Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Zosiu przytulaski dla Ciebie :*
Aaaaaaa rozmarzyłam sie
Danna za pierwszym razem otrzymaliście wizę?bo my tak a moja siostra juz nie otrzymała
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2016, 21:48
Zosia_wop lubi tę wiadomość
-
No właśnie D - ja sie szykuje na emigracje do cieplutkich Włoch
jak tak długo namioty rozbijane to pewnie z luksusami
Ja tez mam osobne konta z niemezem. Nie wyobrażam sobie jakos wspólnego - chyba za dużo bym sie musiała tłumaczyć z wydatków
Bogaczem nie jestem ale na wczasy raz w roku za granica to mnie jeszcE stać. Ale któraś tu pisała laseczka ze ma 6 tys macierzyńskiego. Za ta kasę to co miesiąc bym latała na wypoczynki
-
No właśnie D - ja sie szykuje na emigracje do cieplutkich Włoch
jak tak długo namioty rozbijane to pewnie z luksusami
Ja tez mam osobne konta z niemezem. Nie wyobrażam sobie jakos wspólnego - chyba za dużo bym sie musiała tłumaczyć z wydatków
Bogaczem nie jestem ale na wczasy raz w roku za granica to mnie jeszcE stać. Ale któraś tu pisała laseczka ze ma 6 tys macierzyńskiego. Za ta kasę to co miesiąc bym latała na wypoczynki
-
Zosia trzym się tam
nie załapałam z tymi uchoćcami już cię tam Biedroniu widziałam jak w jakiejś sukieneczce wbijasz śledzie do ziemi dla rosłych afrykańczyków hahahh
Mi się usa tez marzą ale to za droga póki co impreza i mąż tyle wolnego nie ma a skoro już jest młody to lepiej żeby coś z tego tez pamiętał.
Zosia_wop, Mamusia_synusia, Biedroneczka29 lubią tę wiadomość
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Hehe Baga,6 tys macierzynskiego moze miec kazda kobieta ktora zalozy wlasna dzialalnosc gosp i przez kilka mcy placi nsjwyzsze stawki:) gdzies czytalam ze tak robia w trabe nasza RP niektore lask. No ale, RP tez nic nie robi ze y pomoc nam:) Tez bym latala za taka kase:) ojej ale bym nakupowala na Ali!!!! :-p
-
Dzieki dziewczyny za wsparcie
Mam koleżankę która była 2razy w USA bo poznała na czacie faceta i ją zaprosił do siebie opłacając wszystko i zwiedziła całe stany bo on był kierowca trucka. Tylko problemem było to ze on chciał sie wiązać na dluzej, a jej chyba bie do końca leżał i chciał kredyt brać, prace na czarno jej załatwił w jakimś sklepie i jak skończyły sie wyjazdy to i skończyła sie miłość. Ale vo zobaczyła to jej, wzdłuż i wszerz zwiedziła. Za trzecim razem juz miała jakies tez wlasnie kłopoty z wizą i taka mam sąsiadkę to ona tez 2 razy była i za trzecim juz nie dostała. A Biedronko nie wiem jak to jest we Wlozsch, ale kolega długo w Irlandi pracuje i tam sie starał i wizę to bez problemu,był traktowany jak tamtejsi obywatele. Podobno łatwiej dostac jak siedzi tu do czego wrócić no studia czy praca, mąż, dzieci...no i tez mogą cofnąć jak juz sie doleci na miejsce jak sie cos nie spodoba. Pewnie rzadko sie zdarza, ale jednak jakies ryzyko jest.
-
Zosiu przytulanki :*
Baga napewno będziemy miały jakieś luksusy w tych Biedronkowych namiotachi all inclusive
D ale rozbawiłaś mnie tym opisem i "sukieneczce" hahahahaha
Tuli zmienili przepisy i teraz żeby dostawać 6 tysi to muszą 12 miesięcy wcześniej już płacić najwyższą składkę, a nie tylko przez ostatniZosia_wop lubi tę wiadomość
-
Mamusia Synusia-byc moze juz troche saraja sie ukrocic ten proceder ale ze 2-3 lata temu jak o tym czytalam bylo pofobno nagminne. Chyba wystarczylo 3 mce placic te malsymalne stawki skladek.
Ja to bym Miami chciala zobaczyc... Hollywood..
Moja kolezanka ma siostre w usa.. Od 15 lat mieszka tam na stale z mezem i dziecmi-sa tam nielegalnie (nie wrocili jaka sie wiza skoncYla) ale paradoks taki ze pracuja legalnie:) odprowadzaja podatki, skladki,sa ubezpieczeni. Podobno tam dopiki sie legalnie pracuje to nic Ci nie grozi.. -
D Hahahahah
Dana No to podobny przypadek jak u nas ja z mecze za pierwszym razem dostaliśmy a siostra nie
Zosiu nie wiem jak to jest czy łatwiej czy nie,my w Pl staraliśmy sie o wizę.Moj wujek tez jest kierowca i z nim sie woziliśmycałym stanow nie zwiedziliśmy,ale wszystko przed nami
Mamusia synusia No takich wakacji jak u mnie to w życiu nie miałyście hahah
Brusia moja ostatnio tak wstała jak oglądałam UFC a tak to wstaje 6,6:30 a chodzi spac o 19:30Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2016, 08:28
-
Dolna lewa jedynka już drapie druga chyba też się przebija a w natarciu górne dwijki dziąsła jak granaty spuchniete. Do tego chrypa okropna dziś już zielony Gil ale za nic odciągnąć bie daje. Teraz śpi. Mam nadzieję że pispi jak wczoraj 2,5 h bo nic go nie interesuje na macie żadne zabawki no a żeby tam siedziała muszę mu za tyljiem siedzieć. Jak śpi mogę coś porobić po cichu buty muszę wypastowac.. Sama idę dziś do lekarza bo letrox mi się skończył i mam nadzieję że mi przepisze. I martwi mnie bo mam jeden węzeł powiększony i bolacy i od tego pierś mnie boli na początku myślałam że to mleko bo jeszcze mi się zbiera i co jakiś czas muszę upuscic z dwie trzy krople ale to mimo upuszczenia boli. A u jaska jak zwykle stwierdziła że wirusa załapał. To co podaje plus clemastin.
-
Brusia moje dziecko to zawsze wstaje 5-6, jsk czytam nieraz na jakis grupach, ze dzieci spia do 8-10 to jestem w szoku.
Wlasnie pokłóciłam sie z mężem, na wieczne pretensje, ze to że tamto nie zrobione, albo zle...nic nie pasuje,nic nie mozna mu powiedzieć tylko zaraz foch i wychodzi. Mam dość tego, im starszy tym coraz gorzej. Ja cały dzien siedzę w domu i pachnę, a dziecko pilnuje samo! -
mojemu po zmianie czasu zmieniły się godziny i z reguły chodzi spać ok 20 do 7.15 i ma 3 pobudki ok 23-24, 1-2 i ok4-5 czasem więcej, ale wczoraj przeszedł sam siebie między 23 a 24 miał 3 pobudki w tym ostatnią na godzinną zabawę;/
idę sobie dziś zrobić cytologię
w Lidlu od dziś ma być dużo zabawek drewnianych
Ale mnie koleżanka pocieszyła, powiedziała że jak skończyła kp to na dzień dobry jej 5kg wskoczyło, już się tego boję bo apetyt pewno taki sam mi pozostanie17/2/2016 B
11/3/2018 I