Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMy właśnie miałyśmy gości, przyjaciólka wpadła z synkiem bo lekarz miał opóźnienie. Dziewczyny on przeszdł połowę mojego dużego pokoju... Stoi stoi nagle się puszcza i idzie w siną dal.. a jest z 19 stycznia. No mi kopara opadła. Pola się patrzy na niego i nagle do niego mówi kot
hehe nie wiem co to oznacza no ale
ostatnio często kot mówi
Mamusia_synusia lubi tę wiadomość
-
Od tej babki co kupiłam pchacz córka podobno zaczęła chodzić mając 9mcy, ja podobno miałam 10 mcy... A syn siostry mając 14mcy...nie ma reguły
tylko moja bacia co dzwoni to juz sie pyta czy chodzi i jak mowię ze nie chodzi to zmartwiona jakby to wyścig był czy co
-
Kupiłam w hm dwie pary spodni na 86 niby jedna firma a jaka różnica, tabela rozmiarów ta sama, w pasie te krótsze nawet szersze
L, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo dla mnie to takie odległe
A tu tak prawdę mówiąc może być chwila i zaskoczy. Zosia u nas nie ma telefonów czy chodzi tylko czy już są zęby... Babcia, wujek, ciotki... NO ALE JAK TO NIE MA ZEBOW.. i się przechwalają ile to ich dzieciaki miały jak zęby wyszły
-
Dziewczyny Igor po raz pierwszy od miesiąca zasnął sam w łóżeczku w ciągu dnia. Bez bujania, bez lulania. Jestem taka dumna!
Może w końcu wracamy pomału do normy...
Zosia_wop, Tusiaa, L, tysiaa93, Mamusia_synusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tak to chinosy, nie wiem czy sie czepia cos bo jeszcze nie zakładałam bo to 86 kupiłam z promo z myślą o następnej wiośnie/lecie, sa bardzo cienkie, mam inne różowe z c&a grubsze i są super polecam. Sama mam spodenki i spodnie czarne z hm to tez sie wszystko w nie czepia, nie lubie ich
-
Lexi150 wrote:Brać ręczniczek, szlafroczek jak masz i pieluszki do kąpieli. Ja kupiłam w biedrze.
Gorgeous a Wy przecież byliście u neurologa. Nie mówił nic nt. ciemiączka? Sama możesz iść pobrać krew Jaśkowi i sprawdzić poziom wit.D. Jak będzie za wysoki wtedy trzeba albo odstawić albo dawać co kilka dni.
No właśnie neurolog to zauważyła. Już zrobiliśmy badanie przezciemiączkowe - faktycznie ciemiączko jest małe i już zarastające, ale w główce jest wszystko w porządku. Przy okazji, tak jak się spodziewałam, Jaśko ma refluks. -
szara myszka wrote:Gorgeous podziwiam! Super się Twój blog prezentuje! Zainteresowała mnie ta m. Witkiewicz - która jej książkę polecasz na początek?
Myszko, dziękuję!!! kochana jesteśOstatnio przeczytana "Opowieść niewiernej" zachwyciła mnie, więc może od tej zacznij
podobno "Po prostu bądź" też cudowna, ale na razie czeka na półce na lepszy czas
szara myszka lubi tę wiadomość
-
Made in bangladesch to chyba jednak nie chonczyk sie rypnął tylko jakis opalony
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2016, 11:03
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTeściowa w zeszłym roku jak leżałam w szpitalu w grudniu trochę przegięła i na przeprosiny kupiła śpiworek dla Poli na 68.. wiecie że on jest dobry? żeby było śmieszniej możliwe że nawet całą zimę w mogłaby w tym jeździć w wózku
Ja kupiłam body z ff na 80 i te na długi rękaw są akurat, a te na króki rękaw założyłam jak Gabrysia nas odwiedziła. Na Poli wisiałytysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Vayn u nas tak samo, babcia Jacka ciągle sie pyta czy Gabrysce wyszły jakieś nowe zęby, codziennie wychodzi jej po jednym aż będzie miała 40
Zosia ładne te portki
Lexi brawo!
Natalica w Bangladeszu to prędzej różne rzeczy paląhaha