Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
kurde na tym ali to prawdziwe "wynalazki" są nie wiedziałam w ogóle że takie rzeczy są
https://pl.aliexpress.com/store/product/1pcs-Children-Kids-Baby-Care-Safety-Temperature-Gauge-Forehead-Clinical-Fever-Thermometer-Rafraichometer-Measurement-Stickers/2476013_32762397742.html
albo pisuarki dla dzieci
https://pl.aliexpress.com/item/Stylish-PP-Children-Stand-Vertical-Urinal-Wall-Mounted-Urine-Groove/32705294830.html?scm=1007.12873.48297.0&pvid=b516aa29-6981-494c-ad35-4b5779e2704f&tpp=1&detailNewVersion=&categoryId=200001345Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2016, 09:24
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
D no no sexy mamuska
mam nadzieje, ze sie nie obrazisz, ale zawsze sobie Ciebie wyobrazalam jako taka lekko puszysta
nie wiem czy pisalas, ze jestes "gruba" czy co ze tak mi sie wzielo, ale to chyba tak jak kazdy myslal ze BagaBaga inaczej wyglada
.
Powiedzcie mi, oczywiscie jezeli to nie tajemnica, takie wakacje drogo wychodza? Zawsze marzylam o wyjezdzie gdzies dalej za granice, tylko zawsze myslalam, ze to bardzo drogi interes i mnie zwyczajnie nie stac. No, ale widze ze Wy dziewczyny jezdzicie/jezdzilyscie dosyc czesto, wiec albo jestescie bardzo bogate albo nie jest to takie drogie jak myslalam?. We wrzesniu nasz slub i tak bardzo chcialam wyjechac gdzies gdzie jest cieplo (to bedzie we wrzesniu) tylko myslalam, ze z malym to nie ma w ogole takiej opcji, ale jak widac da sie. Moze gdybys mi D zilustrowala krok po kroku jak to ogarnac to moze bym sie odwazyla.
E-ness podczytujesz nas troszke? Jak Klarcia? Mam nadzieje, ze juz szpital za Wamid84 lubi tę wiadomość
-
Mila my co prawda byliśmy raz na Teneryfie bo mój Mężu ciężko z urlopem a potem z Małym się jednak trochę bałam ale wydaje mi się że to porównywalne kosztowo do pobytu nad naszym Baltykiem
A są jeszcze opcje np. w travel planet że sobie zamawiasz jakiś czas wcześniej ofertę first minute i płacisz w ratach co miesiąc. Mój brat ostatnio tak wczasy do Grecji zarezerwował na lipiec.
Kubuś wszystkiego dobrego!
Zdrówka dla wszystkich chorowitków.
-
My nawet jak jeździmy na krótkie trasy i wiem, że Mały będzie tylko przenoszony z auta do budynku to zakładam bluzę polarkową i przykrywam kocykiem. Żadnych kurtek i kombinezonów. A Mały jeszcze nam nigdy nie zmarzł. I nikt wcześniej auta nie nagrzewa... Co innego jak wiem że gdzieś na dwór będziemy wychodzić wtedy kurtka pod rękę i dopiero przed wyjściem z auta mu zakładam.
-
Ja też Małego ubieram w cieplejszą bluzę i odkrywam grubym kocykiem, który po nagrzaniu auta zdejmuję. Bo w tym nosidełku to grzeje się jak w kokonie i później jojczy. I nigdy nie zmarzł.
Mila jestem multimilionerkąa na poważnie. Masz 3 opcje wyjazdu.
1. Tak jak D - kupujesz wcześniej tanie bilety i organizujesz sobie sama
2. Tak jak ja - kupujesz last minute, ale tak najwcześniej 2, 3 dni przed wylotem (tylko czasami masz ograniczone możliwości, zwłaszcza w sezonie), ale poza można faktycznie fajne wycieczki kupić
3. Kupujesz first minute - dopiero od 2 lat zaczęło być faktycznie opłacalne. Tylko że dla mnie to tak odległe no i z góry masz sztywny termin czego nie lubię i zawsze obawiam sie że coś wyskoczy, albo choroba (w sumie teraz już CHYBA można przesunąć?)
No i Lexi ma rację. Koszty porównywalne z Bałtykiem a masz all inclusive i nie modlisz sie o pogodę tylko o trochę cienia -
Heloł.
U nas też coś nie gra. Gorączka wczoraj taka, że tylko noszenie pomogło, ale po nurofenie przeszło w try miga, więc tłumaczę sobie, że chyba od zębów, bo taka chorobowa może by tak szybko nie przeszła...
Brusia słodki Jasiek z opóźnieniem. Widzę, że pokazałaś nam jednak kącik zabawhahaha.
A tak na serio to u nas w kąciku by było bogato, ale pustych butelek, tubek po kremie czy kartoników i tekturek
My w tym roku byliśmy nad Bałtykiem ze względu na małego i powiem ci Mila, że wydaliśmy tyle co na 2 tyg. w Chorwacji. Tam jeździmy najczęściej, bo kochamy ten kraj. W przyszłym roku pojedziemy we trójkę :oTusiaa lubi tę wiadomość
-
Brusia widzę, że model w końcu zechciał zapozować
Super foteczki
Biedroneczka zobacz co mi wpadło w okoOczywiście od razu pomyślałam o tobie
https://pl.aliexpress.com/store/product/Children-suit-cotton-two-piece-2014-autumn-models-girls-children-s-clothing-in-hot-new-listings/1264412_32255290923.html?detailNewVersion=&categoryId=31008
U nas mały sukces, Gabrysia w końcu je wszystko co jej podam i cyc już tak często nie idzie w ruch, jupi. Może jednak nie będę musiala karmić do piątego roku życia hahaMamusia_synusia, Biedroneczka29 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy dzisiaj wskakujemy na dwucyfrową!
Polena miesięcy 10
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2016, 10:26
tysiaa93, Lexi150, d84, Mamusia_synusia, Mila920, Zosia_wop, Kri, tulipanna, dana222, Tusiaa, L, Biedroneczka29 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIle podajecie wit d dzieciakom? Ja nadal 1 kapsułkę 400 i zastanawiam się czy nie zwiększyć do 800.
Zosia i jak o której kuzyn się urodził? Waga/cm?Dumna ciotko
Moja mama wczoraj pytała co Polce kupić pod choinkę, powiedziałam że 3 kartony pampersów -
nick nieaktualny