Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ostatnie kilka dni moje dziecko robiło takie małe twarde kupki i mocno stękał więc wczoraj dałam suszone śliwki na deser. No i tym sposobem przez ostatnie 24h było już chyba z 7 obsranych po pachy pampersów
-
ale Igus wpatrzony
mój lubi na drzewa sie patrzec zwłaszcza z drzwi balkonowych albo okna
To sie Igus przeczyscił hehemój po sliwce walnie tylko 1 albo 2 . Mógłby mi tak zasrac. Aaa i kiedys kupiłam pampersy z lidla . Nie polecam wrecz odradzam. Przesikuja sie strasznie
zreszta chciałam wypróbowac z babydream i kupiłam . Wczoraj poszedł na odstrzał i o 6 rano Kuba zasikany. Kolezanka polecała . Nigd nie przesiakł. Zastanawiam sie czy każde dziecko ma inny sik bo nie wszystkim wszystkie pampy odpowiadaja...
Brusia mój tez nie chce sie zając soba zbytniono ale Cie rozumiem . Ja jak siedze nieraz z Kuba to mam takie mysle ze ohoho. Wyprowadziła bym na balkon i niech tam siedzi. Co chwile trzeba za nim latac bo kurcze wchodzi tam gdzie nie powinien. Wspoina sie a poźniej sie puszcza i leci na głowe
vczasem na dupe ale rzadko.
Lexi150 lubi tę wiadomość
Kubuś
-
Tusia a o jakim pojemniku mówisz? Bo ja ostatnio kupiłam taki kosz z siatki na zabawki to Młody w ciągu jednego dnia rozpracował jak z niego zabawki wyciągać także stawiam mu pełen a po całym dniu wszystkie zabawki latają po pokoju
Ja się tak zawiodłam na dadach tych nowych. Każdy sik wychodził górą i trzeba było przebierać milion razy dziennie bodziaki i spodnie. -
Mamusia_synusia wrote:Więc wszystkie zmęczone, zirytowane i czekające na lepsze czasy - cycki do góry i pamiętajcie o złotym powiedzeniu:
JAK CI SMUTNO JAK CI ŹLE IDŹ DO KUCHNI NAŻRYJ SIĘ!!!
PS. Smażę naleśnikiA co! Zjem z nutellą
buahahahahaha
a żeby Ci poszło w tyłek nie w cycki
-
Lexi ogólnie cokolwiek na zabawki. ja mam zwykly skladany kosz z tesco czy kauflandu z dziurkami
Mi póki co dade najrzadziej przesikuje ale te zwykłe . Nie te fioletowe. te fioletowe dla mnie srednieWiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2016, 16:37
Kubuś
-
nick nieaktualnyJa właśnie córę wyjmowałam z brodzika, a jaka szczęśliwa że w mokrym siedziałą
Myślałam, że zamknęłam drzwi do łazienki a tylko je przymknęłam. Kurde ona jak po pokoju raczkuje to dostojnie jak koń na pokazie a wystarczy że zobaczy że łazienka otwarta to się jej jakieś turbo w pampersie uruchamia
No kurde jeszcze chwilę temu stała obok mnie w kuchni
Ciekawe czym mnie jutro zaskoczy
Lexi150, Mamusia_synusia lubią tę wiadomość
-
Zosiu u nas tez brak zębów i w nocy tez sie budzi.Ostatnio dałam jej kasze manna i pozniej cycka z nadzieje ze bedzie dłużej spac i tak wstawała na cyca i tak .
Brusia a ja Ciebie doskonale rozumiem,mimo ze Sofijka należy jak narazie do dzieci grzecznych ale ma czasami "odchyłki" i mowie ze jakby była taka cały czas to chyba wystawiłabym ja na aukcje na Allegro -
Baga a gdzie ja mogłam być? Oczywiście przy moim absorbujacym dziecku
czasami już nie wiem jak się nazywam.. Ale staram się czytać na bieżąco
Brusia na prawdę sprzedaj komuś Jasia i idź na zakupy/kino/drinka/masaż cokolwiek co Cię zrelaksuje. Przecież to idzie ocipieć ciagle z dzieckiem w domu, wiem coś o tym!
-
Kupiliśmy ostatnio dady nowe i po jednej która miał ok 50 min cała pupa czerwona. Wszędzie i przód i tył. Jakby ktoś go do wrzątku włożył.
Pojemników na zabawki mam 3. To wszystko jest już oklepane. Teraz na wyjeździe jesteśmy i zostało 3/4 w domu będzie atrakcyjne po powrocie.
Tak mi się spodobało ta kartka że musiałam mieć.
No tylko wiecie co jak jestem w Ol to nie mam gdzie i z kim bo nikogo tam nie mam. A tutaj jak przyjadę to tym bardziej. -
Górne jedynki przebiły się przez dziąsła więc chyba najgorsze za nami! Czyli mamy cztery ząbki, teraz to dopiero będę pięknie gryziona
vayn, Zosia_wop, Tusiaa, Lexi150, Mamusia_synusia, natalica06, d84, gorgeous, Biedroneczka29 lubią tę wiadomość
-
Brawo Gabi!
No pewnie Brusia, że oklepane, bo sroce spod ogona nie wypadłaś i wiesz czym zająć swoje dziecko. Tylko czasem aby pomóc to szukamy rozwiązań, które u nas się sprawdzają zanim pomyślimy, że przecież ktoś inny genialnie też mógł na to wpaśćtysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Tusia szczerze mówiąc to jeszcze nie pytałam taty o ten podnózek, zapomniałam o tym całkiem.
Wy tu o słodyczach, a ja na diecie juz 3tydxirn nie jem.
Pochwale sie ze 2kg schudłamale u mnie tak dobrze nie ma, dupa duza większa niz przed ciąża, niby tylko 4kg do wagi sprzed ciazy, ale spodnie duzo za małe
Dady fioletowe bardzo lubimy ostatnio.
Vayn naszą tez do łazienki ciągnie cos, nawet czasem jak jestesmy w pokoju to nagle odwraca sie i biegusiem pod drzwi do łazienki jojczeća jak my sie kapiemy to mus jest otworzyć drzwi zeby patrzyła, bo inaczej bedzie cały czas pod drzwiami siedzieć
-
a ja sie juz czasem zastanawiam czy aby nie kupic 5 i zakładac na noc . Moze wtedy by nie przesikał
on w nocy czasem sporo pije wody + 210ml lub 180ml mm. Mój sie tez swojego czasu bawił zakretka z obiadku czy deserku od słoiczka i tez zakretką od takich niby młynków. w środku jest wanilia czy cynamon. taki cukier do deserów czy kawy
W ostatecznosci daje mu linomag do zabawy. wiem ze końce ma ostre no ale nieraz nie moge go przebrac bo tak sie wierci a to mi pomagaalbo swój tel bo mam go na tapecie
Kubuś
-
Mój sie ostatnio tym bawi
kupiłąm w kiku. grosze koszowało i mam 3 lampeczki . Takie pół jajeczko co mozna zaświecić
http://static.pokazywarka.pl/i/7025113/428307/img-20161025-184857620.jpg
Gratulacje dkla Gabrysiszybko jej zebuszki wyszły. Mnie dzisiaj Kuba tez ugryzł w bica
i w usta mnie podgryza w policzki
tylko czekac kiedy mi malinke zrobi.
Aaa i od dzisiaj wiecej sobie raczkuje niz dotychczasno ale pełzanie nadal przewaza.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2016, 19:02
tysiaa93 lubi tę wiadomość
Kubuś
-
Natalica owszem, że mi w dupę idzie a nie w cycki, ale pomimo tego wychodzę z założenia, że na miss polonia już raczej nie wystartuję, a życie jest zbyt krótkie żeby czasami nie wciągnąć nutelli
Brusia jak nie masz z kim wyjść to pamiętaj, że w spa błogo jest też sameju fryzjera, kosmetyczki, w sklepie z butami itd.
A jak mówisz że Jaś nie ma ochoty podnosić 4 liter to kup mu chodzik. ZBAWIENIEEEEEEE