bruska nie ma czegoś takiego jak za duzo kosmetyków, choć tez muszę przyznać ze jak robię porządki to wyrzucam polowe, ale znowu nowe kupie i tak w kółko. Teraz rzadko sie maluje a jak zrobię mocniejszy makijaż to mam wrażenie ze dziwnie wyglądam