Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Aaaaaaa Klara raczkuje! !!!!! Do tej pory "nurkowala " z kolanek siup do przodu jak pingwin na lodzie lub czolgala jak komandos a dziś zaczęła przekładać nóżki. Aaaaaa dumna ja☺
tysiaa93, szara myszka, Mila920, Lexi150, vayn, d84, Mamusia_synusia, Moniaa, Tusiaa lubią tę wiadomość
Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
córeczka luty 2013, córeczka luty 2016
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot -
Juhu! dwie pobudki! zasnal o 20 30 obudzil sie o 1 a potem o 5, zjadl i poszedl spac dalej do 8! moze to przez pelnie tak szalal i juz bedzie normalniej
oby!
widze ze nasz tez sie przymierza do raczkowania ale kurde my mamy wszedzie panele i to mu chyba nie ulatwia sprawy ;/ ciagle przy nim siedze bo sie boje ze rabnie o podloge kurde, kupilam mate myslalam ze bedzie lepiej ale jakas glupia jest ;/ -
Myszko tak jak pisze Tysia dywan bardzo pomaga i długie spodenki tak aby nóżek nie obcierac. Są tawerna takie specjalne rajty do raczkowania-polecam☺Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
córeczka luty 2013, córeczka luty 2016
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot -
kurde no chyba musimy kupic dywan
jeszcze on zawsze nosi polspiochy jako spodnie, wiecie takie z zakrytymi stopami i slizga sie kurde, musze mu normalne portki kupic tylko zazwyczaj sa ciasne w pasie xd -
Lexi150 wrote:Kri i co kupiłaś ten fotelik? A tak w ogóle to nie szykowałaś się na chicco polly?
Ojej mamusia synusia, to nie zazdroszczę...
Fajny wyjazd D.
Dana jak się uśmiałam z tym, że go poślesz z 3 latkami haha -
mój już 2ga noc przespał całą poszedł spać ok 21 i pobudka tak ok 5.30-6 na cyca i potem spanko do ok 7.20 - koło 3 coś przebąkiwał ale nie reagowałam, wcześniej jadał o tej porze. Mój też się ślizga po całej podłodze - dywanu nie mamy.
Jakie te rajtuzy bo ich wygooglać nie mogę?17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Mila udanego urlopu.
Zazdroszczę wam tych udanych nocek, jak u nas się coś poprawi i mam nadzieję, że będzie lepiej, to następna noc jest znowu zła
Wczoraj stanęła przy stole a dzisiaj już stała sobie w łóżeczku :o Trzeba opuścić na najniższy poziom.
d84, vayn, Lexi150, L, Kri, Zosia_wop, e-ness, Mamusia_synusia, Mila920, dana222, adelka77, Tusiaa, gorgeous lubią tę wiadomość
-
Jejku dziewczyny ale mnie niepokoi, że mój nadal nawet nie dźwignie się. Klarcia chora i raczkuje, Gabi młodsza.... A on nic. Jakby mu się nie chciało, a wiem, że chce, bo jak go postawić to cały szczęśliwy. No ale tego nie robię skoro sam nie potrafi.
Brusia fajne te organizery, no ale płytkie, a mi chodzi o to, że się nie mieszczę w tą co mam.... Szukam duuuuużej -
Bagabaga wyrzuć ten niepokój daleko, daleko! Gabi takie wstawanie "opanowała" w kilka dni także to naprawdę może być kwestia chwili aż się dziecko nauczy. No i opanowała to oczywiście za dużo powiedziane, po prostu fartem udaje jej się kilka sekund utrzymać. Siada i pełza, za to wcale nie raczkuje. A dużo młodsze dzieci od niej potrafią raczkować, także i ja mogłabym się właśnie tym martwić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2016, 14:38
-
My właśnie wróciliśmy z wyprawy do lidla. Pierwszą przejażdżkę autobusem zaliczyliśmy
Wzięłam 2 dwupaki bodów, dresik i sztruksy no i taką mini książeczkę z fishera. Wszystko takie większe na wiosnę raczej.
Każde dziecko opanuje w swoim czasie wszystkie umiejętności. Nie ma się co przejmować
Gabi jest cudowna!tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Ale Gabrysia pięknie sobie stoi, brawo kochanie
Bagabaga Ty się nic nie przejmuj i mnie też mała nie podnosi tyłka jeszcze...wszystko przyjdzie w swoim czasie
Ale dziś pogodę mamy fatalną zimno i pada eh . Wy już przygotowane na taką pogodę a ja nawet nie mam czapki grubsze dla młodej
Eness zaczął się rok szkolny to i chorobska się pojawiły. Dużo zdrówka dla Was.tysiaa93 lubi tę wiadomość