X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 24 października 2016, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale śliczna ramka Biedronko.

Vayn biedaczysko. Zadbaj o siebie. Ja już drugi tydzień z moim niemężem w domu siedzę (tzn on z nami na zwolnieniu) i mam 2 do opieki. Dobrze, ze ten starszy się sam załatwi, umyje, ubierze (choć z tym było kiepsko) i zje. Bo choć siedzi w domu to nic nie pomoże. Ani gary, ani śmieci. Zapomnij o opiece nad małym.

Więc szybko się na jakiś masaż zapisz. Albo chociaż do rodzinnego lekarza idź to cię podreperuje jakimś lekiem.
    Co do cyklu to może.... plamienie implantacyjne? hahaha. Na różu już by takie spekulacje były :)

vayn lubi tę wiadomość

atdc6iyei0o27of5.png
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 24 października 2016, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Vayn moze bedzie drugi bobo :D ? Ale przy kp to cuda mogą byc podobno.

Biedroneczko te ramki widziałam na Ali, tez mi sie podoba, ale nie mam gdzie postawić

vayn lubi tę wiadomość

hchy0tc79jyv0psk.png

https://www.maluchy.pl/li-72379.png
    Niskie amh, endometrioza...
    Aniołek [*]12.2014
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 24 października 2016, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia moja guru:

Zamówiłam małemu timberki 13.09. Wczoraj bodajże dostałam wiadomość od majfrenda, że on już nie ma tych butów i ma na ukcjii inne, ale równie dobre i jak chcę to mogę je kupić. Problem jednak w tym, że to nie te same buty i dlaczego mam znowu kupować? Skoro za tamte mu zapłaciłam? Co robić ?:)

atdc6iyei0o27of5.png
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 24 października 2016, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak napisał ze nie ma to i tak je nie wyśle zapewne masz teraz pare opcji albo anulujesz zamowienie (bedzie chciał pewnie zebys zaznaczyła ze nie z jego winy, ale ja zawsze zaznaczam prawdę) mozesz upierać sie, ze je chcesz i koniec, olać wiadomosc i teraz albo wyśle albo minie mu czas na spakowanie i kasa wróci albo wyślę inne wtedy mozesz sie ubiegać o full refund (musisz nagrać jak otwierasz paczkę )i masz buty za free (nie lubie osobiscie takiej zabawy), mozesz tez negocjować ze jesli nie ma ich to weźmiesz inne ale musi obniżyć cenę...jemu chyba o to chodzi, ze wyślę Ci zamiast tych inne, a nie ze masz kupować z nowej aukcji - tak mysle, ale to trzeba z nim sie dogadać

hchy0tc79jyv0psk.png

https://www.maluchy.pl/li-72379.png
    Niskie amh, endometrioza...
    Aniołek [*]12.2014
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 24 października 2016, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vayn, Lexi, Biedroneczka, Bagabaga, L, Mamusia synusia, Tusiaa, Zosia dziękuję bardzo za życzenia kochane :*

Bagaa a ja cię nie widziałam, buu. Może wstawisz focię jeszcze raz? ;) Pliiis.

W sobotę odwiedziłyśmy Polcię, integracja wyszła lepiej niż za pierwszym razem co widać na zdjęciach, trochę spamu Polciowego i Gabrysiowego :) A Polcia zostanie chyba tancerką bo super tańczy :D

5f6c5f53df17d6b7gen.jpg
    525f72be23adb687gen.jpg
    5bc9fcabdbbb4b0bgen.jpg

I jeszcze mój najwspanialszy prezent urodzinowy ❤❤❤ Wczoraj zauważyłam, że idą górne jedynki, jedna już się przebiła przez dziąsło a druga jeszcze walczy także dzisiaj marudzenie level hard :)

20dcc1121b5dfb8fgen.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2016, 13:46

d84, Lexi150, Tusiaa, Biedroneczka29, Mila920, Kri, Bruśka, vayn, Mamusia_synusia, dana222, Zosia_wop, gorgeous lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • d84 Autorytet

Wysłany: 24 października 2016, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fotki super,dziewczyny 4 pierwsza klasa

tysiaa93, vayn lubią tę wiadomość

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 24 października 2016, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słodkie istotki :) jak bliźniaczki w tych opaska h. Fajnie macie z tymi spotkaniami:)
    Na twoją Tysiu i Biedronki prośbę znowu foto i troche sesji z dyniami, ale jeszcze nie porobione efekty

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2016, 23:15

Lexi150, Tusiaa, Biedroneczka29, d84, tysiaa93, Kri, Bruśka, vayn, Mamusia_synusia, Mila920, Zosia_wop lubią tę wiadomość

atdc6iyei0o27of5.png
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 24 października 2016, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baga a czemu ja myslalam ze masz blond krotkie włosy lokowane ?nie dodawalas przypadkiem tutaj takiej foty jak do nas dolaczylas ???

Tysia ale super spotkanie.Dziewczynki widze super sie razem bawią :)

Dziewczyny a czy moze wiecie w jakim programie przerobię zdjecie na takie "bajkowe" ??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2016, 15:26

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 24 października 2016, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gorgeous Ty wszystkie ksiazki kupujesz?

Gabi, Polcia ale super dziewczynki :) polcia to chyba nadal łysolek .

Misza w dyniach :P fajnie fotki Baga. Smiesznie wygląda z tymi dwoma ząbkami na dole. Mój Kuba juz niedługo bedzie sie tak szczerzył hehehe :D

U nas znowu nocka nie chciekawa. Co sie dzieje z moiom dzieckiem :( wybudza sie płacze, neio da sie uspokoić tzn cięzko uspokoic i płacze płacze i jeszcze raz płacze. Znowu wziełam gpo do nas ale i tak płakał. Mąż poszedł do pracy to mały jakoś zasnął ale w poprzek łózka. Musiałam spac z pokdulonymi nogami cały czas bo sie bałam ze mi z łózka spadnie. Ehhh :( czy to skok, czy to zeby których nie widac czy co to ?

Ząb który sie przebił może nadal bolec?

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • d84 Autorytet

Wysłany: 24 października 2016, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia mogą iść kolejne mojemu górne 1 i 2 wyszły w odstępie tygodnia.
    Ma już któreś dziecko więcej niż 6zębów? My mamy 6 i zastanawiam się kiedy kolejne.
    Dziś nic poza cycem jeść nie chce a tak się napracowałam nad pomidorówką ;/

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 24 października 2016, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    D jutro mui dasz. Co najlepsze że nie widac tych nastepnych ząbków:( no i póki co jak mu drugi wyszedł po miesiacu to nie licze że kolejne szybciej wyjda :P

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • d84 Autorytet

Wysłany: 24 października 2016, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas odstęp między pierwszymi jedynkami a resztą to były 2 miesiące

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 24 października 2016, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczko to pierwsze zdjęcie jakie dodaję :) mówiłam tylko kiedyś że ściełam włosy, ale w sumie nie na krótko całkiem.
    A jaki efekt bajkowy masz na myśli? Moze wklej przykład to ci pomogę jak bede wiedzieć. Ale generalnie wszystko zrobic sie da w photoshopie tylko trzeba umieć...

To czekamy na zdjecie Kubusia z kasownikiem:) mi sie wydaje, że taki ząb co wyszedł to juz nie tyle boli co nadal jakiś dyskomfort sprawia. A skoro marudzi to może następny idzie? U nas szły parami w odstępie tygodnia. W obydwu przypadkach (bo ma juz przebite cztery)

atdc6iyei0o27of5.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 24 października 2016, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O pisze z telefonu i nie odświeżyłam i widze ze sie powtarzam z D :)

atdc6iyei0o27of5.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 24 października 2016, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baga a z tym ryżem co dajesz? Jabłko może można co nie? W sumie to ciekawy by był obiadek

szczęśliwa mama :)
    www.babelu.pl polecam - ubranka i akcesoria dla maluszków ;)

f2wlj48apsehglf6.png
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 24 października 2016, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śliczne Dziewczyny, słodki Miszka i jaki do mamy podobny!

Ja tak tylko na szybko bo mamy mini remont w mieszkaniu i burdello bum bum panuje :P

Nocki u Nas też koszmarne. Płacze, jęczy, chodzi przez sen a zębów dalej nie widać. No i tylko mama może utulić...
    Byliśmy dziś u lekarza co by osłuchała po ostatniej chorobie. Zdrowy jak rybka. Zważyliśmy klocka i mamy już 9600 na liczniku :D

I dziś kończymy 8 miesięcy! No strasznie szybko czas leci :) W tygodniu wrzucę jakieś foty ale to najpierw musimy się ogarnąć :P

Wszystkiego dobrego Wojtusiu!

Pozdrawiamy!

d84, tysiaa93, vayn, Mamusia_synusia, Mila920, Tusiaa, Zosia_wop, Biedroneczka29, dana222 lubią tę wiadomość

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • Kri Autorytet

Wysłany: 24 października 2016, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Lexi! Igi, rośnij duuuuży dla mamusi! ;-)
    Jej czy wszystkie dzieciaki juz wstają? Mój nie :-)
    Któraś tu narzekała na męża w weekend, ja miałam bombowy. Mieli przyjść goście le musieliśmy odwołać bo mąż poszedł do pracy i wrócił uwaga uwaga! O 23 30! I w niedzielę tez był chwilę. strasznie przykro mi było bo ten czas jak dziecko jest małe szybko mija.. Oczywiście miałam poplanowane rzeczy na weekend o doopa.
    Za to dziś byłam 3 godz na zakupach sama, mąż został i obiad zrobił. Nawet wspomnial ze na moment nie siadł cały czas coś robił :-) chyba teraz wie jak to jest :-)

Lexi150 lubi tę wiadomość

oar8flw1nowd9vtv.png
    74dipiqv6mmnfuyl.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2016, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baga, Zosia no bardzo zabawne. :P

Najlepsze życzonka dla solenizantów <3

Nie wiem co w Polkę wstąpiło... od 8,30 nie było nawet 10 min bez wrzasku. Z jedzeniem też lipnie, przewróciła się na krzesło ma guza na głowie i spuchnięte policzko, a i siniaka na połowę uda.

Kri, Lexi150 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2016, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia ona ma włoski! Puszek 2mm ale jest! Tysia potwierdzo, że coś tam czuć pod palcami :P :P

Mamusia_synusia, Tusiaa, tysiaa93 lubią tę wiadomość

• Mamusia_synusia Autorytet

Wysłany: 24 października 2016, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OMG biedna Polusia. Ja jak pomyślę o nauce chodzenia i bumach jakie nas czekają to już mi się słabo robi...

Gabi i Polcia ale boskie Księżniczki! :) a Mamuśki też niczego sobie ;) jakie gorące dziewczyny! ;D

‹‹ 2147 2148 2149 2150 2151 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ