Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi zaczęły spływać paczki z Ali, tylko nie wiem czy moj listonosz uznaje ze sa to mało wartościowe paczki bo on mi je zostawia w płocie, wczoraj znalazłam zawinięta w tej rurze co jest przy skrzynce na gazety, on chyba myśli ze tu nikt nie kradnie. Jak Was nie ma w domu to listońosz zostawia ńormalńie awizo do tych paczek?
-
Dana u nas wczoraj furtka była otwarta a listonoszka zostawiła paczuszki w otworze w skrzynce, ledwo wcisnela ale siedzialy... Ciężko było przejsc parę kroków do domu i oddać do rąk własnych. Jak ją spotkam to powiem, żeby takie paczki przynosiła do domu, no bo sorry ale ktoś paczuszke podpieprzy a ja będę czekać i czekaaac
-
Dana szkoda, że nie widziałaś mojego zdjęcia jak moja listonoszka zostawia paczki przypięte gumką recepturka do sztachety
Ale fakt, że po stronie wewnętrznej furtki, która jest dość wysoka.
Tylko, że zadzwonienie domofonem i zawołanie mnie na dół zajęłoby jej mniej czasu, bo nie jesteśmy Carringtonami, że mieszkamy kilometr od bramy
Najlepsza była jak były pierwsze paczki i tak ich nawciskała do skrzynki, że nie mogłam powyjmować nawet przy użyciu kluczyka (ona go nie ma i wciska przez ten wąski otworek). :o -
Dziewczyny bo to są zwykle listy i listonosz tak je traktuje tylko, ze są większe i tu jest sęk, nie ma obowiązku noszenia do domu, a jak sie nie mieści w skrzynce to zostawia awizo, moja bierze jak ma dla mnie polecony. Moze dogadajcie sie, zeby listonosz zostawiał Wam awizo? Bo te większe to ich nosić nie musi i to jego dobra wola, ze je ładuje do torby i do płota przywiązuje
wkurzy sie i po wszystko trzeba bedzie latać na pocztę
Tusia gratuluje ząbka
Lexi współczuje, ale minie, duzo sił życzę :*Tusiaa lubi tę wiadomość
-
vayn wrote:Mądra dziewczyna z Blaneczki. Też bym to takiej babci nie poszła
Jak można mówić, że dziecko jest opóźnione...
Ja się cieszę, że w najbliższym czasie więcej się z nimi nie zobaczę. Raz na 3-4 miesiące w zupełności takich mądrości wystarczy. Oszczędzę Wam mojego kolejnego biadolenia bo mogłabym z tego książkę już napisaćA Gorgeous by mnie zrecenzowała
ahahaha o matko
Bez spiny, czyichś wypowiedzi nie recenzuję, więc pisz śmiało -
Mój listonosz wchodzi na werande i drze ryja, ja otwieram drzwi i rzuca mi na gore paczke (ostatnio 4 związane gumką recepturka paczuszki).
Zosia guru aliexpress - zamówiłam taki pokojowy termometr elektroniczny, no i pokazuje zla temperature, co mogę zrobić? Napisać do ziomka normalna wiadomość czy spór założyć?
-
Mila napisz do niego najpierw i zobacz co zrobi moze zaproponuje cos, a jak nie to spor, jak sie nie zgodzi to eskalujesz (choc teraz cos sie pozmieniało tam...musisz zobaczyć intuicyjnie) i spor roztrzygnie Ali, z tym ze nie wiem jak z temperatura musisz chyba dodać fotkę z innymi terminetrami, bo skad wiadomo który jest zły?w sensie ciezko udowodnić
-
Zosiu, mam pytanie. Zamówiłam jedną rzecz na ali - minął czas i nie przyszła. Pisałam do majfrenda i dostałam wiadomość "Already cancelled now ,if you want refunds,it will be returned back your alipay within 7-10 working days,if you want it again,you can place order again.nice day". Chcę zwrot kasy, o czym poinformowałam. Czy w takim razie muszę jeszcze coś robić czy po prostu Chińczyk odeśle mi pieniądze? Bo klikam na "full refund it product is not received in 60 days", ale pokazuje mi, że nie ma takiej strony...
-
Gorgeous Hmmm nie widze tego, ale z tego co piszesz to minął juz czas i teraz jakby automatycznie zostało uznane ze doszło, chyba ze czas na dostawę nie minął? Albo Chińczyk przedłużył czas? Tego trzeba pilnować niestety ja jak jest 1 dzien do końca to juz zakładam spor ze nie doszło... Jak nie ma takiej strony to w sunie nie wiem o co chodzi, musiałabym to zobaczyć, nie chce zgadywać
teraz tez troche w sporach sie pozmieniało, a ja dawno nie zakładałam, bo wszystko przychodzi na czas
Brusia nam tez sie tak zdarzyło i czekaliśmy czy sie powtórzy, moze nie podeszło...jakby sie powtórzyło czy byłaby temperatura to do lekarza -
nick nieaktualnyGorgeous ja to myślałam o książce "Życie z teściową"
PO znajomości liczyłabym na wysokie noty
Gratuluję koljnego ząbka.
U nas znowu noc z wrzaskiem o 2 rano, później też niespokojnie. Nie wiem czy brzunio jej nie boli bo przecież zjada tyle że masakra. Po tym obiedzie u babci taka się zrobiła. Urok mi na nią ciotka rzuciła?Bo się chwaliłam, że noce bez karmienia przesypia.
Brusia obserwuj. Chociaż wyobrażam sobie jakim kłębkiem nerwów teraz jesteśgorgeous lubi tę wiadomość
-
Zosia napisalam i wyslalam foto z dwoma innymi termometrami (nie to ze kolekcjonuje tylko mam jeden taki drewniany co na balkowanie trzymam i jeden stary elektroniczny brzydki jak noc). To poczekac np do jutra czy mi nie odp i wtedy spor? Dziad jeden!
Brusia obserwuj, moj kiedys po jogurcie tak mial, potem balam sie mu dawac, ale teraz jest ok. A tez mu nosem az poszlo.
Jejku jejku ile ząbków szkoda ze za kazdego wrozka zebuszka nie przynosi hajsówdopiero jak wypadna