Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
ja mojemu kupię może nie na gwiazdkę akurat taki dywanik z ulicami i miastem bo na pewno się będzie tym potem bawił.
a podoba mi się ten globus z fb co teraz reklamują ale za mały na toWiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2016, 10:07
tysiaa93 lubi tę wiadomość
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Mój w nocy nie je ale co z tego jaki tak trzeba wstawać do niego pierdylion razy.
Na Mikołaja dostanie dużą maskotę słonia. Co prawda już jest w drodze ale może dotrwa do grudniaA na gwiazdkę chcę zrobić zrzutę od dziadków i od nas i zamiast kupować milion zabawek (bo gdzie ja to wszystko wrzucę) i kupić mu stoliczek edukacyjny ew. jakiś bujak na biegunach.
-
Blanka od moich rodziców dostanie pchacz v-tech a poza tym to nie mam pojęcia, bo ma już chyba wszystko
tonę ciuchów, dwie tony zabawek i nic mi nie przychodzi do głowy. Może coś na lato do ogródka, jakiś basen na piłki. Nie mam inspiracji
-
Oj to nie tylko u nas jeszcze karmienie nocne i te pobudki
moja Ada idzie spać tak 20-20.30 najpóźniej i jak daję jej na noc kaszke po 19stej bo się po kąpieli zawsze domaga tak przed samym zaśnięciem wypija jeszcze ze 120 ml mleka kaszki zje max 100 ml. I pobudka teraz znów 24.00 i 4.00 jak z zegarkiem w pampersie...vayn zapisuję sobie to stwierdzenie hehehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2016, 10:10
vayn lubi tę wiadomość
-
Chciałam tez kupić tego tańczącego robota bebo ale stwierdziłam ze to bez sensu bo i tak ma sporo zabawek, od dziadków dostanie garnuszek na klocuszek z Fishera. Bawila się nim u Polci i bardzo się spodobał
A ja chyba cos takiego kupie
http://allegro.pl/little-tikes-bujak-kon-na-biegunach-konik-gratis-i6025023101.html
Z moją pomocą się w grudniu na tym pobuja a jak podrosnie to sama da radę, i jak będzie cieplej to wystawi się to na podwórko i juzWiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2016, 10:30
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny czy któraś przy kp jeszcze jest na diecie bezmlecznej jak ja? Bo mam pytanie może głupie, ale... Jak mam sprawdzić czy młody dalej ma to uczulenie? Ja mam zjeść trochę nabiału czy jemu podać poprostu serek? Nie chcę żeby była przy tym rewolucja... Szpital średnio mi się widzi. A tak wogle to bratanek też ma uczulenie na mleko ale je Danonki i nic mu nie jest. Czyli tyyyllleee tam jest mleka
a po piątusiu zsypany...
Dałybyście jeszcze linki do tych śpiworków ładnych.. Chyba Biedroneczka dawała fajny link...
Georgous wyślesz i mi linka? Pliz -
nick nieaktualnyKri ja się bałam, bo przecież do 6mca Poli ja nic mlecznego jeść nie mogłam bo brzuch bolał. No ale pewnego pięknego dnia tak mi się mleka zachciało, że wypiłam cały litr na jeden raz... I co i nic jej nie było
Na 7mcy dałam jej jogurtu naturalnego, zjadła połowę i była śluzowata kupka. ALe to podobno normalne, bo organizm może sobie nie radzić od razu z trawieniem białka mleka. Od 8mca zje codziennie/co 2 dni cały jogurt albo serek.
Jeśli boisz się jogurtu to daj zbiel nim zupę, albo daj kaszkę na mm, bo to też mleko krowie.
Danonki polecają dopiero po 3rż, więc to mówi samo przez sie co tam siedzi
Mój śpiworek ma dzisiaj być, jak przyjdzie to wrzucę fotkę -
Tysia a nie wolałabys kupic na biegunach konia? cena chyba niewiele wyzsza.
mój tez je w nocy . były dni gdzie jadł dopiero ok 5 rano a teraz sie cofamy i je koło 2-3.
Ja tez właśnie mysle nad stolikiem edukacyjnym pod choinkenajchetniej kupiła bym juz teraz
co myslicie po takich krzesełkach do karmienia?
http://allegro.pl/krzeselko-do-karmienia-taca-wkladka-nowosc-2016-i6570922753.html?reco_id=c41b9c5c-9b63-11e6-8c16-56847afe9799&ars_rule_id=201
http://allegro.pl/krzeselko-do-karmienia-molino-2w1-moby-system-i6059322731.html
mężowi nie podoba sie to krzesełko z ikei.
Kubuś
-
Dzięki, zastanawiam się co robić. Chyba na razie się wytrzymam.
natalica06 wrote:robiła któraś z Was zakwas na chleb? pszenny zawsze się robi z żytniego czyli najpierw muszę zrobić żytni?
natalica06 lubi tę wiadomość
-
mam nową zabawę d polecenia
kupiłam pakę srajtaśmy i rzuciłam dziecku na środek pokoju i już 40min się nią bawi
też mi się tipi marzy ale kosmicznie drogie są, widziałam fajne trutoriale i może jak dorwę fajny materiał to dam krawcowej to mi uszyje bo cennik ma taniutki. Mi się wydaje że to na starsze dzieci, ale sortery klocków też niby +18 a już się niektore dzieciaczki bawia - mój nie.
Kri najpierw ty wypij mleko np. 2 dni jak małemu nic nie będzie to daj mu i zwiększaj ilość codziennie.Tusiaa, vayn lubią tę wiadomość
17/2/2016 B
11/3/2018 I