Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
mój dziś hiper aktiv nie wiem kiedy zaśnie łazi wszędzie ...
miałam komus dac przepis na chipsy z jabłka, a więc zrobiłam i wyszly fajne
pokroic w cieniutkie talarki jabłka - ja wrzuciłam do melaksera na ostrza jak na mizerię i do piekarnika dac na papierze do pieczenia na ok 120min w 80-100st.4Ja drazu zrobiłam kilka blaszek. Potem można jesć solo lub z cynamonem lub chili itp.17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Dziewczyny, w końcu wszystko ogarnęłam i zaakceptowałam Wasze zaproszenia - linki do bloga już wysłane
Nie było mnie tu trochę, bo mój laptop staruszek padł i potrzebny był format, a i tak nie wiadomo, ile mi jeszcze posłuży.
U Was też taka okropna pogoda? W depresję można popaść!!! -
U mnie tez pogoda do bani, noc kiepska i humor przez to zły. Miałam jechac do ikea po ramki, miałam ambitny plan zrobić jakies cudo, ale ikea sie paliła i zamknięte
wiec wxielam sie za pranie.
-
a napisała, że noc udana ale chyba dlatego że mały pobił swój rekord i zasnął o 22:23 a dziś odmówił jedzenia kaszki.
czy jak zrobię małemu dziś zupę pomidorową z ryżem to można to zamrozić? Chodzi o ryż, bo średnio mi się chce gotować po łyżce ryżu?17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Biedrpneczko nie wiem czy jeszcze szukasz tego wdzianka dla dziewczynki czy juz znalazłas, bo nie pamietam ma czym to stanęło. Tu masz link teraz jest za 9,99$ ake było po6,5$ (mozesz zobaczyć na chnprice.com jak zmieniała soe cena) wiec prwnie obniży znow ale moze ta podwyżka ma juz związek z wyprzedażami 11.11 wiec trzeba czekać az obniży
Look what I found on AliExpress
http://www.aliexpress.com/item/32607518610/32607518610.html -
Ale się rozpisałyśmy przez ten weekend
hoho.
D ja chciałam przepis na chipsy z jabłka. Myślałam, że to razem z tym chili się piecze - a to osobno. I potem posypać tylko. Ok. Mały usnął wczoraj o której? Jak ty wyrrzymałaś do tej 22:30?
Brusia nie martw się - bransoletka się znajdzie jak już pomyślisz, że zginęła na amen. Bardzo często tak jest i tego ci życzę, bo z tego co czytam to piękna pamiątka. -
Mój spał ostatnie nocki niespokojnie. Na śpiocha dawałam Camilię. I co? I dzisiaj bawimy się w "gjiź" (jego gryź) a tam druga jedynka się z nami wita
MOże w końcu mu ten kaszel przejdzie. Bo pamiętacie jak byłam u lekarza i zapalenie migdałków. No kaszel dalej był po lekach. Poszliśmy do kontroli a pani doktor powiedziała, że jednak on zdrowy tylko ma tak podrażnione i rozpulchnione migdałki prawdopodobnie od ząbkowania. Już 3 tydzień się zaczął jak kaszle jak gruźlik. Mam nadzieję, że razem z zębami przejdzie...
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Zosia_wop wrote:Miałam jechac do ikea po ramki, miałam ambitny plan zrobić jakies cudo, ale ikea sie paliła i zamknięte
wiec wxielam sie za pranie.
A swoją drogą? Jak to się spaliła? I co chciałaś zrobić? Ja czekam na albumy, bo 2 czarne zamówiłam, żeby zacząć robić w końcu Miszuchowi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2016, 10:52
-
Cos tam sie zapaliło wczoraj ewakuowali wszystkich i dzis tez zamknięte, a tato ma akurat wolne to by pojechał z nami, jak pech to pech. A chciałam zrobić taka pamiątkowa ramkę ze zdjęciem z usg , jakimiś gadżetami z czasie noworodka, imię wydziergać, stworzyć cos fajnego w takiej przetrzrnnej ramie.
-
nick nieaktualnyGoregeous dziękuję za linka
EH dziewczyny nie wiem co z moimi plecami, kolejny raz mnie trzasnęłoKurka tydzień temu czy dwa chodziłam połamana i znowu...
Pola też wcale nie pomaga, jak na złość coś w nią wstąpiło
Jeszcze dodatkowo jakoś mnie w okolicach blizny po cc zaczęło boleći zaczęłam plamić a to 19dc. No sypię się jak nic
gorgeous lubi tę wiadomość