X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2016, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Roberta jaka ulga!

A śnieg spadł nie tylko w górach. Niedaleko nas w Bolesławcu tez.

atdc6iyei0o27of5.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2016, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Apropos śniegu.

Dzisiaj w Kaufie widziałam śpiworek niemal identyczny do tego jaki chce zamówić. Tylko za 49 a nie 149. Normalnie identixo tylko tamten ma metkę wszyta sportsline.

Co o tym sądzicie?

atdc6iyei0o27of5.png
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2016, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baga u nas te spiworki były juz dawno ale juz kupiłam inny uzywany ale lipa troche bo akurat na nogach nie ma tego polarku :/ załuje troche .

Roberta super że wszystko z tym kleszczem sie wyjasniło i jest ok :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2016, 15:37

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2016, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe no dokładnie, jeszcze trochę i zacznę odprawiać jakies czary żeby zęby wyszły :P

Chwalę się! Pola zjadła cały talerz zupy ogórkowej i całęgo sznycla z indyka. Zostały takie resztki w talerzu to poszłam do kuchni, wyobraźcie sobie że ona z rykiem za mną przyraczkowała :P Siadła i buzię otworzyła i dawaj am :D :D 350-400ml zjada na obiad

Edit - coś się spsuło :P

Dziewczyny dałam Poli pilota do potrzymania.. trzymała się stolika i w pewnym momencie się puściła.. Stała sobie tak z tym pilotem 2 czy 3 sekundy :D Poleciała do tyłu, na szczęście skończyło się upadkiem na pupę

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2016, 16:49

Kri lubi tę wiadomość

• tulipanna Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2016, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vayn a ile posilkow Pola zjada? Ja to az nie dowierzam jak Ty poszesz o tym jedzeniu Poli! Jestem w szoku! No ale dobrze ze je niz mialaby nie jesc. :-D

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2016, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuli śniadanie, obiad i podwieczorek.

Moja mama włosy z głowy rwie, że przecież ma taki malutki żołądeczek. Nie wiem albo faktycznie tyle potrzebuje, albo zjada tyle ze chciwości. Nie nakładam jej już w stych dziecięcych talerzykach bo się to tam zwyczajnie nie mieści

• dana222 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2016, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Roberta super wieści :) u mnie tez lekko poruszył śnieg
    Chciałam więcej napisac ale Michas sie obudził. Moze wieczorem sie uda

zem33e5e6q3eb1ur.png
    zem32n0aejiedvpj.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2016, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia a to, ze nie ma polarku na nóżkach moze byc zaleta. Jak będziesz wkładać pacjenta z zabłoconych butami to tylko szmatką przetresz :)

atdc6iyei0o27of5.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2016, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vayn,to wszystko wyjasnia:) skoro 3 posilki dziennie dostaje to je wieksze porcej:)

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2016, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Roberta ciesze sie razem z Wami ze kleszcz byl zdrowy! Nie wyobrazam sobie jaka ulge poczulas..

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • natalica06 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2016, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vayn ale bym zjadła zupy ogórkowej, już wiem co będzie jutro na obiad!! Aż mi zapachniało, albo może i jeszcze dziś wstawię. Vayn czorcie TY :P
    Całe szczęście, że z kleszczem obyło się na strachu!! Moja mama zrobiła Blance kiełbaski cielęce, będzie miała co wyjadać ze swojego talerzyka :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2016, 17:42

vayn lubi tę wiadomość

201602111680.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2016, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuli no nie żartuj :D to ile posiłków powinna mieć żeby tyle nie jeść na jeden raz. Co mam jej dawać pomiędzy tymi 3 posiłkami. Chrupkami nie chcę jej dopychać.. :\

Haha Natali! I to jeszcze na domowych ogóreczkach, z dużą ilością czosnku i chrzanu :)

• Tusiaa Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2016, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vayn może POla to taki typ że jadła by i jadła by nawet jak jej sie nie chce . No ale wydaje mi sie że jakby za duzo zjadła to by jej sie ulało. Ulewa jej sie? ja nigdy nie daje do ogórkowej czosnku ani chrzanu :P no i u nas tez ogórkowa dzisaij była haha :D

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • natalica06 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2016, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vayn wrote:
    Tuli no nie żartuj :D to ile posiłków powinna mieć żeby tyle nie jeść na jeden raz. Co mam jej dawać pomiędzy tymi 3 posiłkami. Chrupkami nie chcę jej dopychać.. :\

Haha Natali! I to jeszcze na domowych ogóreczkach, z dużą ilością czosnku i chrzanu :)
    właśnie wstawiłam :P my mamy 5 posiłków: rano kaszka, później owoce i jogurt (albo jajko, kiełbaska), obiad, mleko, mleko + kelik

201602111680.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2016, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia ogórki robiłam z dużą ilością czosnku i chrzanu.

Myślałam, że Tuli pyta tylko o posiłki stałe :P tak to śniadanie, obiad i podwieczorek. Do spania 240mm i cycuś pomiędzy posiłkami na żądanie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2016, 18:37

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2016, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak robicie sobie przykładowo zupę pomidorową albo ogórkową, z solą i innymi przyprawami, to dajecie to dzieciom jako posiłek? :) O tą sól chodzi mi najbardziej. Bo jak gotuję coś Gabryśce to gotuję jej osobno a chcialabym, żeby za jakiś czas jadła to co ja (nie wszystko oczywiście bo niektóre rzeczy się nie nadają ale większość)

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2016, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia ja dla nas gotuję to samo co dla niej tylko solimy sobie na talerzu. Zupy jak robię to przyprawiam pieprzem ziołowym, majerankiem, luczykiem, natką i ziołami prowansalskimi. Paprykę i gałkę muszkatałową też smakowała. Kusi mnie curry bo my sporo używamy, tylko nie wiem czy już mogę?

tysiaa93 lubi tę wiadomość

• Tusiaa Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2016, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysiaa przypraw zupe w garze jak juz odłozysz dla Gabi na osobny talerz :P

Vayn ale mądra jestem heheh :D dzieki za sprostowanie hehe

Baga moze i masz racje ale mi sie wydahe że jak mój Kuba zacznie chodzic to raczej nioe bede go w spiworku wozic. Chyba że wiem że zasnie na spacerze. Chodzi mi o przyszłą zime :P bo tej zamierzam go wkładac .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2016, 20:05

tysiaa93 lubi tę wiadomość

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2016, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszę być odważniejsza z tym jedzeniem bo ciągle się boję, że jej coś zaszkodzi :P Dzisiaj zrobiłam jej bananowe placuszki z kaszy mannej to nawet chętnie jadła

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Roberta Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2016, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety nie mieszkam w górach ale widzę je z okna jak jest ładna pogoda. Dzieli nas 60 km.
    Chyba najwyższy czas zamówić śpiworek. Macie coś do polecenia?

‹‹ 2179 2180 2181 2182 2183 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ