Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
gorgeous wrote:No właśnie neurolog to zauważyła. Już zrobiliśmy badanie przezciemiączkowe - faktycznie ciemiączko jest małe i już zarastające, ale w główce jest wszystko w porządku. Przy okazji, tak jak się spodziewałam, Jaśko ma refluks.
Witam w klubie. Mikołaj tez ma refluks. To jest gorsze niż kolki, możecie mi nie wierzyć.gorgeous lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzytałam ten artykuł na grupie na fb, masakra poprsotu. Były też komenatrze, że później przez to rozwody są, i kobiety same sobie winne...
Ja wrzuciłąm ostatnio na grupie fb link do posta gdzie dziewczyna pytała co zrobić żeby jej dziecko 5mcy w końcu przesypiało całe noce. Najwięcej komenatrzy miał post dot. przelewania jajka nad dzieckiem jak śpi w szklance wody święconej. Ja się uśmiałam, po czym okazało się, że to ja jestem zacofana bo to działa
Dostałam katalog z hmu zapakowany w folię, Polka miętoliła go cały spacer, teraz też się nim bawi -
Roberta wrote:Witam w klubie. Mikołaj tez ma refluks. To jest gorsze niż kolki, możecie mi nie wierzyć.
Kurde Vayn to dobry sposób, trzeba spróbowaćMoże to jakas siła nieczysta w dzieciach siedzi i dlatego nie przesypiaja nocy
W końcu zrobiłam dzisiaj Gabrysce jesienne zdjecia bo sie od miesiąca za to zabieralam, dobrze ze liście jeszcze były haha -
Jaka mamy piękna wiosenna jesien od wczoraj na termometrach ok 20st.
http://static.pokazywarka.pl/i/7032811/468084/image.jpg
http://static.pokazywarka.pl/i/7032811/745767/image.jpg
Lexi150, tysiaa93, Bruśka, dana222, Mamusia_synusia, Tusiaa, L, vayn lubią tę wiadomość
-
To ja Wam powiem coś smieszniejszego, jestem już tak zmęczona, sfrustrowana i obolala po ostatnich nockach, a konkretniej usypianiem Księcia od nowa co godzinę.. (na rękach!) A dziś doszedł i taki dzień.. rano pospal 1h i do tej pory nic.. a czasem o tej porze na juz 3 drzemkę. Ze chyba zaraz wyciagne jaja z lodówki i będę przelewać! Tylko skad ja wezme wode swiecona, mam poprosic ksiedza o odrobine na Tymona demona czy odrazu egzorcyzmy jakies przeprowadzać?
wez vayn zapytaj na tym forum
tysiaa93, Mamusia_synusia, L lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Trzymajcie kciuki, bo mam znowu drętwienie plecow az do stopy, bez tabletek nie daje rady chodzić tak boli, więc albo jajka zadzialaja albo matka będzie na sor wieczorem po jakiś magiczny zastrzyk jechac. Dobrze że Luby w domu to w końcu na chwile sie położyłam i odrazu lepiej.
-
A i dziwne bo od jakiś 2-3 dni nie chce jeść nic poza moim mlekiem! Ani owocami ani warzywa ani zupy ani jogurtu no nic! A chciałam zmniejszać karmienie o 1 posiłek no i nie ma teraz jak
-
Padł.. bo zaśnięciem nie można tego nazwać.. Luby od kilku miesięcy nie umiał go sam ululac, a dziś taaadaaam!
. Ja to aż się poryczalam z tej niemocy dzis.. no ale trzeba trzymać się tego, ze przeciez te nasze maluchy bez przerwy tak nie dadzą rady i liczę dziś na przespana noc!
-
Chyba mamy zęba dolna jedynkę oczywiście nie da sobie zajrzeć. Rano o 8;30 kasza i od razu musiał iść spać był tak marudny. Pospal gidzine. Dalej brzeczal. Ale dało się ogarnąć. Dałam mu zupę i apogeum marudzenia tarcie oczu to jak zupę dałam mu ok 12 12/30 to po zaraz biegiem spać walczył z 30 min i spał do 15;40. Wydaje mi się że wyszedł ale zajrzeć tam wyczyn.