Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kri wrote:Dzięki, zastanawiam się co robić. Chyba na razie się wytrzymam.
Ja robię swój chleb, na zakwasie zytnim zawsze. Poprostu potem dodasz samą mąkę juz pszenną i będzie chleb pszenno zytni
Moje dziecko wreszcie je bułkę!!! Do tej pory płakała jak jej dawałam. Dziś dałam jej lekko ciepłą i chyba zaskoczyła, że to dobre rzeczyWiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2016, 13:17
Roberta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyD moja Polka dorwała reklamówkę z biedronki z pampersem. No nosi jak torebkę
Moja je bułke, różnymi różnościami smaruję co tam pod ręką. Masło, twaróg, dżem, pasta jajeczna.
W sumie je bułkę to zadużo powiedziane, bo ona mając jedzenie w rączce ogląda jak zabawkę do buzi nie włoży - zabawek też nie wkłada, w sumie poza swoim paluchem w buzi nic nie ląduje. Jak jej trzymam to zjada
U nas na obiad dziś udka z kurczaka pieczone, idę za ciosem. Dziś jedno udko doprawione łagodnie dla małejd84, Mamusia_synusia lubią tę wiadomość
-
kolejne rzeczy godne polecenia z ali tym razem buty
na oba czekałam 20 dni
https://pl.aliexpress.com/item/Hot-Baby-Shoes-Infants-Crochet-Knit-Fleece-Boots-Toddler-Girl-Boy-Wool-Snow-Crib-Shoes-Winter/32578125739.html?spm=2114.13010608.0.0.dnAdFA&detailNewVersion=&categoryId=200000942
wziełam 5 od końca
https://pl.aliexpress.com/item/Soft-Leather-Baby-Boys-Girls-Infant-Shoes-Slippers-0-6-6-12-12-18-18-24/32250206897.html?spm=2114.13010608.0.0.dnAdFA&detailNewVersion=&categoryId=200000942
wzięłam ze smokiem, te do chodzenia po domu bardzo fajne są17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Kri chyba D ma dobra radę, ale na fb jest grupa dla mam karmiących na diecie eliminacyjnej moze tam zapytaj tam dziewczyn takich jest wiecej, albo na innej grupie o karmieniu piersia, zawsze ktos z tym problemem sie znajdzie
Ja daje głownie piętkę od chleba z masłem , bieluchem, dżemem tym polecanym, ale sama najlepsza bo wszystko zlizuje zamiast chlebek ugryźć -
nick nieaktualny
-
Natalica, teoretycznie to pewnie tak jak się daje mąkę zytnia to pszenną, ale ja zawsze robie tylko z zakwasie żytniego to nie pomogę, w necie na pewno znajdziesz. Ale jak robisz chleb sama z nowego zaczynu ze 2 razy musisz zrobić żeby przepracował żeby ładny chleb wyrósł. Ja myślę, że nic się nie stanie dziecku jak z żytniego zawasu zrobisz na samej pszennej mące. W sumie to dlaczego ja jeszcze chleba nie dałam dziecku? Hehe. Dopiero gluten w zeszłym tyg wprowadziłam kaszką owsianą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2016, 15:14
-
nick nieaktualnyDziękuję w imieniu Polki
Zosia właśnie patrzę i rozpina się po całości a na dole ma rzep z dziurą na nogi.
L nie, jeździmy na siedząco, trochę się jej nie podobało wkładanie na leżakaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2016, 15:33
-
Na rzepy? A to ciekawe, nie widziałam takich.moj ma dwa zamki tylko po całości go nie rozepnę i to jest w sumie minus jak wychodze i okazuje sie, ze jest ciepło.
Ja ostatnio zaparkowałam Florke w becik hahasekunde polecała i za chwile na czworaka i poszła w nimvayn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny