X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2016, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Roberta jaka ulga!

A śnieg spadł nie tylko w górach. Niedaleko nas w Bolesławcu tez.

atdc6iyei0o27of5.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2016, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Apropos śniegu.

Dzisiaj w Kaufie widziałam śpiworek niemal identyczny do tego jaki chce zamówić. Tylko za 49 a nie 149. Normalnie identixo tylko tamten ma metkę wszyta sportsline.

Co o tym sądzicie?

atdc6iyei0o27of5.png
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2016, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baga u nas te spiworki były juz dawno ale juz kupiłam inny uzywany ale lipa troche bo akurat na nogach nie ma tego polarku :/ załuje troche .

Roberta super że wszystko z tym kleszczem sie wyjasniło i jest ok :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2016, 15:37

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2016, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe no dokładnie, jeszcze trochę i zacznę odprawiać jakies czary żeby zęby wyszły :P

Chwalę się! Pola zjadła cały talerz zupy ogórkowej i całęgo sznycla z indyka. Zostały takie resztki w talerzu to poszłam do kuchni, wyobraźcie sobie że ona z rykiem za mną przyraczkowała :P Siadła i buzię otworzyła i dawaj am :D :D 350-400ml zjada na obiad

Edit - coś się spsuło :P

Dziewczyny dałam Poli pilota do potrzymania.. trzymała się stolika i w pewnym momencie się puściła.. Stała sobie tak z tym pilotem 2 czy 3 sekundy :D Poleciała do tyłu, na szczęście skończyło się upadkiem na pupę

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2016, 16:49

Kri lubi tę wiadomość

• tulipanna Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2016, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vayn a ile posilkow Pola zjada? Ja to az nie dowierzam jak Ty poszesz o tym jedzeniu Poli! Jestem w szoku! No ale dobrze ze je niz mialaby nie jesc. :-D

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2016, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuli śniadanie, obiad i podwieczorek.

Moja mama włosy z głowy rwie, że przecież ma taki malutki żołądeczek. Nie wiem albo faktycznie tyle potrzebuje, albo zjada tyle ze chciwości. Nie nakładam jej już w stych dziecięcych talerzykach bo się to tam zwyczajnie nie mieści

• dana222 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2016, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Roberta super wieści :) u mnie tez lekko poruszył śnieg
    Chciałam więcej napisac ale Michas sie obudził. Moze wieczorem sie uda

zem33e5e6q3eb1ur.png
    zem32n0aejiedvpj.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2016, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia a to, ze nie ma polarku na nóżkach moze byc zaleta. Jak będziesz wkładać pacjenta z zabłoconych butami to tylko szmatką przetresz :)

atdc6iyei0o27of5.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2016, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vayn,to wszystko wyjasnia:) skoro 3 posilki dziennie dostaje to je wieksze porcej:)

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2016, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Roberta ciesze sie razem z Wami ze kleszcz byl zdrowy! Nie wyobrazam sobie jaka ulge poczulas..

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • natalica06 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2016, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vayn ale bym zjadła zupy ogórkowej, już wiem co będzie jutro na obiad!! Aż mi zapachniało, albo może i jeszcze dziś wstawię. Vayn czorcie TY :P
    Całe szczęście, że z kleszczem obyło się na strachu!! Moja mama zrobiła Blance kiełbaski cielęce, będzie miała co wyjadać ze swojego talerzyka :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2016, 17:42

vayn lubi tę wiadomość

201602111680.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2016, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuli no nie żartuj :D to ile posiłków powinna mieć żeby tyle nie jeść na jeden raz. Co mam jej dawać pomiędzy tymi 3 posiłkami. Chrupkami nie chcę jej dopychać.. :\

Haha Natali! I to jeszcze na domowych ogóreczkach, z dużą ilością czosnku i chrzanu :)

• Tusiaa Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2016, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vayn może POla to taki typ że jadła by i jadła by nawet jak jej sie nie chce . No ale wydaje mi sie że jakby za duzo zjadła to by jej sie ulało. Ulewa jej sie? ja nigdy nie daje do ogórkowej czosnku ani chrzanu :P no i u nas tez ogórkowa dzisaij była haha :D

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • natalica06 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2016, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vayn wrote:
    Tuli no nie żartuj :D to ile posiłków powinna mieć żeby tyle nie jeść na jeden raz. Co mam jej dawać pomiędzy tymi 3 posiłkami. Chrupkami nie chcę jej dopychać.. :\

Haha Natali! I to jeszcze na domowych ogóreczkach, z dużą ilością czosnku i chrzanu :)
    właśnie wstawiłam :P my mamy 5 posiłków: rano kaszka, później owoce i jogurt (albo jajko, kiełbaska), obiad, mleko, mleko + kelik

201602111680.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2016, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia ogórki robiłam z dużą ilością czosnku i chrzanu.

Myślałam, że Tuli pyta tylko o posiłki stałe :P tak to śniadanie, obiad i podwieczorek. Do spania 240mm i cycuś pomiędzy posiłkami na żądanie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2016, 18:37

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2016, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak robicie sobie przykładowo zupę pomidorową albo ogórkową, z solą i innymi przyprawami, to dajecie to dzieciom jako posiłek? :) O tą sól chodzi mi najbardziej. Bo jak gotuję coś Gabryśce to gotuję jej osobno a chcialabym, żeby za jakiś czas jadła to co ja (nie wszystko oczywiście bo niektóre rzeczy się nie nadają ale większość)

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2016, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia ja dla nas gotuję to samo co dla niej tylko solimy sobie na talerzu. Zupy jak robię to przyprawiam pieprzem ziołowym, majerankiem, luczykiem, natką i ziołami prowansalskimi. Paprykę i gałkę muszkatałową też smakowała. Kusi mnie curry bo my sporo używamy, tylko nie wiem czy już mogę?

tysiaa93 lubi tę wiadomość

• Tusiaa Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2016, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysiaa przypraw zupe w garze jak juz odłozysz dla Gabi na osobny talerz :P

Vayn ale mądra jestem heheh :D dzieki za sprostowanie hehe

Baga moze i masz racje ale mi sie wydahe że jak mój Kuba zacznie chodzic to raczej nioe bede go w spiworku wozic. Chyba że wiem że zasnie na spacerze. Chodzi mi o przyszłą zime :P bo tej zamierzam go wkładac .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2016, 20:05

tysiaa93 lubi tę wiadomość

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2016, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszę być odważniejsza z tym jedzeniem bo ciągle się boję, że jej coś zaszkodzi :P Dzisiaj zrobiłam jej bananowe placuszki z kaszy mannej to nawet chętnie jadła

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Roberta Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2016, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety nie mieszkam w górach ale widzę je z okna jak jest ładna pogoda. Dzieli nas 60 km.
    Chyba najwyższy czas zamówić śpiworek. Macie coś do polecenia?

‹‹ 2179 2180 2181 2182 2183 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ