Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
sto lat Igorku, duzo zdrowia i uśmiechu:)
A moj jeszcze śpi, No ale jak sie nie śpi od 4 do 5:30 i do tego jeszcze 5 razy do niego wstawałam. Nie wiem czy to brzuszek czy zeby bo wczoraj wieczorem był wrzask, do tego duzo pierdzial i wkładał paluszki mocno do buziLexi150 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySto Lat Iguś! Boże jakie on ma usta całuśne
Wczoraj padłam o 22, poszłam się niby położyć tylko na chwilę a obudziła mnie Pola przed 9Dzwoniłam do małża, że nie czułam że mi ją nad ranem kładł obok na co on że tak wczoraj płakała mama i mama że położył ją przy mnie jakoś przed 23 podobno od razu zasnęła... Fajnie że tego nie pamiętam
A u nas stety/niestety koniec cycowaniaMłoda mi się sama odstawia, przez ostatnie 3 dni tylko raz dziennie cmokała tak po minucie :< Nie zwalę tego na zęby bo inne posiłki zjada
Lexi150 lubi tę wiadomość
-
dziewczyny wiem że oklepany juz temat. jakie foteliki jakiej firmy kupujecie? do ilu kg chpodzi mi o te montowane przodem bo tyłem to nie mam miejsca w aucie tyle
Igus duzo zdróewka dla Ciebie i całej rodzinkiDo schrupania słodziaczek
Vayn nie ma tego złego. lepiej jak sie sama odtsaiwła niz jakbyds miała ja na siłe odstawiac i byscie sie obie meczyłynie karmienie cycem tez jest fajne
Lexi150 lubi tę wiadomość
Kubuś
-
nie hehe po ciuchy tam pohechalam świątecznych dla chłopca już nie było hehe nic wszystko za małe ale kupiłam body świąteczne i 3 inne paczki, rampersa eleganckiego za 11 zł koszulkę polo za 7 i zestaw z ksiego dżungli na lato za 18 zł
A fotelik to w sklepie pomarudzilismy że nie ten kolor i upuscil 40 zł.vayn, Tusiaa lubią tę wiadomość
-
Bo wolałam ten brąz z takim jasnym brazem/ni to musztarda no ale na stanie nie było i trzeby czekać pinad dwa tyg a w necie za tą samą cenę by był plus wysyłka paczka gdzie by go obili zapewne kurierzy itp. Koniec końców mamy model z weluru z jedną częścią brązu od razu. W okazyjnej cenie.
-
Ja do Tesco dopiero jutro jadę ale Mikołaj ma dużo ciuchów na 86, ew. body lub spodnie. Bardziej nastawiam sie na zabawki i wkłady do maszynki dla męża.
My póki co mamy 2 typy fotelika w przedziale 9-18.
Romer LS II lub maxi cosi tobi. Mierzyliśmy i wygodniej mu bylo w Romer. Jest jeszcze nowy chicco ale nie było go w sklepie. -
nick nieaktualnyBrusia a mogłabyś zrobić fotkę tych bodziaków świątecznych w 5 paku? Myślałam mamę wysłać do tesco bo oni mają praktycznie pod nosem
Fotelik 1 klasa, ciekawe jak Jaś zareaguje na zmianę.
Kurka to mamy dzisiaj solenizantów. Wojtusiu i Borysku wszystkiego najlepszego :*
Tusia ja wiem, że tak lepiej no ale tak jakoś żalNa 13 mam wizytę u lekarza, pewnie nie obędzie się bez antybiotyku... Mówić, że jeszcze karmię czy olać już temat i brać "nirmalny: antybiotyk jeśli zajdzie taka potrzeba?
d84 lubi tę wiadomość
-
Moja dzis wstała o 4:30 maz wzial ja na bajki i jak nigdy płakała po godzinie mama musiała przyjść,a tak sie cieszyłam ze sobie pospie do 7
poszłam chwile poogladala bajkę pocyckala cycusia i płakać zczela to wzielam ja dosłownie na minute na rece i położylysmy sie spowrotem.Po chwili usnela,wstała po 7.Dzis nawet z pokoju nie mogłam wyjsc bo płakała,przespała sie godzinke i jest troche lepiej.Nie wiem czy to zeby beda isc czy o co chodzi.
Wszystkiego dobrego dla solenizantow .
Brusia super bodziaki zwłaszcza te świąteczneWiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2016, 12:22
Lexi150, Bruśka lubią tę wiadomość