Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Baga u nas te spiworki były juz dawno ale juz kupiłam inny uzywany ale lipa troche bo akurat na nogach nie ma tego polarku
załuje troche .
Roberta super że wszystko z tym kleszczem sie wyjasniło i jest okWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2016, 15:37
Kubuś
-
nick nieaktualnyhehe no dokładnie, jeszcze trochę i zacznę odprawiać jakies czary żeby zęby wyszły
Chwalę się! Pola zjadła cały talerz zupy ogórkowej i całęgo sznycla z indyka. Zostały takie resztki w talerzu to poszłam do kuchni, wyobraźcie sobie że ona z rykiem za mną przyraczkowałaSiadła i buzię otworzyła i dawaj am
350-400ml zjada na obiad
Edit - coś się spsuło
Dziewczyny dałam Poli pilota do potrzymania.. trzymała się stolika i w pewnym momencie się puściła.. Stała sobie tak z tym pilotem 2 czy 3 sekundyPoleciała do tyłu, na szczęście skończyło się upadkiem na pupę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2016, 16:49
Kri lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTuli śniadanie, obiad i podwieczorek.
Moja mama włosy z głowy rwie, że przecież ma taki malutki żołądeczek. Nie wiem albo faktycznie tyle potrzebuje, albo zjada tyle ze chciwości. Nie nakładam jej już w stych dziecięcych talerzykach bo się to tam zwyczajnie nie mieści -
Vayn ale bym zjadła zupy ogórkowej, już wiem co będzie jutro na obiad!! Aż mi zapachniało, albo może i jeszcze dziś wstawię. Vayn czorcie TY
Całe szczęście, że z kleszczem obyło się na strachu!! Moja mama zrobiła Blance kiełbaski cielęce, będzie miała co wyjadać ze swojego talerzykaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2016, 17:42
vayn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Vayn może POla to taki typ że jadła by i jadła by nawet jak jej sie nie chce . No ale wydaje mi sie że jakby za duzo zjadła to by jej sie ulało. Ulewa jej sie? ja nigdy nie daje do ogórkowej czosnku ani chrzanu
no i u nas tez ogórkowa dzisaij była haha
Kubuś
-
vayn wrote:Tuli no nie żartuj
to ile posiłków powinna mieć żeby tyle nie jeść na jeden raz. Co mam jej dawać pomiędzy tymi 3 posiłkami. Chrupkami nie chcę jej dopychać..
Haha Natali! I to jeszcze na domowych ogóreczkach, z dużą ilością czosnku i chrzanumy mamy 5 posiłków: rano kaszka, później owoce i jogurt (albo jajko, kiełbaska), obiad, mleko, mleko + kelik
-
nick nieaktualnyTusia ogórki robiłam z dużą ilością czosnku i chrzanu.
Myślałam, że Tuli pyta tylko o posiłki stałetak to śniadanie, obiad i podwieczorek. Do spania 240mm i cycuś pomiędzy posiłkami na żądanie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2016, 18:37
-
Jak robicie sobie przykładowo zupę pomidorową albo ogórkową, z solą i innymi przyprawami, to dajecie to dzieciom jako posiłek?
O tą sól chodzi mi najbardziej. Bo jak gotuję coś Gabryśce to gotuję jej osobno a chcialabym, żeby za jakiś czas jadła to co ja (nie wszystko oczywiście bo niektóre rzeczy się nie nadają ale większość)
-
nick nieaktualnyTysia ja dla nas gotuję to samo co dla niej tylko solimy sobie na talerzu. Zupy jak robię to przyprawiam pieprzem ziołowym, majerankiem, luczykiem, natką i ziołami prowansalskimi. Paprykę i gałkę muszkatałową też smakowała. Kusi mnie curry bo my sporo używamy, tylko nie wiem czy już mogę?
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Tysiaa przypraw zupe w garze jak juz odłozysz dla Gabi na osobny talerz
Vayn ale mądra jestem hehehdzieki za sprostowanie hehe
Baga moze i masz racje ale mi sie wydahe że jak mój Kuba zacznie chodzic to raczej nioe bede go w spiworku wozic. Chyba że wiem że zasnie na spacerze. Chodzi mi o przyszłą zimebo tej zamierzam go wkładac .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2016, 20:05
tysiaa93 lubi tę wiadomość
Kubuś