Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Tysiaczku spozniobe ale szczere życzenia wszelkiej pomyślności.
Sto latek dla solenizantow.
Jak wy takie ładnie dzieci zrobilyscie?
A Panienki pierwsza klasa. No o Panach nie wspomnę.
Ja dziś wybrać się nie mogłam po te soczewki ale dostałam. mały już drugi dzień je kasze manne i jest ok. Zaraz zjemy jajko na śniadanie. Ogarniemy temat. Mam nadzieję że dotrwam do żywych trupów bo dziś premiera a po nocce jestem polamana. U mamy śpimy razem w łóżku i co ja się przekrece to on się budzi. Ale sukces dał się piciem oszukać i jadł tylko o 2;30 i 6 mleko potem kasza zupa jabłko i na noc mleko będzie.
Mamy sukces wczoraj zaczął się czolgac jak komandos na jednym ręku. Ruszył się ten mój klusek.Kri, tysiaa93, Lexi150, Tusiaa, vayn lubią tę wiadomość
-
Dzięki za komplementy dla mojego synka!
Sto lat Igi i Wojtas! Duuuuuużooooooo zdrówka. A Wojtusia zdjęcia dawno nie było... Czy ty nie wklejasz Kri?
No właśnie Lexi coś mało cię byłomine teź remont Czeka jak niemąż się naprawi. Aż się boję. Brrrr. A małemu na pewno idą zęby bo dlaczego by marudził skoro zdrowy ?
Mój też jeszcze nie stoi i nawet nie siedzi. Także ten. Czekamy, bo co innego można robić?
Brusia a ty co? Brzydkie dziecko masz? No Jaś też prześliczny przecież. W ogóle tak myślę sobie, ze same ładne te luciaki
Ja też lubię "żywe trupy"a oglądasz spin off? Tylko ja muszę nadrobić trochę 6 sezonu. Ale nie mam kiedy, bo w dzień przy Mieszy ucieka mi wątek a wieczoram sie nie da, bo mój nie lubi
Kri, Lexi150 lubią tę wiadomość
-
Baga, wrzucam ostatnio było
jutro się poprawię...teraz lipne światło
dziękujemy wszystkim
Nałożyłam właśnie śpiochy 74 z cool club, z myślą że będą luźne a one akurat! Kieeedy to tak rośnie? Kieeedy? wanienka tez juz przymała. Właśnie, Bruśka, Wy już zmieniliście, bo miałaś taką samą? -
Ale super, że znow było spotkanie Gabi i Polci
świetne fotki zawsze cieszą moje oko
słodziaki!
Baga Misza rownież przesłodki
Wszystkiego maj naj naj dla Igusia i Wojtusia
Brusia wiesz jakie sa dzieci, zawsze cos palną, a Jas jest śliczny i tyle! I mama ma w to nie wątpić!tysiaa93, Lexi150, vayn, Kri lubią tę wiadomość
-
Dzieciaki w tym wieku to plotą co ślina na język przyniesie, Jacek ma w rodzinie takiego 7letniego chłopca, który ostatnio powiedział, że kupił szampon i tacie w końcu urosną włosy bo jest łysy jak kolano
Jaś jest super!
Sto lat dla Igusia i WojtkaMisza uroczy!
Potwierdzam, że Polcia ma na głowie uroczy puszek, niedługo będą dłuuugie włoskiWspółczuję upadku, biedna
Lexi150, vayn, Bruśka, Kri lubią tę wiadomość
-
No Tysia Brusia paskudki z tych Waszych dzieci, bo taaaaaaakie grube. Tysia na pewno masz za tłuste mleko(łeh łeh) a Ty Brusia pewnie Jasia w w mcdonaldzie stolujesz niedobra Ty!
. Mój Tymoniasty dobił do 9kg wiec chyba też zaraz oboz dla niemowlęcych grubasow
.
A tak całkiem serio to zaczynając od Gabi i Poli, Jasku i Mieszku, a kończąc na reszcie naszych forumowych pociech to każde śliczne i sliczniejsze z osobna!
Sto lat dla Igusia i Wojtusia! Rosnijcie zdrowo bąbelki! Czekamy na foto miesiecznicowe
Tysia spóźnione zyczenia urodzinowe, spełnienia marzeń Kochana :-*Lexi150, Bruśka, tysiaa93, Kri, Mamusia_synusia lubią tę wiadomość
-
Ufff zdarze jeszcze przed północą złożyć życzenia, najlepszego dla Igusia i Wojtusia!!! Cos mi net wcześniej szwankował i oczywiście czasu nie było.
Bruska moja kolezanka kiedyś zgubiła pierścionek zaręczynowy wart ok 2tys, była załamana bo nie chciała zrobic przykrości narzeczonemu i tez ńie miała takiej kasy zeby odkupić. Okazało sie ze przed kąpielą dała go do kieszeni szlafroka, a ktoś go wrzucił potem do prania. Pierścionek znalazł sie w gumowym wężu od pralki.
Ładne dzieci mamy i koniec kropka!!! Mnie tylko czasem dziwi pytanie czy chłopiec czy dziewczynka jak np jest ubrany cały na zielono niebieskoLexi150, tysiaa93, Kri, Tusiaa lubią tę wiadomość