Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Aaaaaaa Klara raczkuje! !!!!! Do tej pory "nurkowala " z kolanek siup do przodu jak pingwin na lodzie lub czolgala jak komandos a dziś zaczęła przekładać nóżki. Aaaaaa dumna ja☺
tysiaa93, szara myszka, Mila920, Lexi150, vayn, d84, Mamusia_synusia, Moniaa, Tusiaa lubią tę wiadomość
Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
córeczka luty 2013, córeczka luty 2016
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot -
Juhu! dwie pobudki! zasnal o 20 30 obudzil sie o 1 a potem o 5, zjadl i poszedl spac dalej do 8! moze to przez pelnie tak szalal i juz bedzie normalniej
oby!
widze ze nasz tez sie przymierza do raczkowania ale kurde my mamy wszedzie panele i to mu chyba nie ulatwia sprawy ;/ ciagle przy nim siedze bo sie boje ze rabnie o podloge kurde, kupilam mate myslalam ze bedzie lepiej ale jakas glupia jest ;/ -
Myszko tak jak pisze Tysia dywan bardzo pomaga i długie spodenki tak aby nóżek nie obcierac. Są tawerna takie specjalne rajty do raczkowania-polecam☺Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
córeczka luty 2013, córeczka luty 2016
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot -
kurde no chyba musimy kupic dywan
jeszcze on zawsze nosi polspiochy jako spodnie, wiecie takie z zakrytymi stopami i slizga sie kurde, musze mu normalne portki kupic tylko zazwyczaj sa ciasne w pasie xd -
Tak kupili nam to z Ikei. Chciałam to chicco ale najpierw przetestuję to najprostsze, w końcu chyba spełni swoją rolę, a 400 czy 500 na hura wydawać to nie bardzo, tym bardziej, że jako leżaczka juz bym go nie użyła. Ale zobaczymy jak to nie będzie starczac to pewnie się skuszę.Lexi150 wrote:Kri i co kupiłaś ten fotelik? A tak w ogóle to nie szykowałaś się na chicco polly?
Ojej mamusia synusia, to nie zazdroszczę...
Fajny wyjazd D.
Dana jak się uśmiałam z tym, że go poślesz z 3 latkami haha -
mój już 2ga noc przespał całą poszedł spać ok 21 i pobudka tak ok 5.30-6 na cyca i potem spanko do ok 7.20 - koło 3 coś przebąkiwał ale nie reagowałam, wcześniej jadał o tej porze. Mój też się ślizga po całej podłodze - dywanu nie mamy.
Jakie te rajtuzy bo ich wygooglać nie mogę?17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Mila udanego urlopu.
Zazdroszczę wam tych udanych nocek, jak u nas się coś poprawi i mam nadzieję, że będzie lepiej, to następna noc jest znowu zła
Wczoraj stanęła przy stole a dzisiaj już stała sobie w łóżeczku :o Trzeba opuścić na najniższy poziom.

d84, vayn, Lexi150, L, Kri, Zosia_wop, e-ness, Mamusia_synusia, Mila920, dana222, adelka77, Tusiaa, gorgeous lubią tę wiadomość
-
Jejku dziewczyny ale mnie niepokoi, że mój nadal nawet nie dźwignie się. Klarcia chora i raczkuje, Gabi młodsza.... A on nic. Jakby mu się nie chciało, a wiem, że chce, bo jak go postawić to cały szczęśliwy. No ale tego nie robię skoro sam nie potrafi.
Brusia fajne te organizery, no ale płytkie, a mi chodzi o to, że się nie mieszczę w tą co mam.... Szukam duuuuużej
-
Bagabaga wyrzuć ten niepokój daleko, daleko! Gabi takie wstawanie "opanowała" w kilka dni także to naprawdę może być kwestia chwili aż się dziecko nauczy. No i opanowała to oczywiście za dużo powiedziane, po prostu fartem udaje jej się kilka sekund utrzymać. Siada i pełza, za to wcale nie raczkuje. A dużo młodsze dzieci od niej potrafią raczkować, także i ja mogłabym się właśnie tym martwić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2016, 14:38
-
My właśnie wróciliśmy z wyprawy do lidla. Pierwszą przejażdżkę autobusem zaliczyliśmy
Wzięłam 2 dwupaki bodów, dresik i sztruksy no i taką mini książeczkę z fishera. Wszystko takie większe na wiosnę raczej.
Każde dziecko opanuje w swoim czasie wszystkie umiejętności. Nie ma się co przejmować
Gabi jest cudowna!
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Ale Gabrysia pięknie sobie stoi, brawo kochanie

Bagabaga Ty się nic nie przejmuj i mnie też mała nie podnosi tyłka jeszcze...wszystko przyjdzie w swoim czasie
Ale dziś pogodę mamy fatalną zimno i pada eh . Wy już przygotowane na taką pogodę a ja nawet nie mam czapki grubsze dla młodej
Eness zaczął się rok szkolny to i chorobska się pojawiły. Dużo zdrówka dla Was.
tysiaa93 lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH