Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMy właśnie po spacerze... śpiworek mega wielki, chyba posłuży do 4 rż. Włożyłam pasy w środkowe otwory, będę musiała go podnieść trochę. Dzisiaj u nas pięknie, ale chciałam przetestować
D
https://www.facebook.com/groups/404606579732436/Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2016, 13:35
d84, Lexi150 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Vayn bo główne zbioru cytrusów wypadają na styczeń u nas i wtedy sa najlepsze i najtańsze, poniek to juz te przechowywane kupujemy, tak jak papryka tania jest w okolicach września/października, oczywiście pozniej produkcja tez jest ale juz nie ma takich zbiorów, a pomidory i papryka szklarniowa jest likwidowana w szklarniach końcem roku w woekszosci miejsc - to moja branża w pracy
-
Dziecko mi ktoś podmienił! od wczoraj jest jęczyciel - dręczyciel do potęgi. Tylko na ręce i ciągle się do mnie główką tuli, jest kochana nie powiem, ale ruszyć się bez niej nie mogę. Mam nadzieję, że to jakiś skok i że jej to szybko minie, bo nawet w nocy nie spała, albo się obudziła wczoraj o 21 co jej się chyba nigdy jeszcze nie zdarzyło.
PS. jaka tu ciszaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2016, 17:49