Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2016, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia ja widziałam w auchanie ładne ubranka i nawet cena spoko ok 35 zł a byłam po szczotkę do butli w pepco i taki komplet nieciekawy 20. Jutro w biedrze koce świecące w ciemności i piżamy z peleryna.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2016, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia to ja już mu żony szukać muszę aby się jakaś zdecydowała.

Zosia_wop, tysiaa93, nick nieaktualny, Mamusia_synusia lubią tę wiadomość

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2016, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja swojemu tez dentionoxem smaruje. Mój sie w nocy budzi i siada jak woda nie działa to od razu masc na dziąsła smoczek w dziub i kłade i nieraz sie udaje ze spi.
    Ja sie w nocy tak cicho przekrecam jak myszka bo mój od razu słyszy. a mój mąż nie patrzy na nic tak głosno sie szamota pod ta kołdra że mnie to wkurza , chrapie i normalnie z pięści go wale zeby przestał :|

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2016, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A smarujecie tymi zelami zgodnie z zaleceniami że do 3 razy. Bo ja chyba mniej niż ziarno grochu wycidkam i czasem czrsciej przynajmniej przy bobodencie a z tym ddntinoxem to chyb bardziej uważać trzeba

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2016, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja smaruję głównie na noc i czasem w nocy jak się obudzi i marudzi. W dzień zdarza się ze posnaruje też z raz ale to rzadkość. A wyciskam ile mi się wycisnie :D w nocy po ciemku to różnie bywa hehe mój ostatnio nie chce dawać dziąsła tzn otwiera buzię , ledwo co dotknęła dziąsła i już głowę przekreca albo odpycha ręka moja rękę :P

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2016, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wy wszystkie macie krzesełka do karmienia takie z miękkim siedziskiem ? Bo jak patrzyłam na ceny to mnie trochę przerażają po 200-300 zł i w zwyz .

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2016, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brusia wyrośnie z tego i kiedys bedziesz mu to wypominać :P i śmiać przy przyszłej zonie ;)

Tusia ja to wiesz mam ikea to nie ma miękkiego, a to chicco co mamy to tez jakies suoer miękkie to nie jest tylko taka cerata na wierzch

Temat zebow to jest czarna magia dla mnie, dentinoxem juz smarowałam z miesiąc temu, a do tej pory nie mamy zebow haha

Bruśka lubi tę wiadomość

hchy0tc79jyv0psk.png

https://www.maluchy.pl/li-72379.png
    Niskie amh, endometrioza...
    Aniołek [*]12.2014
  • dana222 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2016, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co moj synek zaczął trenować o 21, stanie w łóżeczku przy barierkach, a juz prawie spał, nie No juz spał 3 minuty, po czym uznał ze czas na trening. I udało sie, brawooo, zawołałam męża i ten uznał ze trzeba obniżyć na sam dół łóżeczko, dał mi Michała, powyciągal wszytsko z łóżeczka i wziął sie do roboty.

Tusia moj maz tez sie nie przejmuje w nocy, chrapie, kaszle i głośno zmienia pozycje. Tez nieraz dostał ode mnie za to

Ja smarowałam zeby dentonoxem i calgielem, starałam sie zeby niezbyt czesto, ale zauważyłam ze mojemu synowi najlepiej pomagają jego paluszki

zem33e5e6q3eb1ur.png
    zem32n0aejiedvpj.png
  • natalica06 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2016, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja smarowalam maścią w sumie podczas kryzysu to za każdym razem kiedy jeczala, na noc dawalam czopek jakiś przeciwbólowy, Brusia tak jak piszesz w nocy to obstawiam zeby. 2 noce mieliśmy takie ze ona spala tylko jak ja nosiłam i kolysalam, w pozycji pionowej a tak to płakała, myślałam że mi ręce odpadna ale szkoda mi jej było więc nosiłam ale jak widać po jakimś czasie mija :-) Blanka jeszcze tez gorączkę ma na zeby. Oczywiście jak ja coś boli to płacze i wolą mama mama i nikt inny nie moze dotykać

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2016, 22:13

201602111680.png
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2016, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja rzadko smaruje bo i tak Igor od razu wszystko zlizuje :P
    Jak daje viburcol to nie daje ibufenu. Ogólnie to przez ostatnie dni daje na noc viburcol a kolejnej nocy ibufen. Na zmianę. W ciągu dnia nic nie dostaje.

Jaką pastę używacie? Czy w ogóle używacie? W sensie do ząbków dla Maluchów :D

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2016, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dana brawka dla Michałka, u nas jak tak zaczęła wstawać to nice były straszne bo co sie budziła to od razu na nogi chciała wstWac, z reszta teraz nie lepiej ledwo co sie budzi i juz siedzi tylko, ze sie przewraca bo jest zaspana no czasem komedia :) chyba tak właściwie nie spi po nocach od czasu rozszerzania diety plus rozwój ruchowy i tak to sobie trwa do tej pory od 3mcy :(
    Az boje sie co bedzie jak dojdą do tego zeby...

dana222 lubi tę wiadomość

hchy0tc79jyv0psk.png

Aniołek [*]12.2014
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2016, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexi kiedys dodawałam jaka polecały na grupie, a teraz tez czytałam, że ziajka ok

hchy0tc79jyv0psk.png

Aniołek [*]12.2014
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2016, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My używamy dentinoxu tak średnio 3 razy dziennie, ale nie codziennie .Do tego camilia. Ale mój tak nie cierpiał jak wasze. W dzień marudził niemiłosiernie to rączki. Budził sie owszem w nocy, ale camilia i lulu i spał dalej. Biedne jesteście i te dzieciaczki.

atdc6iyei0o27of5.png
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2016, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze nie poszłam spac, a juz jestesmy po pierwszej pobudce, zapowiada sie ciekawa noc :-x poerszy sen 3h,a ile u Was od położenia do pierwszej pobudki mniej wiecej mija?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2016, 22:54

hchy0tc79jyv0psk.png

Aniołek [*]12.2014
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2016, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pastę używamy Ziajki z Eugeniuszem. Jaka to frajda. Uśmiech pełna gęba na widok szczotki. Odpowiednia piosenka i kasowniki umyte :)

atdc6iyei0o27of5.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2016, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam nic nie mówię, bo mój ładnie śpi od 20.00 do 5.30. A potem przeniesiony do nas jeszcze godzinkę. Wiec nawet nie śmiem narzekać na nocne spanie.

atdc6iyei0o27of5.png
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2016, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baga o matko to tak mozna ?! Dka mnie nie do pomyślenia, zazdraszczam ;)

hchy0tc79jyv0psk.png

Aniołek [*]12.2014
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2016, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mozna słyszałam nawet o dzieciakach co 12 h śpią...

atdc6iyei0o27of5.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2016, 06:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jrst tu ktoś pytanie mam mały kaszle i poszlabym do lekarza ale już w 3 przyvhodniach kiedyś byłam na wizytach jednorazowych mogę tam iść jeszcze raz? Do którejkolwiek.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • natalica06 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2016, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brusia moim zdaniem możesz iść gdziekolwiek gdzie miejsce będzie. Zosia moja Blanka śpi 10-11 godzin :-) od ok 19 do 5-6 rano bez pobudek, czasem tylko na smoka ale ostatnio i to się rzadko zdarza. Poza tym nawet jak mamy gości i ona zaśnie przy nich to jej nic nie budzi :-) ostatnio znajomi wyszli grubo po 24.

201602111680.png
‹‹ 2175 2176 2177 2178 2179 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ