Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Natalica pewnie pobawi sie i pójdzie spac
Dana escrow? Musiałabym to zobaczyć, nie wiem o co chodzi moze nie wysyłają do polski?
Kupiliśmy pchacz w super stanie, ale zainteresowanie średnio, choc była juz zmeczona moze jutro bedzie lepiej -
Hej cioteczki;)
Mało nas ostatnio ale Windows 10 zrabał mi cały system i juz ponad miesiąc czekam na jakiś kabel do zgrania zawartości dysku.
Z tel przy małej nie da się korzystać bo awantura, wiec jestem bez netu.
Klarcia jest cudowna. Fajnie się rozwija,sporo gada i daje mi ogrom radości . Taka mamina się zrobiła a jak wyciąga rączki i tak patrzy na mnie to miłość zalewa mi serce.
Apetyt się poprawił choć waha nadal koguta 9. MIESIĄC 7,600 g. No cóż modelka mi rosnie;)
Pozdrawiamy cieplutko ☺
Mamusia_synusia, Lexi150, Zosia_wop lubią tę wiadomość
Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
córeczka luty 2013, córeczka luty 2016
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot -
tysia ja na pewno kupie hustawke do domu tylko rozpaczam,ze nie moge jej zawiesic u malej w pokoiku no ale trudni powiesze nad lukiem pomiedzy kuchnia a salonem.I basenik z pileczkami.W planie mam tez konia na biegunach i wozek,ale to nie wiem czy na Mikolaja czy troche pozniej bo raczej jeszcze bedzie na to za mala.
Kri ja ostatnio spiworek pokazywalam z La Millou,a co do nabialu to podaj dla malego i zobaczysz czy bedzie uczulenie,a jak sie boisz dla malego to sama zjedz cos.
gorgeous u nas jeszcze jest ciemiaczko.
100 lat dla solenizantow.
nad pchaczem sie zastanawialam,ale ponoc dzieci pozniej jak maja chodzic same to pochylaja sie za bardzo do przodu bo taka pozycje maja przy pchaczu i raczej zrezygnuje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2016, 21:35
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Co do ciemiaczka to moje dzieci wszystkie rodziły się z dużymi i całkowicie zarastaly dopiero po 18 miesiącu życia.
Klarcia tez ma duże ale lekarz mówi ze jak najbardziej ok.
Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
córeczka luty 2013, córeczka luty 2016
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot -
Ciemiączko u nas tez jeszcze duże. A pchacz robi tez za wózek dla lalki, wiec pierwszy juz mamy i lala sie mieści tylko co jak Florentynka jeszcze nie wie po co to i do czego
-
Gorgerous moge prosić słynnego linka i ja?
kiedyś duzo czytalam, ale kiedy to było.. w technikum hehe 'pamiętniki wampirów' pozniej coraz mniej, moze zainspiruje mnie Twój blog, kiedyś czytanie bardzo mnie relaksowalo, a przydałoby mi się ojj tak
-
Gorgeus coś czuję, że będziesz miała nie tylko brata jako swój sukces. Zobacz ile koleżanek się nawróci dzięki twojemu blogowi
Kto zamówił z Ali lalkę metoo z oczami i może polecić linka? I o tego króliczka do przebierania poproszę znowu linka. Idę do 4 latki na urodziny i myślicie ze to będzie dobry prezent? Jak tak, to która lepsza? A może lalka frozen? Bo widziałam i takie.
Mamy od dziewczynek juz napisały co na mikołajki/gwiazdkę dla nich, a dla chłopców? Dawajcie pomysły na każda kieszeń (bo wiadomo, ze inaczej stać ciocie czy wujka a inaczej prababcie).gorgeous lubi tę wiadomość
-
Gabrysia jeszcze ma spore ciemiaczko. Wczoraj usnela o 20 i miałam nadzieje ze tak zostanie a tu dupa, usnela chwile po 22
Baga zamowilam lalkę metoo ale jeszcze nie doszła, linka do kroliczka którego się ubiera podrzuce ci jutro jak odpale komputer, chyba ze któras szybciej to zrobiwydaje mi się ze dla 4latki ta lalka metoo to fajny prezent, ten króliczek też
-
nick nieaktualny
-
D mi dziewczyny doradzily dzień wczesniej posmarować grubiej np. olejem kokosowym (ale nie wiem jakim). Myśle ze dzieciowym balsamem tez bedzie ok. I przed kąpielą też posmaruję. Ja mam wielorazową kapielowke, ale chyba juz bedzie za mała i kupie w Rossmanie albo w biedrze te jednorazowe .
No ręcznik i moze szlafrok?
I gdzie ja mu kupię klapki?