Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny a ja dzis bylam sobie popatrzec w sklepie dzieciecym co maja i.....
Wróciłam zakochana!.Zakochana w białym owalnym łóżeczu z bialym baldachimem firmy Stokke
to była miłość.Milosc od pierwszego wejrzenia
ahhhh jakie cudoooo !!!!!!
-
nick nieaktualnyWitam:)
Zaszłam do Was ponieważ spodziewałam się spotkać dziewczyny z of z którymi się starałam...
wszystkim przyszłym mamom życzę spokojnych ciąż, będę do was czasem zaglądać bo mój termin porodu może mieć małą obsuwkę i okaże się, że luty będzie tym szczęśliwym miesiącem:)
MiSia :), renieczka lubią tę wiadomość
-
Widać, że weekend, bo pół dnia mnie nie było i tylko jedna strona napisana

Iriss super, że udało się kupić sukienkę
i że dzidzia dała spokojnie pomierzyć. Oby dała też posiedzieć na weselu 
A.W. witaj
My dziś byliśmy na rynku na dniach naszego miasta, najadłam się jedzonka z grilla i loda
teraz wyglądam jak w szóstym miesiącu ciąży
-
Hej hej... Ja juz wróciłam do domku po odwiedzinach rodziców... Ale się cieszyli z nowych wiadomości
aż się popłakałam przy jednej i drugiej mamie... 
Mhmmm... Ale miły dzionek dzisiaj był i nic mnie nie boli i nie mam żadnych dolegliwości i jest fajnie hihihihi
miszkaaa, zosiaaa lubią tę wiadomość
-
Doti cudownie jest móc taką radość dzielić z innymi
Bardzo się cieszę,że tak pozytywnie poszło spotkanie!
Pianistka u mnie to już w ogóle lepiej nikomu nie mówić
Zoasia chyba ściemniasz z tym 6 miesiącem
Jedz na zdrowie kochana
zosiaaa lubi tę wiadomość
Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]

-
Pianistka co ty mówisz! Współczuję teściowej.. ja nie wiem , tacy ludzie nie mają żadnych uczuć. Jednak najważniejsze jest to , że macie siebie i wspieranie się nawzajem!

Ciesze się , że moja teściowa jest naprawdę w pożadku. Cieszą się z ciąży razem z nami tak jak i moi rodzice!
Uciekam spać , spokojnej nocy wam życzę.
-
Z moimi rodzicami mamy świetny kontakt... teść zmarł w dniu naszej pierwszej randki... a teściowa jest jaka jest... ale to nie to że ona mnie nie lubi... ona swojego syna a mojego męża traktuje tak samo

Ale zarówno mi jak i jemu to brzydko mówiąc wisi...
Mila920, MiSia :) lubią tę wiadomość
-
Pianistka pytanko pytalas moze lekarza albo poloznej czy mozna jezdzic w ciazy na motorze? Bo tak bardzo brakuje mi tego, a odkad dowiedzialam sie o ciazy to narzeczony jezdzi sam
a to dlatego, ze przeczytalam artukul o tym, ze nie wolno ze wzgledu na wstrzasy i ogolne napiecie miesni.. a mojego Gina zapomnialam o to zapytac, a tak bardzo brakuje mi tych wycieczek

-
nick nieaktualny
-
Heeej
aja bylam wczoraj na weselu, fajnie, ekstra ale do 12. Po juz padalam,nogi jak balony, spac moglam na stojaco. A dzis? Czuje mega kaca chyba wiekszego niz moj maz upity w 4...
poszlam spac po 3 a o 6 juz sie obudzilam z gigantycznym glodem. Ja sie tez strasznie stresuje wizyta u gina, moja dopiero 1lipca, jeszcze kupe czasu i mnóstwo czarnych wiz ji
( choc nastawienie mam pozytywne,chcialabym jiz powiedziec calemu swiatu ze jestem w ciazy ale czekam. Ja bialy sluz mam tan naprzemiennie. Jednego dnia susza, drugiego straszne duzo az majty mokre.
-
Agnesia wrote:A mnie o 4obudzil znów ten okropny ból
martwię się że biorę tyle nospy ale bez niej nie daje rady z tym bólem 
A bierzesz magnez? Mi lekarz polecil magneb6, kilka dziewczyn tez bierze. Nie wiem czy to akurat po tym magnezie, ale mi bol przeszedl, moze zbieg okoliczznosci, moze tez zasluga lekarza ze mnie uspokoil ale juz tak nie boli jak bolalo. -
nick nieaktualny

masakra jakaś, tym bardziej, że nie udaje mi się zasnąć już potem. No ale nic, dziś niedziela i zamierzam się nią cieszyć