Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
z głupotą chyba nikt mnie nie pobije. Miałam dziś na obiad takie kotlety do upieczenia w piecu i zrobiłam wcześniej wstawiłam do lodówki, jak był czas włączyłam piekarnik, ale jak poszłam przekręcić je na drugą stronę to się okazało, że kotlety nadal stoją w lodówce ...
Mamusia_synusia lubi tę wiadomość
-
Ja do 38 stopni nic bym nie dała, organizm też musi trochę powalczyć, ale to każda robi po swojemu. Za to jeśli bardzo marudzi, płacze i jeśli widać, że go boli to należy mu się coś przeciwbólowego. Wczoraj zęby tak nam dały w kość, że dwa razy ratowałam się nurofenem
-
nick nieaktualnyU nas wczoraj też nurofen w ruch poszedł, no ale noc przespana. Cały dół na napuchnięty i co dziwne w końcu zaczęła gryźć przedmioty bo wcześniej to tylko paluch gryzła, tak od wczoraj wieczora namiętnie miętoli łóżeczko i stolik
Natali ja tak wodę na herbatę gotowałąm... wlałam w czajnik, włączyłam i czekam i czekam. Po 10 minutach się zorientowałam, że wtyczka wyjęta z kontaktu. Eh masakra :p -
Wy tu o zębach a ja nie widze nawet symptomów ze cos idzie...juz 2-3mce nie spi po nocach i nic nie wyrosło
nawet wczoraj wieczorem dałam kaszkę i tez nic budziła sie co godzine! Niestety kolezanka mnie nie pocieszyła jej córka z lutego 2015 nie przespała jeszcze żadnej nocy, mleka juz nie pije od maja, a i tak wstaje po nocach i chce die bawic, albo napić
-
Zosia nie pocieszę Cię ale moi znajomi mają córkę i ona się budziła do 5 roku życia w nocy
byli w szoku że Blanka śpi w nocy. Zosia jak ona po kaszy się budzi w nocy to może ją brzuszek boli. Może daj jej raz na noc espumisan i zobaczysz czy się coś poprawi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2016, 10:17
-
Tusiaa wrote:
No i mi coś wierco dziwnie w brzuchu. Normalnie co parę dni tak mam
U nas tez pobudki czasem z krzykiem, wczoraj dostał viburcol i spokojniej spał, ale oczywiście z nami. I powiedzcie mi jak on się budzi w nocy, jakieś 3-4 razy to ja go tylko cyckiem uspokoję. Żeby mi się problem nie zrobił że potem tylko tak... Macie tak?
Gdzie jest Tuli?
-
Lexi już zapomniałam jak wygląda bezzębny uśmiech - dzięki
mina 1sza klasa
u mnie znowu pogoda do d.... masakra leje ale ciepło, o ile pójdziemy na spacer to chyba do auchana po zabezpieczenia na rogi mebli.
Kurde chodzę cały czas głodna,non stop. zjem obiad po 10 min jestem głodna to chyba przez kp, ale 72 na liczniku jeszcze -7 by mi się przydało, a nie mam nawet kiedy iść na siłkę bo wieczorem jak są fajne zajęcia to mój ma kulminacyjna godzinę marudzenia, w dzień nie mam jak. A jak już mały zaśnie to jest dla mnie za późno.
Ale przymierzyłam dziś spodnie z przed ciąży w które się nie zapinałam, albo ledwo i mam w nich luz, sylwetka mi się zmieniła, nogi mi zeszczuplały, poszło w cyce i brzuch, bo brzuszysko mam większe ;/ a wagę jak przed ciążą.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2016, 11:12
Lexi150 lubi tę wiadomość
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Kri chodziło mi ze wierci mi na jakas biegunke
i tak co pare dni, co jakis czas
ja juz nie kp . 2 okresy juz miałam.
Lexi mamy chba taka sama posciel. w lidlu kupiłam flanelowaIgus supoer
marszczenie noska i szczerzenie sie na topie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2016, 11:14
Lexi150 lubi tę wiadomość
Kubuś
-
nick nieaktualnyZosia spokojnie! Polka ma 9.5 msca i bezzębny słodki uśmiech
D u mnie 80kg na liczniku +5kg niż przed ciążą. W cycki mi napewno nie poszło
Dziewczyny plamiłam tylko wczoraj 19dc. Baga gdybym była na różowej to bym się jarałaJakoś tak mi się dziwnie zrobiło na samą myśl
-
Ta mina to tzw. Muflon
I przy tym się pompuje
Brusia ja mam to samo. Wystarczy kawa z mlekiem i normalnie przeczyszczenie.
Tusia dokładnie z Lidla ale nie flanelowa tylko bawełniana. Uwielbiam te pościele. Mam 2 z tej bawełny renforce i kupię pewnie jeszcze ze 2.