Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Brusia pewnie ze tak, idź tam gdzie miejsce, oby to był falszywy alarm.
Z pobudkami różnie bywa, czasem jak poloze ją na noc do snu to budzi się juz po 30 minutach. Loteria
Mamy piątego zęba! Górna, lewa dwójkaTen na całe szczęście wyszedł prawie całkiem bezboleśnie.
natalica06, Lexi150, vayn, Tusiaa, Zosia_wop, Mamusia_synusia, L lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tusia piszesz do sprzedawcy, że chcesz oddać i on Ci powie co i jak. Sprzedawcy na allegro ściemniają, że zwracasz na własny koszt ale to nieprawda, muszą Ci oddać kasę za obie przesyłki, jak nie będą chcieli tego zrobić, to ustaw sobie konflikt czy spór i wtedy allegro to na nich wymusi.
-
dana222 wrote:Natalica chciałabym przeżyć jedna taka noc, ale znając życie jakby Michał dłużej pospal to by sie z piersi kamienie zrobiły i nie mogłabym spac z bólu.
dana222 lubi tę wiadomość
-
Wojtuś karmiony piersią spał, czas przeszły, całe noce
teraz budzi się ze dwa razy i daję cyca ale to chyba nie z głodu a na uspokojenie. A czy wasze kręcą się i to je wybudza? Mój potrafi na śpiąco zrobić czworaka i to go oczywiście obudzi
A bobodent jest dobry bo ma lignokaine środek znieczulający i musi działać, ja dawałam czasem częściej niż 3 razy ale zawsze na koniec palca, dużo mniej niż ziarnko grochu jak tam piszą. -
Tusiaa wrote:Natali - W zwrotach ma na stronie napisane ze to konsument pokrywa koszty zwrotu rzeczy. Myslisz ze zwróciłby . Aaa jesli sprzedawca nie bedzie mi odp to wtedy tez mam załozyc ten spór ?
-
Dzisiaj Kuba spał bardzo ładnie w nocy
poszedł spac o 20. standardowo pobudka po 23 lulanie, smarowanie dziąsła i zasnał ze mna. Prezełozyłam go do łózeczka i spał do 7 godz
Myslałam, że zasikał łózeczko. Stał i patrzył sie w dół i było słychac jak sika. Zerwałam sie szybko jak głupia i macam wszystko czy cos mokre a sie okazuje ze wszystko suchePampers z babydream super na noc. Całą noc wytrzymuje i o 7 nie był jakis nabity bardzo. Zawsze wszystkie były mega napompowane.
Kubuś
-
nick nieaktualnyNatali a tam nieprzespane noce. Powiem Wam, że odkąd Pola nie budzi się w nocy to ja jak zombie chodze... Śpię 8-10h i ledwi na oczy patrzę. Jak miałam pobudki co 2h to śmigałam jak nówka. Jak spać nie potrafi to biorę ją do nas, ładnie śpi wtedy ;d
Chciałabym zobaczyć "zębaty" uśmiech -
A chciałabyś żeby Twoja gwiazdunia robiła użytek z zęboli tak jak moja i ciągle Cię po czymś gryzła ?
najgorsza jest chwila nieuwagi jak mi się bawi ręką, tylko hyc i już jestem ugryziona, ja chciałabym zobaczyć raczkowanie, pewnie tak jak Ty zęby
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
u nas obślinione jest wszystko dookoła. Kupiłam tą miseczkę z przyssawką i będziemy się uczyć jeść łapkami, chyba już czas, bo jak jej coś wypadnie z buzi to często zbiera sobie z ubranka i wkłada do buzi. Vayn może to przez to że dziąsła nie swędzą i nie pcha do buzi.
-
nick nieaktualnyNo właśnie swędzą, potrafi się wśćiekać i wyżywać paluchem albo na swojej dłoni. Smaruję tym dentinoxem, czuć górki na dziąsłach. Ale kiedy tam zęby się pojawią to ja nie mam pojęcia. Nie wiem może to taki typ który nie będzie brał nic do buzi... Przez prawie 10 miesięcy żadna zabawka nie wylądowała w buzi