Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
ja swojemu tez dentionoxem smaruje. Mój sie w nocy budzi i siada jak woda nie działa to od razu masc na dziąsła smoczek w dziub i kłade i nieraz sie udaje ze spi.
Ja sie w nocy tak cicho przekrecam jak myszka bo mój od razu słyszy. a mój mąż nie patrzy na nic tak głosno sie szamota pod ta kołdra że mnie to wkurza , chrapie i normalnie z pięści go wale zeby przestałKubuś
-
Ja smaruję głównie na noc i czasem w nocy jak się obudzi i marudzi. W dzień zdarza się ze posnaruje też z raz ale to rzadkość. A wyciskam ile mi się wycisnie
w nocy po ciemku to różnie bywa hehe mój ostatnio nie chce dawać dziąsła tzn otwiera buzię , ledwo co dotknęła dziąsła i już głowę przekreca albo odpycha ręka moja rękę
Kubuś
-
Brusia wyrośnie z tego i kiedys bedziesz mu to wypominać
i śmiać przy przyszłej zonie
Tusia ja to wiesz mam ikea to nie ma miękkiego, a to chicco co mamy to tez jakies suoer miękkie to nie jest tylko taka cerata na wierzch
Temat zebow to jest czarna magia dla mnie, dentinoxem juz smarowałam z miesiąc temu, a do tej pory nie mamy zebow hahaBruśka lubi tę wiadomość
-
Wiecie co moj synek zaczął trenować o 21, stanie w łóżeczku przy barierkach, a juz prawie spał, nie No juz spał 3 minuty, po czym uznał ze czas na trening. I udało sie, brawooo, zawołałam męża i ten uznał ze trzeba obniżyć na sam dół łóżeczko, dał mi Michała, powyciągal wszytsko z łóżeczka i wziął sie do roboty.
Tusia moj maz tez sie nie przejmuje w nocy, chrapie, kaszle i głośno zmienia pozycje. Tez nieraz dostał ode mnie za to
Ja smarowałam zeby dentonoxem i calgielem, starałam sie zeby niezbyt czesto, ale zauważyłam ze mojemu synowi najlepiej pomagają jego paluszki
-
Ja smarowalam maścią w sumie podczas kryzysu to za każdym razem kiedy jeczala, na noc dawalam czopek jakiś przeciwbólowy, Brusia tak jak piszesz w nocy to obstawiam zeby. 2 noce mieliśmy takie ze ona spala tylko jak ja nosiłam i kolysalam, w pozycji pionowej a tak to płakała, myślałam że mi ręce odpadna ale szkoda mi jej było więc nosiłam ale jak widać po jakimś czasie mija
Blanka jeszcze tez gorączkę ma na zeby. Oczywiście jak ja coś boli to płacze i wolą mama mama i nikt inny nie moze dotykać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2016, 22:13
-
Ja rzadko smaruje bo i tak Igor od razu wszystko zlizuje
Jak daje viburcol to nie daje ibufenu. Ogólnie to przez ostatnie dni daje na noc viburcol a kolejnej nocy ibufen. Na zmianę. W ciągu dnia nic nie dostaje.
Jaką pastę używacie? Czy w ogóle używacie? W sensie do ząbków dla Maluchów -
Dana brawka dla Michałka, u nas jak tak zaczęła wstawać to nice były straszne bo co sie budziła to od razu na nogi chciała wstWac, z reszta teraz nie lepiej ledwo co sie budzi i juz siedzi tylko, ze sie przewraca bo jest zaspana no czasem komedia
chyba tak właściwie nie spi po nocach od czasu rozszerzania diety plus rozwój ruchowy i tak to sobie trwa do tej pory od 3mcy
Az boje sie co bedzie jak dojdą do tego zeby...dana222 lubi tę wiadomość
-
My używamy dentinoxu tak średnio 3 razy dziennie, ale nie codziennie .Do tego camilia. Ale mój tak nie cierpiał jak wasze. W dzień marudził niemiłosiernie to rączki. Budził sie owszem w nocy, ale camilia i lulu i spał dalej. Biedne jesteście i te dzieciaczki.
-
Jeszcze nie poszłam spac, a juz jestesmy po pierwszej pobudce, zapowiada sie ciekawa noc :-x poerszy sen 3h,a ile u Was od położenia do pierwszej pobudki mniej wiecej mija?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2016, 22:54
-
Brusia moim zdaniem możesz iść gdziekolwiek gdzie miejsce będzie. Zosia moja Blanka śpi 10-11 godzin
od ok 19 do 5-6 rano bez pobudek, czasem tylko na smoka ale ostatnio i to się rzadko zdarza. Poza tym nawet jak mamy gości i ona zaśnie przy nich to jej nic nie budzi
ostatnio znajomi wyszli grubo po 24.