Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny a coś takiego?
https://www.twojpasaz.pl/pl_PL/p/produkt/152079?gclid=CjwKEAjwwOvABRC08aedoZ_lnTMSJACs_cbue9aPWXTX4EbcvUVWB9XZI9R6KCvpUBreaWxR8KbMcRoCqUzw_wcB
Edit
Uwaga! nie nadaje się dla dzieci poniżej 3 roku życia
Ale pewnie znajdę coś podobnego dla młodszych dzieckaów. To tak poglądowo wkleiłamWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2016, 11:20
-
nick nieaktualny
-
Vayn a jakies kocyki minky do łóżeczek? Tez zawsze fanie wyglądają moze gdzieś jest promocja? Ja bym sie ucieszyła mimo ze mam z reszta terZ zabawki drożeją bo swieta, po świętach beda wyprzedawać
-
nick nieaktualny
-
Tusiaa wrote:Mila - mi nie odpowiada towar. Wszystko z nim ok. I jeszcze pytanie. to ja bede 2 przesyłki w plecy? kiedys zwracałam łózeczko turystyczne ale z jakiejs stronki i byłam w plecy tylko jedna przesyłke (jak wysylałam kurierem ).
Tusiaa lubi tę wiadomość
-
My mamy to i uważam to za dobry prezent:
http://www.smyk.com/catalog/product/view/id/166643/?gclid=CMTVo-K7jNACFSH3cgodLEsN6w&gclsrc=aw.ds
ciekawe jest też to:
https://www.feedo.pl/woody-labirynt-biedronka/
te labirynty są w różnych wielkościach i cenach -
Od paru dni ledwo Was nadrabiam, ale nie mam czasu pisać.
Nocki u nas beznadziejne. Ale 2 dni temu przystawiliśmy łóżeczko do naszego i wyjęłam szczebelki. Małemu chyba się wydaje, że śpi z nami, a ja nie mam jego nóżek na twarzyNo i wyplutego smoka mam na wyciągnięcie ręki
Tak chyba jest wygodniej. A jak się budzi to przypełza do mnie
Baga pisałaś, że może noce są kiepskie przez ząbki. Raczej nie, bo w sierpniu wyszły 2 na dole, a CAŁA góra idzie już 3 miesiące i nic. Teraz tylko na dole 2 i 3 też są w kolejce od 2-3 tygodni i nadal nic.
Więc nabrzmiałe dziąsła nie robią na nim wrażenia.
Ja jestem w szoku jak Waszym dzidziolkom ząbki wychodzą w 2-3 dni, góra tydzień.
Biedronko zamelduj się, bo też długo Cię nie ma -
Tysia chwal się co Ci tam przyszło
Brusia może Jasiowi dokuczają faktycznie te ząbki + jakiś skok rozwojowy. Bo teraz są chyba dużo gorsze niż wcześniej. Przynajmniej ja tak odczuwamDodatkowo maluchy mają nabite glówki pełzaniem, chodzeniem, jedzeniem, nowymi gestami czy słówkami i to też wpływa na nocki. Tak jak wrażenia u nas po całym dniu. U nas też ostatnio była sieka przez 3 dni i 3 noce. Ja wymiękłam i powiedziałam, że jeszcze jedna taka noc i go oddam. Nie wiem przez co to było, ale obstawiam chodzenie w kojcu i przy meblach jako nowość.
A kask chicco jednak ratuje mnie przez zawałem -
Dziękujemy Dziewczyny za trzymanie kciuków. Kleszcz (a raczej jego larwa)jest zdrowy, wszystkie bakterie wynik ujemny.
Btw, pierwszy spacer jak pada śnieg zaliczony;)Zosia_wop, Lexi150, vayn, natalica06, Mamusia_synusia, tysiaa93, Tusiaa, dana222, Kri, d84, L, Biedroneczka29 lubią tę wiadomość
-
Mamusia nie ma się czym chwalić bo tylko dwie opaski i zegarki
jak więcej rzeczy dojdzie to najwyżej zrobię wspólne foto i wrzucę.
Roberta ekstra ze wszystko się juz wyjaśniłomożesz odetchnąć pełną piersią. Ale zaraz, zaraz, snieeeeeg?
-
Leci dzięki za cynk z ubrankami w HM. Jest nawet Elmo! Misza go uwielbia
Brusia mój kaszle od zębów juz prawie miesiąc, ale zdrowy. Właśnie odmówił obiadu, wiec coś czuje ze następne sie szykują do wyjścia.
Dokładnie Natalica. Vayn czeka na te zęby jak my na pierwsze raczkiwierze, ze sie nie może doczekać. Mnie mój bobo nie gryzie póki co.
Byłam u nas w Tesco. Nie było pchacza tylko szczeniaczek na takiej rączce do pchania tez w mega promocji. Rozkładają juz widziałam zabawki na Mikołaja. Dużo tego. W kauflandzie kupiłam mu traktor na Mikołaja normalnie markowy. Będzie miał taki jak undziadka na zakładzie stoi tylko miniaturkę
Ja tez skorzystałam z Arosa. Chrześniakowi 2 książeczki (pan oierdziolka i rok w przedszkolu) i małemu poczytanki
vayn lubi tę wiadomość