Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Minelo 30 min a ja dalej w tym samym miejscu
ale obiad to juz mus, a sprzątać musze bo mieliśmy mały remont troche sie kurzyło, a ja nie nam kiedy to ogarnąć czyt. Nie chce mi sie, sił brak
-
nick nieaktualny
-
Baga! Szydełkujesz? Cudowny Yoda, od razu poznałam, fanami jesteśmy
a samo ubranie to mógłby być mały Luke Skywalker
świetne!
Wszystkiego dobrego dla Jasia i żeby w końcu dał odpocząć mamie! O!
Jak zrobić kisielek z soku malinowego? Ktoś wczoraj pisał o tym. -
nick nieaktualnyKri ja robiłam z kompotu malinowego, wlałam do garnka przetarłam owoce przez sito. Zagotowałam, w szklance wymieszałam wodę z mąką ziemniaczaną - na oko ja musiałam zrobić to 2 razy bo było rzadkie. Pogotować chwilę i gotowe. Ja nie dosładzałam bo to dla młodej było robione, małżu się zachwycał że kwaskowate
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2016, 18:03
-
Dzięki dziewczyny.
Tak czapka na szydełku robiona wieczorem w 2 h. Mały spał i nie było nawet jak zmierzyć
My też jesteśmy fanami. To znaczy ja. A mój niemąż się ode mnie zaraził. Wiecie, że chłop prawie 40 na karku i nigdy Gwiezdnych Wojen nie widział. A jak mu puściłam to zakochał się. Jak się nam syn urodził to rozsyłaliśmy SMS, ze "Han Solo T.... już jest po tej stronie mocy"
To Vayn popełniła ten kisiel, co aż klawiaturę obśliniłam na myśl o nim! -
Duzo zdówka dla solenizantów
Miszka super wygląda w tym wdzianku
Kuba juz chodzi przy meblach, łózkutupta z nogi na noge
raz w nocy sie budzi zpłaczem. a pozniej spi prawie do 6myslę że to na górna jedynkę bo juz niedługo powinna sie przebic
Kupiłam krzesełko nie jestem zadowolona. moze jestem za bardzo wymagająca
aa i przeczytałam druga ksiązke witkiewicz "po prostu bądż" jeju ale mi łzy ciekły po policzkach jak czytałam. Moze dlatego że miałam tez kiepski humor. Nie mogłam sie oderwac od czytania
Jskis czas temu przez przypadek przeczytalam online - zamek z piasku tez witkiewicz. Tez fajna ksiązkaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2016, 18:42
tysiaa93, Bruśka lubią tę wiadomość
Kubuś
-
Ooooo kisiel tez musze zrobić!
Ostatnio mała nic mi die chce jeść, dzis zrobiłam naleśniki to skubnęła troche, ale mam wrażenie ze nic to do przodu nie idzie tylko sie cofa, jeszcze jest troche czasu 4-5mcy do powrotu do pracy i do tego czasu musi nauczyć sie jeść w dzien co innego niz cycuś, nawet sobie nie wyobrażam jak to bedzie zostawic ja na tyle godzin chyba bardziej to przeżyje niz ona -
Dzięki dziewczyny ale dalej wstał brzeczacy. Fotek kilka jest ale 3 osoby zaangażowane i upocone. Za ruchliwy jest. Tylko nie mogę nic wstawić bo jest komunikat że za mało pamięci.
Wiecie ja już taka matka wariatka co choroby świata po szpitalu widzi. Gorączki nie ma, pampersy są zasikane w szpitalu kazali sprawdzaći jeśli zdarzają się suche to badać mocz od razu. Myślę że te żeby tak dają w kość bo na dole dwa na raz i chyba bo nie daje zobaczyć dwa na górze tak od razu. Do tej pory ani jeden. W nocy budzi się takim dziwnym płaczem czasem picie pomaga czas już tylko mleko. Smoczek drapanie nic. A jak czuje usłyszy że tylko się przekrecam to id raxu syrena. Myślicie że to żeby tak działają? Po mleku na noc dentinoxem mu zasmarowalam. Ale ibum mu na noc nie dałam. Bo w dzień dałam viburcol i po godzobie od tego ibum też tak dajecie czy jedno na raz? Za to pospal bez płaczu i wybudzania 2,5 godziny. Zakaszlal dziś parę razy i ja już sama nie wiem czy to ślina czy co głównie po tym tdn kaszel jak się naskakal na stojaka.