Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • dana222 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2016, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sto lat Igorku, duzo zdrowia i uśmiechu:)

A moj jeszcze śpi, No ale jak sie nie śpi od 4 do 5:30 i do tego jeszcze 5 razy do niego wstawałam. Nie wiem czy to brzuszek czy zeby bo wczoraj wieczorem był wrzask, do tego duzo pierdzial i wkładał paluszki mocno do buzi

Lexi150 lubi tę wiadomość

zem33e5e6q3eb1ur.png
    zem32n0aejiedvpj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2016, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sto Lat Iguś! Boże jakie on ma usta całuśne <3

Wczoraj padłam o 22, poszłam się niby położyć tylko na chwilę a obudziła mnie Pola przed 9 :D Dzwoniłam do małża, że nie czułam że mi ją nad ranem kładł obok na co on że tak wczoraj płakała mama i mama że położył ją przy mnie jakoś przed 23 podobno od razu zasnęła... Fajnie że tego nie pamiętam :D

A u nas stety/niestety koniec cycowania :( Młoda mi się sama odstawia, przez ostatnie 3 dni tylko raz dziennie cmokała tak po minucie :< Nie zwalę tego na zęby bo inne posiłki zjada

• d84 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2016, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mój dziś jest dokładnie tyle na świecie co i w brzuchu :D a czasem zachowuje się jakby miał 3 dni :P

Lexi150, Mamusia_synusia, dana222, Kri, Tusiaa, nick nieaktualny, Zosia_wop, tysiaa93 lubią tę wiadomość

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • Kri Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2016, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    D 84 fajnie! Masz małą rocznicę z Wojtkiem i z Igorem! Igi wszystkiego dobrego :-) dziękujemy, choć W od rana mówi, że nie nie nie :-)

Lexi150, d84 lubią tę wiadomość

oar8flw1nowd9vtv.png
    74dipiqv6mmnfuyl.png

• Tusiaa Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2016, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny wiem że oklepany juz temat. jakie foteliki jakiej firmy kupujecie? do ilu kg chpodzi mi o te montowane przodem bo tyłem to nie mam miejsca w aucie tyle :P

Igus duzo zdróewka dla Ciebie i całej rodzinki :) Do schrupania słodziaczek :)

Vayn nie ma tego złego. lepiej jak sie sama odtsaiwła niz jakbyds miała ja na siłe odstawiac i byscie sie obie meczyły :) nie karmienie cycem tez jest fajne :)

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2016, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój zaczał zgrzytac zebami :( nie cierpie tego odgłosu. Oficjalnie wyszła górna dwójka . Czekamy na druga teraz :P

natalica06, Mamusia_synusia lubią tę wiadomość

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2016, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja od rana oblecialam biedre Tesco i kuoilismy właśnie fotelik avionaut cena 499 welur. Poczytaj Tusiu o nim.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2016, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brusia a Ty w tesco kupiłas fotelik ? :)

Kolezanka mówiła że ma maxi cosi tobi i jest zadowolona 9-18kg chyba . ale ja nie wiem czy nie lepszy 9-25kg. Ciezki wybór przede mna :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2016, 10:49

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2016, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    IMG

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2016, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kd0hsz.jpg nie hehe po ciuchy tam pohechalam świątecznych dla chłopca już nie było hehe nic wszystko za małe ale kupiłam body świąteczne i 3 inne paczki, rampersa eleganckiego za 11 zł koszulkę polo za 7 i zestaw z ksiego dżungli na lato za 18 zł

A fotelik to w sklepie pomarudzilismy że nie ten kolor i upuscil 40 zł.

nick nieaktualny, Tusiaa lubią tę wiadomość

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2016, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aj jaki śliczny mały Lexuś. Kopia mamusi. Te usta całuśne zwłaszcza.

Wojtusiu samego zdrówka!

D84 twojemu Boryskowi też - w koncu to też okazja.

Lexi150, Kri, d84 lubią tę wiadomość

atdc6iyei0o27of5.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2016, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brusia u nas w Tesco fajny wybór był wczoraj.

Ale super te kolory fotelika macie. Czemu ci sie nie podobały?

My zdecydowaliśmy sie na czarny choć najbardziej podoba nam sie z czerwonym, ale młody tak sie poci, ze byłoby plamy widać.

atdc6iyei0o27of5.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2016, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo wolałam ten brąz z takim jasnym brazem/ni to musztarda no ale na stanie nie było i trzeby czekać pinad dwa tyg a w necie za tą samą cenę by był plus wysyłka paczka gdzie by go obili zapewne kurierzy itp. Koniec końców mamy model z weluru z jedną częścią brązu od razu. W okazyjnej cenie.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2016, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No a tu świątecznych ciuchów nic już praktycznie nie było. Na nasz rozmiar bodziaki świąteczne dostałam w 5 paku.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2016, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sto lat dla solenizantow jeju już za chwilkę u nas 10!
    Całuski dla cudnych chlopaczkow :-*

Lexi150, Kri lubią tę wiadomość

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Roberta Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2016, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja do Tesco dopiero jutro jadę ale Mikołaj ma dużo ciuchów na 86, ew. body lub spodnie. Bardziej nastawiam sie na zabawki i wkłady do maszynki dla męża.
    My póki co mamy 2 typy fotelika w przedziale 9-18.
    Romer LS II lub maxi cosi tobi. Mierzyliśmy i wygodniej mu bylo w Romer. Jest jeszcze nowy chicco ale nie było go w sklepie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2016, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brusia a mogłabyś zrobić fotkę tych bodziaków świątecznych w 5 paku? Myślałam mamę wysłać do tesco bo oni mają praktycznie pod nosem :P

Fotelik 1 klasa, ciekawe jak Jaś zareaguje na zmianę.

Kurka to mamy dzisiaj solenizantów. Wojtusiu i Borysku wszystkiego najlepszego :*

Tusia ja wiem, że tak lepiej no ale tak jakoś żal :/ Na 13 mam wizytę u lekarza, pewnie nie obędzie się bez antybiotyku... Mówić, że jeszcze karmię czy olać już temat i brać "nirmalny: antybiotyk jeśli zajdzie taka potrzeba?

d84 lubi tę wiadomość

• Bruśka Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2016, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2hoy4ag.jpg

Biedroneczka29, nick nieaktualny, Mamusia_synusia, tysiaa93 lubią tę wiadomość

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2016, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja dzis wstała o 4:30 maz wzial ja na bajki i jak nigdy płakała po godzinie mama musiała przyjść,a tak sie cieszyłam ze sobie pospie do 7 :/ poszłam chwile poogladala bajkę pocyckala cycusia i płakać zczela to wzielam ja dosłownie na minute na rece i położylysmy sie spowrotem.Po chwili usnela,wstała po 7.Dzis nawet z pokoju nie mogłam wyjsc bo płakała,przespała sie godzinke i jest troche lepiej.Nie wiem czy to zeby beda isc czy o co chodzi.

Wszystkiego dobrego dla solenizantow .

Brusia super bodziaki zwłaszcza te świąteczne <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2016, 12:22

Lexi150, Bruśka lubią tę wiadomość

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • natalica06 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2016, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja się zastanawiam nad kupnem fotelika 9-36, tylko, że takich nie ma montowanych tyłem.

201602111680.png
‹‹ 2230 2231 2232 2233 2234 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ