Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Mamusia mamy skoczek taki w miejscu. Ze wygląda jak chodzik tylko trampolina jest na dole. Max 20 min że staniem przy nim i tak już to rozchwiane jest od jego skakabia że czasem mam obawy czy to nie trzasnie. Są tam takie dwie wysokie zabawki łapie się za nie i skacze jakby na drazku się podciagal.
-
Brusia ale w chodziku będzie miał swobodę przemieszczania. Mój już po obudzeniu krzyczy brum brum (bo ma w kształcie wyścigówki) żeby go tam wsadzić. Gania psa po domu, wdzięczy się przed lustrami i chodzi własnymi ścieżkami. Właśnie o to chodzi że SAM idzie gdzie chce. U nas działa
-
Lexi mamy takiego samego królika z tchibo
A my właśnie przeszliśmy na 4 ki pieluchy dopiero, przed chwilą miałam akcje z kąpaniem dziecka obsranego po pachy, sama w domu, on ufajdany nie ma gdzie go odłożyć brudnego, pod kranem ryk, jak tu nalać wody do wanienki... Uff. Ale dałam rade brawo ja!
A pampersy premium są super od jakiejś 21 do. 9 rano potrafi mieć jednego i nie przesiąknięte. -
nick nieaktualny
-
a dawałyście serki homogenizowane czy tylko jogurty, bo znalazłam taki co ma tylko 3 składniki
u nas pampersy przesikane po nocy, zakładam o 23 a o 5 rano dupsko mokre. Jakieś takie ciężkie dupsko się mojemu "maluszkowi" zrobiło, jakby kamieni miała tam napchane, czasem jak leży dalej to nie mam siły jej dźwignąć.
Mamusia ostatnio z czekolady to wino dla mnie jest odpowiednieWiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2016, 20:15
-
nick nieaktualny
-
Mila920 wrote:No Tysia Brusia paskudki z tych Waszych dzieci, bo taaaaaaakie grube. Tysia na pewno masz za tłuste mleko(łeh łeh) a Ty Brusia pewnie Jasia w w mcdonaldzie stolujesz niedobra Ty!
. Mój Tymoniasty dobił do 9kg wiec chyba też zaraz oboz dla niemowlęcych grubasow
.
Eeeej, mój Jaśko ma 11 xDMila920 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bagabaga wrote:Łał Gordżus to musicie mieć super wyposażoną bibliotekę
Serio u nas na nowości są kolejki na zapisy na parę tygodni. A jednymi z nowości są książki, które oddaję je tam ja, bo mi do gustu nie przypadły...
Nie mamTo nieduża miejska biblioteka, chociaż ostatnio dostali spore dofinansowanie to dokupili książki. Pod każdą recenzją mam wstawioną etykietę pochodzenia konkretnej lektury - ostatnio większość to recenzenckie.
-
Btw... A gdzie Tuli??? Jagódce dzisiaj zrównał się wiek brzuszkowy z tym na świecie
Jutro kolej na mojego Księciunia
Jagódka samych uśmiechów solenizantkoPewnie już sama chodzi i peleciały z Tuli na shopping
A my używamy pampersów premium i rano przesiurane na wylot. Już po 3 godz. w ciągu dnia też bywają wilgotne... Lipa... -
D Blanka dziś wzięła do buzi oko lwa i prawie je połknęła z tych piankowych puzzli
w ostatniej chwili zobaczyłam i jej wyjęłam, dobrze, że miałam na pierwszej pomocy jak wyjąć coś z buzi dziecka. Masakra
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2016, 20:37
-
Gorgeous blog świetny! przejrxakam na komórce tylko pierwsze pare stron, ale musze na kompa usiąść i poprzeglądać dalej, bo tel to kiepsko
Ja juz pianki pochowałam, juz takie rozwalone, że masakra, pourywała części i na sprzedaż to sie nie nadają, bez sensu było je kupować mogliśmy od razu dywan kupicgorgeous lubi tę wiadomość
-
d84 wrote:dana dawaj przepis na racuchy
Pół szklanki mm
1 żółtko
3-4 łyżki maki przennej tortowej (ja dałam więcej bo było za leiste)
olej z pestek winogron
W przepisie jest ze jabłko pokroić na talarki, ja zblenderowalam. Żółtko łączyć z mąka, powoli wlewając mleko. Ciasto powinno mieć konsystencje śmietany. Wymieszać ciasto z jabłkiem. I usmażyćd84 lubi tę wiadomość