Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale śliczna ramka Biedronko.
Vayn biedaczysko. Zadbaj o siebie. Ja już drugi tydzień z moim niemężem w domu siedzę (tzn on z nami na zwolnieniu) i mam 2 do opieki. Dobrze, ze ten starszy się sam załatwi, umyje, ubierze (choć z tym było kiepsko) i zje. Bo choć siedzi w domu to nic nie pomoże. Ani gary, ani śmieci. Zapomnij o opiece nad małym.
Więc szybko się na jakiś masaż zapisz. Albo chociaż do rodzinnego lekarza idź to cię podreperuje jakimś lekiem.
Co do cyklu to może.... plamienie implantacyjne? hahaha. Na różu już by takie spekulacje byłyvayn lubi tę wiadomość
-
No Vayn moze bedzie drugi bobo
? Ale przy kp to cuda mogą byc podobno.
Biedroneczko te ramki widziałam na Ali, tez mi sie podoba, ale nie mam gdzie postawićvayn lubi tę wiadomość
-
Zosia moja guru:
Zamówiłam małemu timberki 13.09. Wczoraj bodajże dostałam wiadomość od majfrenda, że on już nie ma tych butów i ma na ukcjii inne, ale równie dobre i jak chcę to mogę je kupić. Problem jednak w tym, że to nie te same buty i dlaczego mam znowu kupować? Skoro za tamte mu zapłaciłam? Co robić ? -
Jak napisał ze nie ma to i tak je nie wyśle zapewne masz teraz pare opcji albo anulujesz zamowienie (bedzie chciał pewnie zebys zaznaczyła ze nie z jego winy, ale ja zawsze zaznaczam prawdę) mozesz upierać sie, ze je chcesz i koniec, olać wiadomosc i teraz albo wyśle albo minie mu czas na spakowanie i kasa wróci albo wyślę inne wtedy mozesz sie ubiegać o full refund (musisz nagrać jak otwierasz paczkę )i masz buty za free (nie lubie osobiscie takiej zabawy), mozesz tez negocjować ze jesli nie ma ich to weźmiesz inne ale musi obniżyć cenę...jemu chyba o to chodzi, ze wyślę Ci zamiast tych inne, a nie ze masz kupować z nowej aukcji - tak mysle, ale to trzeba z nim sie dogadać
-
Vayn, Lexi, Biedroneczka, Bagabaga, L, Mamusia synusia, Tusiaa, Zosia dziękuję bardzo za życzenia kochane :*
Bagaa a ja cię nie widziałam, buu. Może wstawisz focię jeszcze raz?Pliiis.
W sobotę odwiedziłyśmy Polcię, integracja wyszła lepiej niż za pierwszym razem co widać na zdjęciach, trochę spamu Polciowego i GabrysiowegoA Polcia zostanie chyba tancerką bo super tańczy
I jeszcze mój najwspanialszy prezent urodzinowy ❤❤❤ Wczoraj zauważyłam, że idą górne jedynki, jedna już się przebiła przez dziąsło a druga jeszcze walczy także dzisiaj marudzenie level hard
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2016, 13:46
d84, Lexi150, Tusiaa, Biedroneczka29, Mila920, Kri, Bruśka, vayn, Mamusia_synusia, dana222, Zosia_wop, gorgeous lubią tę wiadomość
-
Słodkie istotki
jak bliźniaczki w tych opaska h. Fajnie macie z tymi spotkaniami:)
Na twoją Tysiu i Biedronki prośbę znowu foto i troche sesji z dyniami, ale jeszcze nie porobione efektyWiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2016, 23:15
Lexi150, Tusiaa, Biedroneczka29, d84, tysiaa93, Kri, Bruśka, vayn, Mamusia_synusia, Mila920, Zosia_wop lubią tę wiadomość
-
Baga a czemu ja myslalam ze masz blond krotkie włosy lokowane ?nie dodawalas przypadkiem tutaj takiej foty jak do nas dolaczylas ???
Tysia ale super spotkanie.Dziewczynki widze super sie razem bawią
Dziewczyny a czy moze wiecie w jakim programie przerobię zdjecie na takie "bajkowe" ??Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2016, 15:26
tysiaa93, vayn lubią tę wiadomość
-
gorgeous Ty wszystkie ksiazki kupujesz?
Gabi, Polcia ale super dziewczynkipolcia to chyba nadal łysolek .
Misza w dyniachfajnie fotki Baga. Smiesznie wygląda z tymi dwoma ząbkami na dole. Mój Kuba juz niedługo bedzie sie tak szczerzył hehehe
U nas znowu nocka nie chciekawa. Co sie dzieje z moiom dzieckiemwybudza sie płacze, neio da sie uspokoić tzn cięzko uspokoic i płacze płacze i jeszcze raz płacze. Znowu wziełam gpo do nas ale i tak płakał. Mąż poszedł do pracy to mały jakoś zasnął ale w poprzek łózka. Musiałam spac z pokdulonymi nogami cały czas bo sie bałam ze mi z łózka spadnie. Ehhh
czy to skok, czy to zeby których nie widac czy co to ?
Ząb który sie przebił może nadal bolec?tysiaa93, vayn lubią tę wiadomość
Kubuś
-
Tusia mogą iść kolejne mojemu górne 1 i 2 wyszły w odstępie tygodnia.
Ma już któreś dziecko więcej niż 6zębów? My mamy 6 i zastanawiam się kiedy kolejne.
Dziś nic poza cycem jeść nie chce a tak się napracowałam nad pomidorówką ;/17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Biedroneczko to pierwsze zdjęcie jakie dodaję
mówiłam tylko kiedyś że ściełam włosy, ale w sumie nie na krótko całkiem.
A jaki efekt bajkowy masz na myśli? Moze wklej przykład to ci pomogę jak bede wiedzieć. Ale generalnie wszystko zrobic sie da w photoshopie tylko trzeba umieć...
To czekamy na zdjecie Kubusia z kasownikiem:) mi sie wydaje, że taki ząb co wyszedł to juz nie tyle boli co nadal jakiś dyskomfort sprawia. A skoro marudzi to może następny idzie? U nas szły parami w odstępie tygodnia. W obydwu przypadkach (bo ma juz przebite cztery) -
Śliczne Dziewczyny, słodki Miszka i jaki do mamy podobny!
Ja tak tylko na szybko bo mamy mini remont w mieszkaniu i burdello bum bum panuje
Nocki u Nas też koszmarne. Płacze, jęczy, chodzi przez sen a zębów dalej nie widać. No i tylko mama może utulić...
Byliśmy dziś u lekarza co by osłuchała po ostatniej chorobie. Zdrowy jak rybka. Zważyliśmy klocka i mamy już 9600 na liczniku
I dziś kończymy 8 miesięcy! No strasznie szybko czas leciW tygodniu wrzucę jakieś foty ale to najpierw musimy się ogarnąć
Wszystkiego dobrego Wojtusiu!
Pozdrawiamy!d84, tysiaa93, vayn, Mamusia_synusia, Mila920, Tusiaa, Zosia_wop, Biedroneczka29, dana222 lubią tę wiadomość
-
Dzięki Lexi! Igi, rośnij duuuuży dla mamusi!
Jej czy wszystkie dzieciaki juz wstają? Mój nie
Któraś tu narzekała na męża w weekend, ja miałam bombowy. Mieli przyjść goście le musieliśmy odwołać bo mąż poszedł do pracy i wrócił uwaga uwaga! O 23 30! I w niedzielę tez był chwilę. strasznie przykro mi było bo ten czas jak dziecko jest małe szybko mija.. Oczywiście miałam poplanowane rzeczy na weekend o doopa.
Za to dziś byłam 3 godz na zakupach sama, mąż został i obiad zrobił. Nawet wspomnial ze na moment nie siadł cały czas coś robiłchyba teraz wie jak to jest
Lexi150 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBaga, Zosia no bardzo zabawne.
Najlepsze życzonka dla solenizantów
Nie wiem co w Polkę wstąpiło... od 8,30 nie było nawet 10 min bez wrzasku. Z jedzeniem też lipnie, przewróciła się na krzesło ma guza na głowie i spuchnięte policzko, a i siniaka na połowę uda.Kri, Lexi150 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny