Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
vayn wrote:Dziękuję w imieniu Polki
Zosia właśnie patrzę i rozpina się po całości a na dole ma rzep z dziurą na nogi.
L nie, jeździmy na siedząco, trochę się jej nie podobało wkładanie na leżaka
Aaaa myślałam że on tylko do pozycji leżącej się nadaje...zacofana jestem -
nick nieaktualny
-
Georgeus a ja też dostanę linka? Jak próbuje napisać wiad to mnie wyrzuca ale ja tylko na tel jestem.
Jasiek dziś sam pierwszy raz usiadł z czworaka no i pelza ale nie do zabawek tylko do... Mega swiecacego zegarka. Zresztą on jest fascynat lancuszkow pierscionkow itp już 3 łańcuszki mi zerwał. Chyba będę miała syna jubilera.Lexi150, Tusiaa, tysiaa93, gorgeous, Mamusia_synusia lubią tę wiadomość
-
A przyszła mi dzisiaj pierwsza paczka z Ali. Jest to pojemnik ma mokre chusteczki. Ja zawsze narzekałam ze ciężkie są te chusteczki jak nosze je w torbie i u kolezanki zobaczyłam taki pojemnik ale oczywiście na naszym Allegro drogo wychodził. Poratowali Chińczycy
https://pl.aliexpress.com/item/2016-New-Baby-Convenient-Portable-Wet-Wipes-Boxes-Carriage-Pram-Outdoor-Use-Transparent-Box/32753980950.html?spm=2114.56010208.4.30.yhSOlz
-
nick nieaktualnyHej
widzę, że u was rozszerzanie diety na całegou nas cały czas na spokojnie, warzywa, owoce, mięso z królika i cielęcina. Póki co Nina nie jadła jeszcze glutenu a po jajku dostała uczulenia
nabiał to już w ogóle nie wiem kiedy wprowadzę, na pewno nie przed ukończonym 1 rż.
Pozdrawiamy Ciotki
Kri, Lexi150, Zosia_wop lubią tę wiadomość
-
Sto lat solenizanci!
Mila nie tylko Tymon ma wielką stopę. Ja z Ali zamawiałam buciki 3 to około 13 cm. I są tylko lekko przydużej na skarpetę frotte w sam raz
Ja też blog Gorgeus prześledziłamz działu dla dzieci pododawałam pozycje do Mieszkoteki, bo Mikołaj i gwiazdka się zbliża. Ja oubię dawać książki, sama sobie zamawiam. Małemu w tym roku też. Komentarz był: "biedne dziecko". WTF?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2016, 20:52
gorgeous lubi tę wiadomość
-
L, to tylko książki przeczytane od założenia bloga, a pomyśl ile ich było wcześniej
Bruśka, wysłałam zaproszenie do przyjaciółek
Bagabaga, cieszę się, że mogłam zainspirować Cię do zakupu konkretnych tytułów dla Miszkija też czasami słyszę nieco prześmiewcze komentarze co do tego, że Jaśko tylko książkami by się bawił, ale olewam
L lubi tę wiadomość